mot landet!

                                                                                                                                                                                    



hejhej alla mina kära blogg läsare det här lär nog bli ett kort inlägg. men i vilket fall som helst så har jag precise packat klart till landet ska nog åka snart så det här får gå fort kommer att vara där tills på fredag vilket innebär ingen bloggning på 3 dagar :o jaja men nu måste jag nog åka. Don't miss me to mutch! 

                                                                                                                                                                                             // kärlek från my

Gumman.

Amanda. Vi har typ växt ifrån varandra. Sitter och kollar på massa bilder från vår tid, den tiden vi hoppade ifrån berget och tog kort hela tiden. Fan vad jag saknar den asså. De va också den tiden då vi va jätte tajta då ingenting kunde ta mig ifrån dig som du sa. Men de höll tydligen inte. Nu när jag ligger ute och solar hela tiden ligger jag bara och tänker på massa. På allt jag gått igenom den här terminen låg och tänkte på de. Jag vet inte hur vi bara kunde gå ifrån varandra? Men de är mycket saker man inte förstår i livet, som man bara skiter i och inte årkar bry sig om svaret på frågan. Men de här de är verkligen något som jag vill veta. För just nu saknar jag dig as mkt. Vi började skolan och kände inte varandra efter typ 2 timmar när föräldrarna hade gått blev vi bästavänner men när läsåret va slut går vi från skolan som typ ovänner vet inte riktigt vad som hände där. Men kommer du ihåg Bärfis & Sten? Och När vi kollade på Lasse Maja med några, och sen när de va några som satt och hånglade bakom oss? Och När vi kollade på MammaMia(?) och vi hade mkt plats så vi la oss ner och typ somnade(a)? De gör iaf jag och jag kommer inte glömma de. Om jag inte hade träffat dig vad hade jag vart då? Ärligt tror jag inte att jag hade vart hel. Nej, de hade jag inte. Du måste tro mig, jag måste ha dig i mitt liv. Jag tycker vi börjar om på nytt. Börjar om från den dan vi mötts igen. Antagligen blir ju de i skolan då. De finns för många minnen för att jag ska kunna låta dig gå utan en trår. fattar inte vad som hände mellan oss? men nu vill jag bara säga att jag saknar digoch jag kommer att må dåligt om vår relation fortsätter så här. Jag vet att de här bara e ord. Och jag kan ju säga att de va inte lätt att förklara de här med bara ord, men jag tycker de gick ganska bra iaf. Den sommar vi hade plaerat blev inte så som vi hade planerat. Men huvudsaken är att vi inte är ovänner, och de kan jag ju säga direkt, jag vill inte vara ovän med dig. Men nu måste jag säga att. Jag älskar dig. Och dom orden kommer alldid finnas hos mig.




- Dagen än så läge (a)!



Bild på mig och lilla Flikkan Alexandra! ♥

Hej på er älsklings,
vad gör ni? Själv tänkte jag berätta lite om matchen och lite så nu :)! 
På dagen va jag hos Sandra igen och badade som jag också va idag och de är de ända jag har gjort i dag.
Aja som ni vet åkte jag ju på fotbollsmatch igår Hammarby - Brommapojkarna som slutade 2-0 till Hammarby, WOHO! :D 
Innan matchen började va jag och Fikkan Alexandra, i centumet och shoppade lite,jag köpte en typ kläning en gul. Kommer lägga ut en bild sen om jag får någon bra :).

Men nu ska jag nog hitta på ngt annat lägger mig i solen och solar eller så sitter jag kvar här och tråkar. Tror de blir att gå ut i solen (a)
Ha de gött så skriver jag mer senare.
Puss på er.






- Världens bäääästa grannar! :D

Hej på er bloggis. Hur är de med er då ? Själv är de underbart!
Förlåt för dålig uppdateringe men hallå jag har sommarlov och solen har skinit då kan man ju inte låta bli att vara ute.
Igår va jag ute med båten hela dagen. Vi åkte runt lite. Åkte Bert, hihi vi döppte våran ring till de (a)
Men de hände inte så mkt vi åt på max och lite så.
Men idag då? Jo idag har jag vart hos mina grannar. Fast jag va ju liksom med sandra men iaf.
Dom har nämligen pool så vi badade väl 90% av dom timmar jah va där kom väl hem för kanske en halv timme sen,
Så de är vad jag har gjort idag badat. & bara myst.
Och imorgon ska vi ditt igen, fast då hela familjen och bada och käka korv. Vadå grann fejjd (?) som många säger att man alltid hatar och har krig med sina grannar. Men nej då. så är de inte här på Almvägen i Tullinge här älskar vi varandra XD♥
Men så är de iaf.

Haha och tro inte att jag fortfarande har bildbrist. För de har jag inte och nu kommer de lite bilder från dagarna med tjejorna.








Nu fick ni lite försenade bilder men dom kom iaf.
Juste får inte glömma att tack min älskade syster som har gjort min fina design, tack gumman. ♥
Ska gå nu vet inte vad jag ska göra, men ngt blir de väl sätter kanske på ngn film eller nåt.
Ha de så bra så skriver jag imorgon när jag kommer hem från fotbollen som jag också ska på.
Puss på er.








Design av Karolina!

Hoppas du blev nöjd med designen lillan ! :)<3 / www.sessankarro.blogg.se

- Dagens bilder sena :(

Japp som rubriken säger blir dagens bildr försenade pga att de inlägget Maja skulle lägga ut de på vill inte visa sig i min data :(!
Blä på datan!

- Kvälls bad.

Jag kom precis hem från ett skönt kvällsdopp, asså gu vad fint de va och shiiit va varmt asså!
Bilderna från dagen kommer senare ikväll om kanske 30 min - 1 timme så va berädda! :D
De va de jag ville säga, puss på er :)!

 



   


- Markoolio är BÄST FÖR FAN! :D

Markoolio - Ingen sommar utan reggea



Japp, måste bara lägga ut den här låten asså, sitter och lyssnar på massa markoolio låtar från hanns skiva som jag har lyssnat på 1000 gånger typ. Och då la jag upp den här, den är både ganska sommrig och vem har inte massa minnen till den liksom? Och vem älskar inte Markoolio?
 Jag älskar den här och de här måste jag säga är en låt som man bara måste lyssna på innan man dör haha.
Så säger bara JAG ÄLSKAR MARKOOLIO! HAN ÄR MIN IDOL! HAHA XD♥

- sommar&sol, klaga inte!

Ojojoj, asså Gu jag måste skriva en sak. Nej men kanske inte skriver så mycket men måste bara få berätta lite om sommar 09.
Sommaren började nästan redan i maj, då iaf jag va ute och solade. Sen va de så ett tag sen blev de uschligt, regnregnregn, hela dagar långa, då man bara satt och klagade på regnet. Man fattade inte att de kunde regna så mycket, och de skulle bli den värsta sommaren men hallå, kolla ut genom fönstret är de här sämst? HAHAHA, Nej juste de. Solen skiner och idag har de vart mer än 25 grader. Och vattnet är varmt. men jag hör änd folk som klagar. Varför klagar man på de här för, de är ju helt underbart(?) Och  i Stendal som är mitt andra hem på sommarlovet, är de varmt i vattnet, även om de regnar är jag&Alex där och badar.. Jag säger bara det: de här suger inte. De här är fan bäst! Och de regnade i början va sommarlovet men lyssna i BÖRJAN, gör det de nu? NEJ! de är solsolsol. Vi klagar när de regnar och vi klagar när de är för varmt. Så säger något som min älskade flikka Alex sa till mig, klaga inte. För dom här dagarna kommer inte vara förevigt, så klaga inte när dom är här. Vad är de bästa med sommaren de är de många som undrar, och jag tycker själv att de är solen, badet, båten, friheten, vännerna, glass&jordgubbar, men de finns ju så klart ännu mer. Och visst de är många personer som man kan sakna men de hör nästan till att sakna, att sakna vännerna, nära och kära, men du kommer få träffa dom de kan jag lova om inte så kanske när skolan börjar.  
Så nu säger jag bara: SOMMAR 09 ÄR BÄST, klaga inte över de vi har nu, utan NJUTNJUTNJUT!

- De här är livet! :D


Tuvär blir de ingen bild från idag har bildbrist nu, hihi. Men de kommer förmodligen bilder ikväll eller någon annan dag.


Menmen, de vade, Hej på er föresten :), Hur mår ni? Själv mår jag finfint förutom att jag saknar massa personer & jag har blivt lite röd på axlarna av min älskarde Sol! Hihi. Förlåt bloggen & alla läsare för att jag inte har skrivt ni ska få veta varför, men iaf förlåt, förlåt, men de blir nog så för att de är så bra väder och då vill man ju inte sitta inne liksom. :)
Ja nu ska jag berätta, igår va jag med Alex som jag nog skrev att jag skulle, om inte så vet ni de nu. Hihi (a). Vi drog iaf till stendal, där de va as mycket folk. T.ex min gamla skola Eklids fritids(stav?). Vi solade och badade och hade de bara mys vi va väl där till kanske 2 någon gång(?) då vi gick hem till henne. Vi gick ut och solade på hennes stutsmatta, sen blev vi så sugna när vi låg där att hoppa så vi stälde oss och hoppade. Spelade lite fotboll på hennes tomt. Sen av någon konsdig anledning hamnade vi under stutsmattan, och va helt plötsligt helt flummiga (a) vi låg typ där as läge och bara garvade. Haha, vi va fulla :D! Vi tror att de va fantan vi drack, hihi.
Sen kom Maja, och hon skulle bara vara med oss en lite stund, men om de här va en lite stund så är våra stunder väldigt långa (a). För hon sov nämligen med oss på kvällen men hur får ni veta snart (a)
Gu va tråkit inlägg. Nej nu måste jag komma till saken.
Aja vi låg under Alex stutsmatta och snackade då vi kom på att vi ville sova där under. Vi plaerade och planerade och helt plötsligt säger jag de blir ju som ett tält ju, Bajsan & Alex bara tittade på varandra sen sa dom bara BRA MY! Och jag ja fattade massor eller nej INGENTING, så dom fick förklara allt dom tänkte. Hihi. Så vi hamnade i ett tält i natt vi hade jätte mys måste jag säga!
Menmen, idag har jag bara vart på stendal, fick pengar av mamma igår så vi gick till pia och köpte en dricka stoor fanta som vi delade på och tjocka som vi är haha så köpte vi en chips också :)
Pappa kom ner till stendal när vi va där och kollade bara, den fega bajsungen vågade ju inte äns känna på vattnet.
På stendal mötte vi massa roliga, vilket vi inte gjorde i lördags. Hehe.
Men mina dagar har vart toppen med mina tjockiisar :)!♥
Men imorgon ska jag ut med båten med mina tjockiisar, vi ska typ vara ute hela dan så jag skriver kanske på morgonen och på kvällen :)!
Men tänkte lägga ut min vecka :)
Imorgon fredag: Imorgon ska jag ju som jag sa tidigare ut med båten hela degen.
Lördag: Vet inte än, någon som vill hitta på något? :)
Söndag: Kolla på fotbollsmatch Hammarby-BP(träningsmatch) med min älsklings flikka Alexandra!:D 

OCH NÅGON DAG NÄSTA VECKA SKA JAG ROOSEN&ALEX TILL GRÖNAN!! :D:D:D

Juste när jag sa till pappa att vi skulle tälta ringde han mamma och sa de för att han skulle repa då sa hon: De är sommarlov de. Och vet ni för en gångskull håller jag med henne fullständigt! Asså de är fan jätte sant. Vad vore ett sommarlov utan att ha tältat? Jag tycker själv igenting. Nu tältade vi ju liksom på Alex tomt men iaf.

Blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni årkar läsa de (a).
Ha de så bra nu går jag ut i solen igen och stecker :)!
Puss på er.







- Haha har sjukt tråk ! ;D

A.) Ta fram mobilen & gå in på kontakter.
B.) Håll ner neråt knappen en stund utan och titta, efter ett tag släpp.
C.) Skriv ner resultat och kom ihåg, DET ÄR PÅ SKOJ !

Jag gillar; Emma A.
Jag hatar; Adina R.
Jag är kåt på; Wilma S.
Jag är verkligen super kär i; Diana C.
Snyggast i världen är; Jag XD
Fulaste i världen är; Roosen.
Äckligaste i världen är; Florence B.
Tråkigaste i världen är; Madelene R.
Jag ska satsa på; Ronja E.
Min bästis; Zäta.
Jag vill ha sex med; Amanda G.
Jag har en hemlighet med; Hanna M.
Jag skäms över; Jannica.
Min idol är; Karolina P.


- Några frågor till tjejer.

Frågor till tjejer!

Bikini eller baddräkt? - 
Bikini lätt.
Hängmatta eller solstol? - De är ju skönt med hängmatta, men solstolen är bäst!
Brunt eller blont hår? - Blondin så fin.
Shorts eller kjol? - Shorts
Linne eller T-shirt? - Linne!
Utsläppt eller upp satt hår? - Utsläppt.
Brun eller vit? - Brun.
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten.
Sommarfärg - Rosa, eller ljus blå typ.
Liseberg eller grönalund? - Grönan så klart.
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Sommarsöt.
Varmt eller svalt på sommaren? - Varmt, helt klart! :D
Soligt eller molnigt ? - Men gu soligt såklart.
Hav eller sjö? - Havet.
Vatten krig eller vatten spridare? - Vattenkrig är ruligast ju!
Cola eller fanta? -  Fanta.
Flipflopps eller ballerina? - Flipflopps!
Båt eller husvagn? - Båt.
Sommar eller vinter? - SOOOOOMMAR ! :D
Bada från strand eller brygga? - Vet inte, båda två.
Solbruna killar lr vita killar? - Solbruna.
Tälta eller sova inne? - Asså att tälta är ju sjukt mysigt, men jag föredrar att sova inne.

- Bilder :)!

Hej på er. Förlåt att jag inte bloggade så mkt igår, men jag va hos Logge till typ Halv 10 sen pallade jag inte skriva så jag satte på en film.
Har inga planer för dagen än. Blir väl mest att vara ute i solen eftersom de är så jävla fin väder idag! :D:D:D:D:D
Men jag tänkte langa bilderna från midsommar 09 på farmors land och bilderna från stan :)!

   




 Så de va typ alla bilder, eller de finns så klart fler men årkade inte lägga in dom.
Ha de bra, för nu går jag ut i solen.






- Mot Logge (a)♥

Japp nu drar jag till Logge blir väl där ett tag, me för er som har mitt nr nås jag där&er andra som inte har de synd! Haha.
Vi kommer ha de nice, vi ska bada tror jag och lite så.
Ha en bra dag, så skriver jag mer när jag kommer hem.
Puss på er.







- Dagens !

Dagens låt:  De finnaste jag vet- Sofijah 
Dagens dusch: Nyss (a)
Dagens frisyr: Bara utsläppt.
Dagens smink: Inge idag.
Dagens klädsel: Jeans, linne&svart tjocktröjja
Dagens händelse: Logge gjorde bort sig 4 gånger :o
Dagens planer: Sova (a)
Dagens vill ha: Nya lösnaglar
Dagens saknad: Älsklingen min.
Dagens drog: Mobilen (a)
Dagens tråkigaste: Väntan..
Dagens finaste: Logge <3
Dagens måste:  Sova!
Dagens dricka: Fanta.
Dagens köp: Nada -.-
Dagens mat:  Donken
Dagens kärlek: (som alla andra) Älsklingen.
Dagens mående: Lite si och så, just nu skit ! -.-

- Tack gumman! :)

Hej på er bloggläsare, tuvär kommer de ingen bild förns imorgon :( men hur är de med er ? :) Själv är de typ piss humördet måste jag tappat inne i stan eller i bilen eller något för har sjukt ont i huvudet och lite så. :(
Dagen as kort för jag årkar inte .. (a)
Idag: Dagen har vart ganska långtråkig om jag får säga de själv. Igentilgen skulle de ju bara vara jag, mamma & pappa, för att jag trodde att ingen va hemma typ. Nej men jag kom inte på någon, sen sms:ar Logge och frågar om någon vill gör något, så då sa jag om hon kunde följa med till stan, självklart, sa hon då. Så hon följde me. Säger bara utan henne hade jag dött av utråkning.Tack gumman. ♥
Men vi kollade runt lite hittade ingenting och glömde köpa nya lösnaglar eller toppar, blä på mig asså. Vi kollade även på segelbåtarna som kom in i hamnen(?) idag, rikdigt jul att se, finaste båten va puma som såg ut som en sko utan på. Men man måste ju hejja på ericson3 efter som dom är svenskar, och ericson4 för att de är en svensk båt och för att dom leder (a)
Och de är liksom en tävling och dom har seglat jorden runt och stannat på olika ställen som nu stannade dom i stockholm, fattar ni ? (a)
Men så är de iaf.
Sen åkte vi hem vid kvart i 9 kanske. Har inte gjor så mkt sen dess. Men jag lägger ut Dagens i ett nytt inlägg för att ni kanske ska förstå lite.
Juste får ju inte glömma, Logge va ju klart skönast idag mamma har ett sånt nytt busskort & Logge trodde man gjorde så med alla busskort så hon gjorde också så med sin mammas-kort(som hon hade lånat typ) men hennes mamma hade inget sånt kort, haha.
Och sen skulle hon köpa mat på donken så frågade
Hon: Hon vad ska du ha för dricka?
Logge: Aa.
Efter typ 1 minut.
Logge: Ojoj, ehh. Cola.
Mysan: HAHAHHAH! XD
Sen hände lite mer roliga saker men dom ska vi nog inte ta upp här, eller hur Logge? (a)

Aja de va min lita halv roliga dag i staden. Hihi :)
Ska väl dra från datan snart :D♥ Ha de bra.
Puss på er.






- Jag älskar dig hjärtat.

Sorry att den här inte kom upp igår men de funkade inte då, men nu kommer den. ;)

Har skrivit ganska många texter om dig nu, men ska försöka hitta på något nytt.
Älskling, igår blev vi 1 månad fan helt sjukt ju !  Asså 1 månad med dig. Den här månaden med dig har vart helt jävla underbar. Jag hoppas du hade de bra igår eftersom vi inte va tsm då, som vi borde vart. Men vi tar de imorgon istället (a) Hihi. Du ska veta att jag saknar dig just nu, och igår när du uinte svarade någonstans gissa om jag blev rädd asså trodde du skulle lämna mig eller något, dum som man är.. Hihi, men fick veta varför idag, haha. Fan va dum man va asså. Men nu åter till de goda. Hjärtat, vet igentiligen inte vad jag ska skriva jag finner inga ord för hur tacksam jag är för att du är min. Så jag säger: Jag älskar dig. Och älskling tro mig, mer än något annat här på vågan jord.
Puss på dej sötnos. <3 

- HEMMA! :D



En om gjord bild på lilla mig, tuvär, Men jag har bildbrist men de kommer nya bilder snart. Men den la jag in för att få inlägget lite roligare, kanske?

Hejsan bloggisen, vad gör ni? Själv sitter jag här ska väl dra mig till tv:n men först ska jag bara skriva lite om min midsommar som va sjukt nice :D.
Japp, då va man äntligen hemma från faromors land där jag firade min midsommar med: Christer(pappas lillebror) med hans fru Ulrica och hennes dotter Carolione farmor, farfar, Maria, och mamma och pappa så kalrt (a)
Vi åkte ditt på midsommarafton och de tog väl typ 1 timma att åka ditt, så rikdigt skönt, att de inte tog så lång tid.
När vi kom ditt åt vi midsommarlunch, eller vad man ska kalla de?! De va väl lite sisådär inte jätte gott, för gillar inte sill, nej usch för sill.
Men vi har spelat kort hela helgen. Haha. Vi ♥ spela kort asså! Men iaf vi gick till midsommarstången men dansade inte kollade bara, heh. Men asså jag har ju typ pajjat min fot har iaf as ont, så jag kunde typ inte dansa :/
Men när vi kom hem grillade vi as gott! Juste tänkte skriva också att vi hade ju typ ganska bra väder till vissa delar, ibland varmt och sol & iblan ÖS-regn. Så de va ju ganska bra.
Asså vet inte vad jag ska skriva om dagen. Pappa fyller år och vi åktte hem idag. Sen va typ alla afärer stängde när vi skulle köpa guudis så vi åkte till tumba statiol haha. Men kom precis där ifrån.
 Så man kan ju sammanfatta midsommar 09 som bra, :)
Och hela helgen har jag messat med  Aggi och ibland älsklingen. Hihi. saknar dom sjukt mkt asså! ♥
Har inge mer att skriva.
Imorgon ska vi typ in till stan och titta på några jävla segelbåtar. Vetefan om jag vill följa me asså men blir väl tvingad till de :/
Men nu ska vi inte tänka på de.

Ha de bra tills jag skriver nä sta gång.
Puss på er.
 






- GE MIG! :D



Asså tycker de är så jävla snyggt, med sånna ! Ge mig dom rosa eller vita ! (:
Ska fixa mina lösnaglar nu. Ha de bra.
.



 
 

- It's my life!

Hej på er. Tänkte lägga in en as skön sommar låt!

- TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! :o

Japp har as tråk idag har de inte hänt någonting. så här kommer lite frågor om mig.. :)

Namn: My Christin Eriksson
Piercingar: Nepp.
Tatueringar: Nej.
Längd: 1.43, ganska kort :$
Skostorlek: 36
Hårfärg: mörktblond.
Är du kär i någon: JA! :D
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, triffs här, men i sonna fall utomlands typ :)
Tänker du på självmord: Nej?!
Tycker andra att du är attraktiv: Vet inte :s?
Dricker du alkohol: Nej, har smakat?
Använder du droger:  Usch nej aldrig!
Röker du: Neeej! Usch!
Vilket shampoo använder du: Olika.
Vilken parfym använder du: Olika.
Vad är du rädd för: Jag är rädd för många sake som: höga höjder, spindlar, ormar mm.
Gillar du att tvätta: Hah, nej?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ohyes, fett kul (:

SENASTE..
Film du hyrde:
Kommer inte ihåg..
Film du köpte: Venne, typ just my luck ?
Låten du lyssnade på: Baby
Låten du hade på hjärnan: Im yours.
Personen du ringde: Veronica.
Tv program du tittade på: ehh vet inte.
Personen du tänkte på: Älskligen. <3

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja.
Gråtit över en flicka: Ohyes.
Ljugit för någon: Tyvärr. Ja, men är inte bra på att ljuga.
Varit i slagsmål: Nej, usch.
Blivit arresterad: Nupps.

ANTAL..
Gånger du varit kär:
Riktigt kär två gånger, men lite småkär måååånga!
Gånger ditt hjärta brustit: ? Några gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: Jag vet inte.
Tjejer du kysst: Haha!
Gånger ditt namn varit med i tidningen:  1 :)!
Ärr du har på kroppen: venne 1 kanske. :D

SENASTE..
Bok du läste:
Sune ! :D
Personen du fick mail av: Venne, kollar typ aldrig (a)
Personen du fick brev av: ääh?
Personen du fick sms av: Mickis <3
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår ?
Saken du köpte: Jordgubbar !♥♥♥♥
Vad har du gjort idag: Inte mkt... :(
Var det kul: Nej?
Hur tidigt stiger du upp: 10-11 kanske.
Gillar du att slåss: Nej?
Vad ska du göra idag: Städa och packa till landet.
Är du seriös: Ibland (a)
Vad är du allergisk mot: Ingenting!
Var har du ont: Mitt knä, mina axlar, min höft & lite överallt.
Använder du hårspray: Ibland men inte idag.
Kan du stå på händer: Ja? Jag e gymnast?
Favorit serie: Vet ej ..

Håkan Hellström eller The Ark:
Venne, inget?
Bright eyes eller Lars Winnerbäck:  Äh, va är de?
Salt eller socker: Bror på..
Gillar du ketchup: NEEEEJ! Usch!
Är du glad nu: Varför, skulle jag vara ledsen?
Var du glad igår: Är alltid glad, eller jag har iaf alltid ett leende på läpparna.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Hmm, Vet inte kanske?
Vad dansar du till: Musik! :D
Stockholm är: Bäst! :D
Göteborg är: Kul = Liseberg :D
Kan du sjunga: Ohyes, eller tror de eftersom jag kom in i musikklass (a)
Mer värt än guld: Mina vänner & min familj
Spaghetti eller makaroner: Spagetti lätt!
Ett land jag helst vill besöka: Hawaii, Florida, Thiland & Grekland igen.

Så de va lite frågor. Ha de bra tills jag skriver nästa inlägg.
Kyss.

- Frågestunden slut, nu kommer svaren.

Då va fråge stunden slut och svaren kommer nu, tuvär inte så många som har frågat menmen. Glömde du fråga nått synd för dig, och håll istället koll när nästa fråge stund kommer. De här skulle kommit upp tidigare men har ju sommarlov, så jag sitter inte vid datan så mycket, och igår när jag väl va inne årkade jag ingenting . Men nu kommer de iaf. Ha de bäst.
KÄRLEK !  /  My

Postat av: Denise


Vad heter din bästa kompis. SÄG EN!

Mys svar: Jag har många bästa kompisar men en av dom är Mathilda.
Vilken BH storlek haru?

Mys svar: Jag har 65 a ..
Eller har du BH och bröst? (lite skum fråga :P, men jag vill veta)

Mys svar: Ja, de har jag, och hihi aa de va en liten skum fråga.. (a)
Vilken är din favvo äffär att köpa kläder på?

Mys svar: Gina Tricot är den bästa har så fina kläder.
Går du bara i 4???

Mys svar: Ja jag går bara i 4an, men jag börjar 5an efter sommarlovet.   
Är du mogen? :O

Mys svar: Asså jag vet inte, va jag tycker. Men de är många som säger att jag är ganska mogen. Men jag vet inte lite kanske.


Postat av: Zäta

  

Hur många besökare har du?

Mys svar: Ungefär 40 varje dag :)
Hur många har du varit ihop me?

Mys svar: Vet inte, typ 10 st kanske (?)
Vilken e den bästa låten?

Mys svar: Asså jag är ju helt drogad av musik, och de finns mycke bra musik och så. Men jag vet inte vilken som är den bästa faktiskt, finns så många bra.
Hur måru gmn?

Mys svar: Jag mår bara bra, man har ju sommarlov ! :D


Postat av:


Tycker du att dina frågestunder blir lyckade?<3

Mys svar: Vet inte det här va ju min första och så men nja.

  

Postat av: Julia


Kan du inte skriva mer på din blogg?

Mys svar: Jo, de kan jag, men just nu har jag sommarlov och vem sitter inne vid dator på sommarlovet men jag ska förbättra mig till höst :)

Gillar du mig?

Mys svar: Ohyes, men inte 100% vi bråkar ofta och så, men jag kan inte säga att jag inte gillar dig.


Postat av: Felicia


Vem tycker du är sötast i världen?

Mys svar: Hihi, jag tror alla vet de (a) Men om inte så är de Aldin.

Röker du?

Mys svar: Nej, usch!

Hur många gånger har du färgat håret?

Mys svar: Har inte färgat håret någon gång faktiskt.  

När va de senast du grät?

Mys svar: Igår .. :(

Har du syskon?

Mys svar: Nej, eller jag har ju som säkert många andra typ låssas, asså inte för att föräldrarna ha skilt sig utan för att man är så bra kompisar så att man känner sig som systrar för varann.

I vilka land har du varit i?

Mys svar: Jag har vart i Grekland, Spanien, Frankrike. Typ några fler som jag inte kommer på.

Sommar eller vinter?

Mys svar:  SOOOOOOOMMAR!

När skrattade du senast?

Mys svar: Igår.

Tycker du om dig själv?

Mys svar: Jag är som många andra personer säkert också är jag gillar mig själv i vissa delar, men ibland inte alls. Som t.ex. om man kanske gör fel någon gång så hatar man sig själv. Och jag tycker inte om mitt utseende till 100% men de får man leva med.


Postat av: Emma


Vilken skola går du i?

Mys svar:  Jag går i Björkhaga I musikklass 4 snart 5D. :)


- Juste..

jag har ju frågestunden, men jag är inte på humör just nu. Är as trött huvudet dunkar. Och lite så.
Så jag tar dom en annan gång :)!








- Falska rykten är de värsta jag vet!

Rykten. Jo rykten har ni säkert vart med om. Usch, vad jag hatar dom. Anledningen till att man startar ett rykte är för att man är avundsjuk på den personen. Eller man kanske har bråkat. Men snälla någon, ett rykte om att jag gillar någon, som inte äns är sant. Varför? Och varför skulle jag, jag har ju min älskling. Och varför skulle jag då vara kär i den här personen?

Rykten är verkligen fegt! Varför startar man ett? Och nu säger jag till alla er " rykt startare" dra åt helvetet, vad tänker ni med? Tror ni att ni ska må bättre genom att sätta någon annan i helvetet? De går inte ska jag tala om ni mår bara sämre. & den som får ryktet mår bara sämre. Jag säger bara fyfan!


& ryktet i de här läget är absolut inte sant, jag lovar. Jag vill inge annat än att ha dig här, jag vill inte ha han. Jag vill ha dej ingen annan! För jag älskar dej mest av allt asså. Skulle inte kunna leva utan dej.

- BÄSTA ! :D



Hej igen kollade precis på Mean girls, men såg bara lite av den, typ slutet, så ska kolla på den på dvd nu hihi.
Hejdå datorn. och för er som undrar är bilden tagen från google :)!
Kärlek.






. sjukt nice, men as jobbigt!



Bild på mig och Bebut, hihi.

Hej på er alla. Haft en bra dag?
Jag har haft en ganska slö dag inte gjort speciellt mycket, efter som jag vaknade typ vid halv 12-12 så.
Som sagt vaknade jag halv 12-12, gjorde väl ingenting kollade på film till typ kvart i 7 då vi(jag och pappa) åkte till hallen. Sen har jag ju fått ett sommar-program som man ska göra för att hålla igång under sommaren, å uppvärmningen va att springa så jag sprang 20-30 minuter, sen va de massa styrka "/ Men jag fixasde de så nu måste jag gå och duscha. Hah.
Skriver mer imrogon.
Puss på er.






- kom igen nu :)!

Jag vill ha fler frågor till min frågestund som jag ändrar tar slut på tisdag när jag tycker de blir bra, hihi nej, vid 20:00´på tisdag.. Blir de bra? Ni får fråga hur många frågor ni vill ..  Så fråga på .. :D

- Jag drar..

Nu dragar jag till Flikkan, vi ska väl bara ha de mys. Kolla på film eller något.
Men luren är me, så messa på svarar så klart så fort jag kan :)!
Ha en bra kväll skriver när jag kommer hem igen.
Puss på er söta läsare.






- FRÅGESTUND! :)

Vad vill just du veta om mig?
De kan du ta reda på nu för har nämligen frågestund till imorgon kl 20:00.
Ni kan fråga mig om vad som hällst, så kommentera de här inlägget så tar jag me dina frågor.


- Måste skriva av mig lite..

Asså blir så sur på vissa personer. Personer som går runt ena dagen och snackar skit om en person  men dagen efter när man träffar den personen går hon runt och klänger/roppar på den. Alltså falska personer.
Jag verkligen hatar dom, och jag tror att den jag syftar på i de här läget vet de själv, så jag tar inte upp några namn.
Vi gick och snackade skit om en person, hon, jag och en till, men dagen efter kommer den personen till skolan och då blir den här personen så som hon sagt att hon inte ska bli. Varför? Jo, för att hon inte vågar. Hon vågar inte säga som tycker.
Men så ser man henne stå där snegla bort mot mej och min kompis som va med dagen tidigare, så ser man henne, ja man ser att hon står och berättar va vi sa dagen innan. Asså de är så jävla lågt, jag blir så jävla arg, va är de för fel på den personen igentligen? Varför gör hon så mot oss? Aa kan du svara på de?
Under dom här dagarna den där personen vi snackade skit om inte va i skolan va hon med oss, vi pratade om allt. Men när "hon" kommer tillbaka, så blir allt annorlunda jag tror till och med hon bertättade mer saker som hon fick veta, av oss som hon inte fick säga.
Alla ni falska personer där ute, vad är syftet med de ni håller på med?
Asså ni kan ju bara, ååh, falska person är dom mest hatade pesonerna på jorden i min lilla värld Jag verkligen hatar dom!
Liksom, varför gör man de äns en gång? Varför går man runt och säger massa saker och inte mena de?
Men om man går runt en dag och snackar om någon ting och inte menar de, varför gör man de? De låter ju hel idiotiskt.
Efter som du säger en sak till en person och tvärtom till en annan, måste du ju ljuga för någon, eller hur? Säg bara de då.
De finns många frågor som jag vill ha svar på i den här katergorin.
Och ni där ute som tycker jag är helt jävla dum i huvudet tyck de, men det här är min åsikt tyck som ni vill men så här tycker jag, och de står jag för!

Nu säger jag hejdå datorn & går till tv:n
Kärlek.

- Gör bara som de står..



Skriv en kommentar och säg hur dina 3 ord är (a)
Kärlek till er.






- Plocka skräp, nej usch! :o



En liten sötnosig bild på mig (a)

Hejsan bloggen, har ni kul?
Haha inte jag kan man ju säga..
Idag va jag tvungen att gå upp as tidigt 9 men va fan jag har sommarlov! :o
Men iaf, jag gick upp kl 9 och gjorde frukost, och satte mig och kollade på tv ett tag sen skulle vi gör ngt för att samla ihop pengar för gymnasteradan(stav?) som vi ska åka på om några år :s 
Och sen fick vi veta att vi skulle plocka skräp, asså OMG USCH! Asså säger bara kasta inte på marken, för då får några andra plocka upp efter er. Men vi har ju liksom gjort de förut fast i Tumba och idag när jag ville till Tumba ska vi vara i Tullinge, åhh damp jag fick asså!
Men jag har iaf städat eller aa plockat skräp i 4 timmar :o
Sjukt tråkit till slut va man så jävla ut tråkad så vi gick till en lekpark och körde inte nuddamark kull haha rikdigt kul asså :D!
Men jag kom väl hem för kanske 2 timmar sen, har inte gjort så mkt mer.
Hade bästa planerna för ikväll men dom gick åt skogen för att, 2 som skulle vara me kunde inte idag, som dom hade sagt tidigare. Menmen de är inget att vara sur på. Vi får ta de en annan dag.
Men asså jag är sjukt sugen på att kolla på film asså! Diana om du läser min blogg vilket jag inte vet om du gör. Men iaf nu måste jag komma till saken, haha. Men de där du sa förut som jag inte fick säga, måste vi göra snart :D!
 Juste jag skrev ju inte igår så tänkte ta gårdagen lite kort. :D
Jag vaknade kanske halv 11 - 11 och gick upp och messade Alex som jag skulle eftersom de inte blev ngt bad i torsdags. Så messade henne, och vi bestämde att vi skulle dra och bada trots vädret, sagt och gjort vi gick ovh badade. Efter drog vi till henne och hade mys. Vi typ 10 över 2 drog jag för hon skulle rida, så då tog ja de bara lungt medans jag väntade på att hon skulle rida klart. Sen vid typ kvart i 5 smsade hon och sa att hon åkte från stallet. Men hon skulle ju äta och så och d skulle ju jag me då. Så vi bestämmde att vi skulle kolla på Talang finalen tsm. Så jag gick till henne, vid 8 så vi satt i hennes rum och kollade och hade de jätte mys! Så jag stannade och kollade på Berg flyttar in, sen drog jag hem och fixade lite i mitt rum, som såg ut som ja vet inte vad. Men nu är de iaf rent och fint.
Imorgon ska jag plocka skräp igen, sen ska jag vara med Alex :)

De va allt.
Puss&kram.

- Dagens :)



Japp då kommer dagens klädsel :) Förlåt för cp min på bilden :s

Blå t-shirt med tryck
- Mammas.
Avklippt linne - H&M.
Strumpbyxor - H&M kanske (?)

Kärlek till mina kläder (a)

- Aj, aj!

Huvudvärke har inte släppt och jag tror mitt huvud kommer sprängas.
Blir bara tröttare & tröttare och hungrigare & Hungrigare har inte ätit sän typ 11. :s
Sitter här framför dator och bara tycker synd om mig själv, hah. Eller närsan iaf (a)
Så nu drar jag från datan.
Om ni vill mig ngt smsa ! :D
Kärlek.



- Usch! :(



Har världens jävla huvudvärk, de känns ärligt som om de är någon som har slagit mig i huvudet ..
Sjukt ont, och sjukt tråk! :(
Någon som kan underhålla mig på typ sms&MSN? :)
Aja, de va väl de jag ville säga.
Kärlek.


Dagens låt helt klart I'm yours:D!


- SOMMARLOV FÖR FAN ! :D♥



En bild på mina änglar! Kommer fler från avslutningen längre ner. (a)

Hejhej Sommar, haha!
Men man kan ju verkligen säga sommar de är typ 20 grader solen skiner och de är för fan SOMMARLOV! :D:D:D:D♥ 
På skolavslutningen sjöng våran klass+5:an "Snart blir de sommar igen", gick väl inte jätte bra meniaf.
5ab sjöng min låt, I'm yours, aja sjukt bra va dom iaf. Haha. :)
Och 1:orna va de typ som sjöng den låt vi sjöng förra året (a) Hihi, *pinsamt*
Men på avsluningen va älsklingen konfransie(stavning?), haha han sa ju fel en gång också. Haha. Men du älskling jag har filmat, när du stod på seenen asså inte när din klass sjöng men allt annat. Du får kolla på den sen. ;)

Sen när vi skulle gå in såg jag inte älsklingen så fick inte säga hejdå, och han ville att jag skulle komma ut, för att hanns syrra ville se mig :s Haha, sorry att jag inte kom men kunde liksom inte gå från (a) men vi måste träffas snart älsklig :)

Men iaf när vi kom in visade lite saker, Jag och Japp sjöng våran rapp, haha de rimma. Sen visade Jag, Japp, Maria, Robin&Lovisa upp våran A.B.B.A. sak, sen visade samma "grupp" våran sommar musikal (a). De va vad jag visade fast de, va ju fler som visade upp andra saker som Dikter, berättelser, låtar, fakta om A.B.B.A. m.m.
Sen efter skulle Japp ge ngn choklad till Anders så vi gick till han,kändes lite cp att lämna Mathilda sen, för kommer ju inte få träffa henne förns om typ 5 veckor :'(  

Den bajsungen ska till Canada ! :o

Juste sen skulle vi typ få en överraskning och alla trodde typ att vi skulle få glass men de va Rektorn som hade ett uppträdande och gu va jag dampade, så jävla kul asså! :D 


 Men iaf nu kommer bilderna från dagen :)


Sötnosar ♥. Förlåt att jag tog bort mig men såg ut som en jävla apa (a) hihi,


Gruppkram! :D♥


Hahah älsklingen står lite kul. (a)♥


Mathilda&Lilla jag kollar min mobil (a)


Vår rockiga, urcoola, rektor Petris.


En till på våran ur grymme rektor. (a)


Älsklingen ser lite kul ut, hihi. Älskar dig ändå! ♥  Jag vet att du inte gillar den här bilden men jag tycker den va gullig.


Jag och Japp (a) ^^ ♥



Skolavslutnings klädsen:
 Rosa klänning: Mamis gammla (a)
Halsband: Glitter(?)

Den va ganska enkel då och rosenten som jag har på huvudet hade jag inte de va bara lite driv (a) 

Nu drar jag och badar med Flikkan som fyller 12 idag (a)
Sommrig kärlek
/ My





- Hejja sverige ! :D♥



Japp, nu tycker jag att alla ska draga till tv:n och hejja på Sverige. :D
GO SVERIGE GOGO, GO SERIGE (a)
Haha, men iaf tyxcker ni ska göra som jag :D
Kärlek,

- Blöt? Jarrå!



Bild på syrran, min egen lilla sötnos Mathilda, Matthis, Bettan, Japp&Klas-Mårten. Haha kärt barn har många namn (a) Älskar dig gumman! <3 Juste Aldin de va därrför jag skrev att jag snackade med Klas-Mårten ;o.

Hejhej bloggisen, Blev ni blöta idag?
Haha, kan man ju säga att jag blev (a).
Först börjar de med att dom tar Aggi's skor så typ alla springer efter och försöker ta tillbaks hennes sko, då de typ ösregnade. Sen puttade Mickan in mig i en typ Dusch, haha, nej men de va stupprör(?) som hade pajjat så de typ bara sprutade vatten. Så där va jag tvungen att stå. Sen tar Jojje en av mina skor, haha så sprang runt med en sko. Men sen när Jag Mickan&Mathilda skulle gå ut och göra en sak kom älsklingen med vatten pistol så han jagade mig men efter en stund kom jag på att jag redan va blött så jag stannade. Så han typ tog tag i mig och spruttade. Sen när jag hade tårka,så knackar Amanda&Bea och ville att jag skulle komma. Då har dom älsklingens vatten pistol och sprutar som fan så jag blir blöt igen ;P
Hah, sen måste jag bara: älskling sorry för att jag inte kom ut! ♥
Aja, så va helt jävla blöt när jag skulle hem :$

Menmen de va min blöta dag de (a)
Kärlek.



- Nu säger jag..

Japp nu säger jag hejdå datornch dragar tv:n om inte till min bok(Twilligt(stav?)) haha. Imorgon är de vanlig skoldag så hör av mig när jag kommer hem.
Men vi hörs imorgon!
Godnatt på er. Kärlek



- Dagens ros :)!



Japp, då va de dags för dagens ros som jag skrev i förra inlägget.
Men iaf dagens ros går till ja tror att ni vet för den går till Bea :)
Sötis, de betyder sjukt mkt för mig, idag har vi umgåtts som aldrig förr, de betyder as mycket för mig. Varje dag jag inte haft dig vid min sida har jag måt dåligt varje jävla dag de senaste månaderna då ni va typ sura på mig. Då Drömde jag att du va där. Jag viste att din/er mest din surhet skulle gå ur efter ett tag för man kan ju inte gå runt och vara sur på någon i evigheter, eller? Men varje gång hon kommer, hon som gör dig till en liten Bea som inte vågar säga emot, då önskar jag, ja då önskar jag av hela mitt hjärta att du skulle våga. Våga vara den du är. Våga säga ifrån. Våga tro på dig själv. Men den önskan slår oftast inte in, utan du låter henne göra som hon vill. Du har blivit bättre på att säg till henne men fortfarande låter du henne göra som hon vill. Men dom dagarna då hon inte är där är du den Bea som man vill att du ska vara när du är med henne. Då vågar du vara den du är. Då vågar du säga ifrån. Då vågar du tro på dig själv. Tjejen, jag kommer alltid att hjälpa dig, jag kommer alltid att finnas där när du faller ner i de mörka, jag kommer alltid att trösta dig när du är ledsen, jag kommer ge min lycka till dig när du mår som sämst. Du betyder allt för mig, ibland kan även bästavänner ha perioder då de inte är med varandra. Dom tiderna hatar jag men på sammagång älskar jag dom. För iblan måste man bara komma bort från varandra. Du kan lita på mig. Jag ser fram emot sommar 09 med dig och Aggi, med grönan, bada, landet och ännu, ännu mera! Gumman, hand i hand ska vi gå genom hela livet. Ingen kommer kunna ta dig ifrån mig. Jag älskar dig bästavän.


- Yes! :D



Bild tagen för ett tag sen :) Och ja, jag vet att den är lite dålig menmen hittade den, men hade inte haft den förut, eller men har väl inte haft den förut? Eller?

Hejsan  på er! Haft en bra dag? Min ha vart  lite si och så, ganska tråkig faktiskt (a).
vi började skoldagen 8:10 med typ Drama när vi skulle göra ngn park-teater(?) vete fan asså men min gryps va ganska dålig..
Aja sen hade vi Matte med Joyce(Glädjelammet). Sen lunch och musik sen idrott sen slutade vi. Sen på idrotten fick vi veta att Fredrik våran lärare i idrott ska till Falkberg, och min klass hatar Fredrik, så vi blev ju glada, hihi. Så säger bara de till er i Falkberg, stackars er! HAHAHAHA! :D<3
Menmen dagen va ganska slapp och tråkig! Men dagen spenderades med sötnosen Bea! ♥
Aja, sitter här och gör ingenting kommer väl skriva dagens ros efter som jag har ganska tråk! Jag kommer bara skriva Dagens ros om de verkligen finns en, och om jag har tid. Så de är inget som kommer varje dag.
Menmen de va min dag de.
Kärlek

- Tack älskling ♥!



Bild på mina älsklings girl från UT! Som inte finns mer ! :'( ♥

Hej på er, förlåt att jag inte skrev igår pallade inte ..
Men iaf dagen igår blev inte som jag tänkt mig jag trodde alla skulle börja grina inte änns jag gjorde de (a)
Menmen sen efter va de bada i storvreten på Robins grej, kul va de iaf  :)!
Men idag hade vi bara helt vanlig dag, förutom att de va brännboll och fotboll :)
De är tydligen en tradition att 5orna ska möta deras lärare, så då fick jag kolla på älskligen som spelade brännbol hah :) Sen så fick vi spela, våran lärare tyckte de så hon blandade 4, 5&6 till 2 lag så då hejade älsklingen på mig hihi, sjuk du e älskling <3
Sen efter lunch spelade 9orna mot lärarna, hah, skit kul att se fredrik spela! Men drog in ett tag för att de va så jävla kalt att stå ute men då messar älsklingen att jag skulle komma ut igen för att ham ville att jag skulle vara med han, men då sa ngn att jag frös så då fick jag låna hans tröja, så jävla gullig du är älskling, tack för lånet (a)♥
Sen hade vi musik sen slutade vi. Gjorde väl inge spciellet efter skolan drog hem till mig med Maria vi satt väl bara och glode på tv (a).
Men juste idag började vi göra en sommar "dramatisering" som vi ska visa upp för föräldrarna på skolavslutningen asså bara för klassen + föräldrar :)

De va min lilla dag de (a)
Kärlek
/ My

- Mina tårar kommer vara slut när jag kommer hem .

Vid 1 imorgon ska jag på gymnastikavslutning, de kommer vara lite blandade känslor, eftersom de är sista gången vi alla tillsammans för som jag sa förut kommer ju halva gruppen inte vara med mig längre utan dom ska gå till "minior truppen" och jag är i "RM truppen" :(
Så imorgon blir det avslutnings-fika eller vad man ska säga med bara ledare & gymanster.
Jag undrar hur många tårar det kommer bli alltså?! Iaf typ skit många från mig. För jag säger som Logge sa : UT always together! Jag kommer sakna er som går! En termin där sen kommer ni tillbaka de har jag bestämt! Om inte så får jag damp ! Men liksom en termin utan er ? Hur ska de gå? :o
Laddar upp bilderna i nästa inlägg :D
Kärlek / M

- Tråk! :o

1. Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör samma på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Hej
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kommer du se Berg flyttar in?
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
inget är hemma.
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag älskar dig.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Fan asså, jävla hora haha men fan!
Vilka ord skulle du säga till Gud?
Din älkling är här ute.
Vilken är din bästa raggningsreplik ?
Ska jag klippa lugg?:P

/ My

- Plats 2 :)!

Som rubriken säger så kom vi 2a i en gren :) Och de är ju = SIIIIILVER! :D:D:D:D
De kommer lite bilder som mamma fotade lite senare (a)♥
Kärlek / My

- TÄVLING!!

Godmorgon, om de är någon som har hittat hit än ;)
Hinner inte skriva så mkt, men idag är de tävling alla hejar på Tullinge gf ;D
Puss på er.
/ My

- GRATTIS ! ♥



Idag får igen glömma att gratta min storasyster, om ni inte gör de får ni med mig och göra, hihi (a)
Men iaf, grattis gumman idag är de din dag, hoppas att den har vart bra nu när den snart leder mott sitt slut, men allt har ju sitt slut eller hur? Sen får man kanske aldrig får den upplevelsen igen me en födelse dag kommer alltid tillbaka, så: Grattis älskling! ♥♥♥
Din lilla syssling/syster My ;D♥

-

Ord Som Bränner
Ord Som Sårar
Klart Som Fan
Det Kommer Tårar


- Servetris (a)



Asså sorry men, glo inte på luggen den va inte så fin då (a)

Hej på er, haft en bra dag?
Min har vart toppen! Vi fick sluta 5 i 1 vilket är helt otroligt , jag har känat 100 kr på att plocka ur och plocka i en diskmaskin, sjukt bra asså behöver pengar till de mesta (a)
Idag hade vi bara vanliga ämnen. Vi hade idrott med Thomas !! Och om ni har läst min blogg ganska länge så vet alla att vi älskar Thomas, och vi kommer få han nästa år! :D:D:D:D BÄSTA!
Efter skolan åkte jag och mamma till skärholmen och kollade på kläning men då så finns ju såklart inte den kläningen jag ville ha i rätt stolek så vi ska köpa den ngn annan dag.. De va de ända på dagen som va ganska tråk ..
När jag kom hem från skärholmen åkte jag och va servertis(?) hos Maria, hennes brorsa Daniel tog nämligen studenten idag.. Så kom hen därifrån för kanske en timme sen.

Men aja, de va allt för idag.
Skriver kanske inte imrogon för jag ska tävla men kanske skiver på morgonen och kanske lite på kvällen då jag berättar resultatet som kommer vara medalj! (a) Så nu vet alla att jag ska tävla imorgon, håll tummarna för oss! Tack på förhand (a). Och ni tjejer i mitt lag som läster de här säger jag bara: VI ÄGER OCH VI TAR MEDALJ IMORGON! :D:D:D:D:D
Kärlek / MCE

- FAN, FAN, FAN! :o

Hejsan bloggis, hur har din dag vart? Min va bra tills för typ 1 timma sen. Tänker inte skriva om dagen jag kan verkligen inte. Men tänkte skriva vrf allt blev skit!
Jo allt blev skit då jag fick veta att några i min grupp, några av mina bästavänner, inte ska få vara med oss längre för vi ska splitra oss, fyfan va bra! Jag älskar de. NOOOOT, Jag hatar de mest av allt! Ikväll kommer jag gråtta mig till söms de är jag helt säker på, för just nu gråter jag så de blir floder på skrivbordet.. Men de får mamma torka sen, men åter nu till de vikdiga. Just nu är de är nästan som om jag bara vill vara sämre för att få gå med er. Ja de är klart att jag blev glad för att gå i RM truppen men inte utan er! Jag har nästan precis träffat er eller sen typ hösten 08 träffade jag er, men jag har spenderat mycke tid med er på en kort period. Jag vill inte att mina sötnosar och nu skriver jag deras namn förlåt men jag kommer sakna som här tjejerna mest men kommer sakna er andra också men kanske inte lika mycke och dom personer är Kajsa och Alicia. Alicia Kramkompis: du är en glädje spridande, kramgo, glad, pratglad person hos dig är man alltid välkommen. Jag älsklar dig kramis. Kajsa min sötnos: jag har tyckt du vart jobbig som bara sprang runt och flamsade men de va i början när jag ville att de bara skulle vara gamla "UT" när de gått en halv termin va du typ bara skön asså vet inte rikdigt vad man ska säga, Men du är en helt fantastisk person alltid rolig, när man är med dig skrattar man ofta. Jag älskar dig sötiis! Tjejer ni betyder skit mycke för mig jag kommer alltid att finnas där och jag tror att dom flesta andra i gruppen tycker som jag! Om ni inte är på träningen vem ska då ta eran plats i gruppen? Vem ska vara den som alltid skrattar och vem ska vara den som får alla att skratta? De vet jag inte har saknat er så fort ni inte har vart på en träning!
Men vill bara säga ni har gjort mig hel och de kan inte många göra, jag älskar er!

här kommer lite bilder på er och hela laget <3,


Hela laget + Marina, älskarälskarälskar! ♥


Alicia gumman ♥


Jag och Kajsa i våra nya tröjjor (a)♥

De va några bilder på dom oxå.. Och förlåt minen på sista bilden på mig asså drev lite. Och förlåt att jag lägger ut dom här bilderna men man måste se erat rikdiga ja (a)
Aja puss på er! ♥´
/ M
.

- guu, va rädd jag blev gumman!♥

Shiiiit, aldeles nyss smsade Karro: Fyfan för dig, hur har du lyckats undvika att förstå de?! Jag trodde du visste och... Nej, jag har inge ord för hur besviken jag är alltså :o. Och jag fattade ju liksom inte ett skit av vad hon snackade om så jag blev ju typ liv rädd. så jag bah Va? :o Hon bah: Att undvika att förstå att jag älskar dig! :D Hahaha, där blev du rädd va
;)<3?

Och du gumman jag dog typ, haha älskar dig med storsis! :D<3

De va allt jag ville säga ;)
Och juste, bara så alla vet har jag läst alla hennes inlägg 2 gånger från april 08 till juni 09 haha inte klokt (a)<3 http://sessankarro.blogg.se prova ni med, om ni inte orkar läsa alla kan ni iaf läsa dom senaste ;)<3
Kärlek till er.
/ Lillen ..

- Storsis ♥ Lillsis



Här är en bild som är tagen ngn gång i skolan, på min älskade syssling som jag själv kallar storsis för i mina ögon är hon inte bara en syssling, utan i mina ögon är hon min syster som jag älskar typ mest på jorden! 

Hejsan bloggis, Hur har eran dag vart? :) Min va ganska bra..
Min skol dag började med att jag kom lite sent :$ Men första ämnet va iaf matte sen hade vi musik sen slöjd på slöjden skulle vi höra klart de vi höl på med blev typ inte klar men den va inte så fin för den delen så jag lämnade den i skåpet som don städar ut och slänger så dom slänger min typ väska som jag gjorde/gör sen x)
Menmen, efter hade vi lunch och sen SO haha SO;n va förengång skull kul jag och Japp haha de är Mathilda, hon fick ett nytt smeknamn för att de skulle rimma i vår tyo sommar-rapp som vi skrev haha som vi ska sjunga för klassen på skolavslutningen och jag kan inte skriva hur den går för ingen får veta (a)
men iaf vi hade bild och så. Efter skolan väntade jag med Aggi som skulle vänta på Diana mina sötnosar så de kunde man ju liksom inte tacka nej till (a) , så dom gick ner med mig till Tumba för att vänta på bussen med mig, tack sötnosar! <3
Kan liksom inte säga så mycke mer om dagen efter som jag precis kom hem och för att de har vart en ganska tråkig dag ..
Eller satt och smsade med Storsis på bussen de är verkligen skönt att prata med dig gumman, för du förstår verkligen allt man säger. Kan ju vara som du säger att de är för att vi är lika galna. Och du MÅSTE vara i skolan imorgon de är som jag säger vem ska annars lyssna på mina knasiga idéer? För de är ju bara du som fattar dom ..  Som rubriken säger: Storsis ♥ Lillsis

Aja, de va allt om vad jag har gjort idag ska jag bara ta de lungt är sjukt trött höl på och somna på bussen :$
Menmen, Kärlek till er / MCE

- Nu får ni några frågor om lilla mig som har tråk.

Om mej
1. Namn -
My Christin Eriksson
2. Bor - Tullinge
3. Syskon - Nepp, eller har ju Karolina ;)
4. Ålder - 11 år
5. Född -  2 Januari
6 Ögonfärg - Blå&grön olika på varje öga.
7. Längd - 1,43
8. Skostorlek - 36
9. Höger eller vänsterhänt - Höger :)!
10. Stjärntecken - Stenbock = Bästaste:)!
11. Hårfärg - Blond
Dagens
1. Låt -
Venne, många
2. Saknad -
3. Kläder - Har bytt lite under dagen
4. Smink - nepp inte  idag
5. Underkläder - Bh,trosor ?
6. Mat - Olika
7. Köp - en klubba
8. Göra sen- Sova (a)
9. Godis - grön klubba ;o
10. Pinsammaste - Ramlade på bollen&alla kollade .. :$
Svara ärligt...
1. Tycker du om att plocka svamp -
Ofta? Nej?
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Vet inte
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej..
4. Du ger mycket komplimanger till andra?-  Aa ganska ..
5. Är du nöjd med ditt förnamn - Haha.. Förlåt men inte så x)
6. Du tycker att du själv är smart - Ibland kanske
7. Vad är det sämsta hos dig - Venne finns rätt så mkt
8. Vad är det bästa hos dig - Ja vet inte.
9. Har du bra självförtroende - Njaaa, ganska.
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Beror på om jag är hemma elr inte..
11. Tycker du om att vara med tjejer - Ja ? Såklart
12. Känner du dina grannar - Japp, dom på ena sidan och rakt över(a)
13. Vad har du för färg på dina underkläder idag - Vitt och svart
14. Använder du BH varje dag?- Jaup
15. Svär du ofta - Jaau förfan x)
16. Gillar du skolan - Driver du ?
17. Har du någon gång skolkat ? - Mmh.
18. Spelar du något instrument - Nej, har gitarr men spelar inte xD
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Dans,gympa,fotboll, innebandy, kör.
20. Har du några tatueringar - Nepp's
21. Har du några piercningar - Aa i öronen
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - MÅÅÅÅÅNGA
23. Tycker du om djur - Njaa, vissa.

Brukar du...
1. Sova -
Emh ja ?
2. Ta mediciner du inte borde ta? - Nej usch, hata medicin!
4. Snusa - ALDRIIG
5. Dricka - Noo
6. Skada dig - Haha nej (a)
7. Klä dig i svart - Ibland..
8. Hata folk - Ja. Vissa
9. Lita på folk - Kompisarna, ja.
10. Skada dig med flit - Nej ?
11.Drömma mardörmmar - Kan hända inte så ofta.
12. Gå i skolan - M tyvärr. men bara typ 7 dagar till sen SOMMARLOV :)!
13. gå i kyrkan -Nej x)
14. Ljuga - Ibland måste man faktiskt !

När

1. Åt du senast - Nyss ^^
2. När läste du en bok senast - Känske 2 dar sen , tror ja
3. När köpte du något - idag
5. Sjöng du senast - någon sekund sen sjunger hela tiden typ (a)
6. Klagade du senast - idag i skolan ..
7. Klantade du dig senast - Idag :$

Har du...
1. För många vänner - Det går inte (?)
2. Förföljelsemani - WHAT ?
3. Någon annan psykisk sjukdom - Nesh ?
4. Skadat någon - Ohyes
5. Färgat håret - Nej
6. Några piercnings - Öronen
7. Några tatueringar -Nej
8. Egen dator - nejs
9. Gjort bort dig rejält - Oooh ja!  

Är du...

1. Snäll - Jorå tillräkligt iaf :D
2. Snygg - Nej
3. Söt - Nej
4. Lång - NEEJ ! Motsatsen
5. Kort - Ohyes, tkr ja iaf snart 1.45 :$
6. Klantig - Ohyes
7. Tönt - Haha xD

- Månadensperson,



& jag tror faktisk redan alla vet vem de är den här månaden älsklingen Aldin Bektesevic.
Och ja jag vet att jag har hafft den här bilden ganska många gånger men har ingen annan bra ..
Vet inte rikdigt va jag ska säga finns liksom inga ord, men kan ju bara säga att du är en hel sjuk eller aa helt underbar person som jag alltid kommer finnas för i regn och solsken precis som du finns för mig. 14 dagar med än så länge de är helt underbart. De har vart lite upp och ner mellan oss ena sekunden upp och andra ner. För kanske 3 veckor sen va våran kärlek eller vad man ska säga långtlångt borta, eller den har alltid legat där och tryckt lite men inte lika mycke som nu. Jag fattar inte att jag har klart mig utan dig i alla dessa år bara en dag som idag utan dig går inte, de blir liksom fel. Utan dig så vet jag inte vad som skulle hänt med mig, du är en ängel du är min andra halva finns alltid för dig när du behöver mig. Vi lever för varanda och kommer alltid göra de vad som än händer du är som pricken över i;t. Med sol i alla väder, och hur mörkt de än ser ut tappa aldrig hoppet , sår alltid vid din sida. Och jag gråter till somns om de inte är som de ska. Jag tänker ge dig en kram som varar för alltid. Du är allti jag velat ha, och nu fick jag dig liksom de skulle jag aldig kunna trott för typ 2-3 veckor sen men jag har dig, jag har dig i min närhet. Varje gång jag ser dig skiner du upp som en sol. De är verkligen JÄTTE fint att se, hur du verkligen tycker.  Jag såg dig i början av terminen i höstas och tyckte väl inte då så speciel, en vanlig fotbolls kille typ, sen senare på vinern fick du ett smeknamn av mig och Bea haha vi viste inte vad du hete ;) Sen blir typ Bea lite smått förälskad i dig och osm jag e så blir ju jag så klart också de, men eftersom Bea va de då så kunde jag inte vara de skulle bli fel liksom.. sen typ i början av  sommar eller typ när de va sådär varmt, så bah kommer Karolina från ingenstans och bah De finns en kille som gillar dig och tyker du är skit söt, men tjena tänkte jag då så började du smsa mig och så .. sen blev vi tsm den 6 april här kommer man ihåg (a) Nejmen den dagen glömmer jag aldig!

Älskling maj va verkligen din månad tänkte inte äns på ngn annan när jag skulle skriva de här. Jag älskar dig, och hoppas att du älskar mig lika mycke  eller kanske till och med mera (a). Jag släpper dig inte! Eriksson ♥ Bektesevic. Puss på dig älskling :)♥

- Fotboll i regnet ?

 


Kom några bilder som jag tog för några dagar sen tycker dom blev sjukt fina så va tvungen att lägga ut dom (a) Men vist va dom lite fina iaf ? ;o 


Hej min sötnosar, gjort idag?
Själv har jag spelat fotbollstunering i skolan, berättar mer om de snart..
´Min dag började 15 över 7 shiit tänker jag och klär bara på mig några "tränigs kläder" eller venne om man kan kalla de de. Men iaf Jag sprang till bussen men han inte så ringde mamma som skulle på någon Mammografi skit venne va de är rikdig. Så mamma fick iaf köra mig till skolan (a)
Skoldagen, eller aa, de va ingen skola vi hade fotbollstunering. Rikdigt kul faktiskt eller aa fast mitt lag kom sist :$ Men allt va Sebbes fel för han kom inte och kollade som han lovade hah (a)! Nejdå, sanningen är att vi va skit dålga (a).
Men iaf de va blåa laget mot de röda i final, själv hejade jag på de blåa + Amanda som spelade i röda (a), eller jag hejade nog på domarn också för vi stod och skrek rösterna av oss vi skrek typ "Alla ni som älskar domarn klappar nu *klappklapp* alla ni som älskar domarn klappar nu *klappklapp* alla ni som älskar domarn alla ni som älskar domarn klappar nu *klappklapp*" sen samma fast man skulle stampa & skrika hejhej haha så kan typ inte men vi skrek typ mer men de va en (a)
Vi slutade 1 sjukt skönt så kom hem för kanske en timma sen och jag har typ bara kollat på tv. Är sjukt trött och blött och vill bara sova kanske ska ta och gå från datan och säta mig i soffan igen (?)

Aja de va min dag de idag händer de inge ska bli skönt att få vila :)!
Kärlek från Eriksson. ♥

- Tur att allt blev bra igen.



En bild på mig som är tagen för ganska länge sen (a).
Och rubriken behöver ni inte tänka på personen de handlar om vet nog själv.

Hej sötnosar, hur her eran dag vart ? Min har vart ganska upp ch ner men mest ner, hände en sk sen kom de löngner som inte va löngner, aja de behöver vi inte prata om just nu.
Min dag har vart skit tråk har bara haft tråkiga lektioner. Men just nu sitter jag hemma hos Bea vi ska åka till Hågelby vid 6 typ för vi ska ditt med klassen, ska väl bli ganska kul, bätre om du skulle vara där älskling. Men iaf skriver inte så mycket årkar inte idag men ska lägga in "månades person" nu.

Förlåt för att jag inte skriver så mycket idag men jag årkar inte..
Aja puss på er.
/ Eriksson så alla vet (a)

RSS 2.0