Fyfan, för er!


Hur jävla svårt ska de vara egentligen? Hur svårt ska de vara att inse. Inse att de inte kommer att hända någonting. Det kommer inte bli något mer än vänner, de kommer aldrig vara så lätt som i mina drömmar. Hur mycket jag än vill att de ska vara G  så kommer de inte att bli de, hur mycket jag än försöker, hur mycket jag kämpar kommer de aldrig bli så. Jag ska fan inte behöva känna så här varenda  gång jag blir kär på riktigt. Ja faktiskt varenda gång sista tiden, varenda gång har jag alltid blivit sårad. De kanske ska vara så här? Men jag vill också att må bra.? Jag förstår fan inte ens att jag trodde på allt, att jag ens försökte! De har aldrig funnits någonting, de har bara va bara ett fucking rykte, de va bara någonting som någon hittat på de va aldrig på riktigt. Men de jag fattar minst är att alla utom jag visste att han ”typ” va tillsammans med någon annan,  så säger dom att han och jag skulle passa bra ihop. Vad är de för vänner? Vänner ska fan säga sanningen inte fortsätta på en lögn. Till och med idag har folk sagt att jag ska hälsa och massa skit, men ändå vet dom att han inte gillar mig. De va fan en lögn från första jävla början, jag har varit kär i dig på riktigt men du har aldrig gillat mig mer än som en vän. Nu är de fan bara ett stort jävla hål kvar. Inget ljus, ingenting kvar men ändå lämnar jag dig här och nu. Jag drar nu, jag drar från kärleken jag kommer nog aldrig tillbaks igen NÅGONSIN! Jag hatar kärlek.. jag blir bara sviken.


Ingenting finns kvar längre.


Heej
, just nu är på de sämsta humöret jag varit på, på riktigt länge.. Jag är verkligen inte på topp just nu! Jag ska titta på vad mamma ska beställa hem till mig, då kanske jag blir på bättre humör?
Puss.
/ Mysan. ♥



Godmorgon, söta läsare!


Just nu!

Ja, godmorgon på er!
Idag börjar jag kl 9, så jag stressar alltså inte. Gick upp för ca 30 minuter för att jag skulle locka håret och hinna klart, men de gick verkligen inte att locka mitt hår i dag de blev heeelt fel de funkade


Ke$ha - Your Love Is My Drug



TRÄNA TRÄNA TRÄÄNA!

Om ca 10 minuter ska jag åka på träning, så jag kommer nog inbte att blogga så mycket mer idag men ni ska få dagens låt om ca 3 minuer. Sen så får vi höras imrogn eller efter träningen.
Puss & kram skummbanan.
/ Mysan. ♥


Hemma!

Hej, nu har jag kommit hem från skolan. Jag har ingenting att skriva om dagen? Den har varit heeelt normal, tråkig så jag höll på att dö. Men pappa vill ha datan nu så jag skriver mera när han är klar (aaa)
/ Mysan. ♥


Hiss & Diss!




Volymtång - De är bara någonting man MÅSTE älska! För vem vill inte gå till skolan eller till festen med volym i håret! Jag tycker de är sjukt fint och tänker börja använda de oftare än jag gör just nu. Jag tycker de borde vara jag på att alla tjejer ska ha en sådan hemma! Hiss!


Maränger - Har ingenting mer att säga än: Love it!



Webbcamera - Älskar att ha de! Man slipper ladda in bilder från kameran/mobilen när man vill ha nya bilder. Jag tycker att bilder gör att de blir roligare att läsa t.ex en blogg om de kommer nya bilder ist för att man änvänder samma hela tiden. Så webben är en STOR hiss!

Tjejkvällar - Ja, för vad är roligare än de? Att umgås med tjejerna som förstår än bäst. Som vet när man mår dåligt. Helt klar en HISS!

Gulliga killar (aaa) - Tycker de är såå sweet! Ett gulligt sms från honom eller, bara ett leende kan göra ens dag spciellt om de är personen man är lite sm kär i! Klar hiss!



Beslutsångest - De kan vara vad som helst vad man ska välja för aktivitet/sport, vad man ska ha för kläder på sig, vilken frisyr man ska göra, vad man ska ha.. - allt har sina konsekvenser - inge roligt. DISS!

Spindlar
- De är sååå äckligt. De kan vara allt får små till stor men de är bara så äckligt! Får typ alltid panik näör jag ser en :$! Euw!

Falska människor - Det är någonting av de värsta jag vet! De är så hemskt att bara inte kunna tala om sanningen. Utan att fejka för att få status. De är ett fult spel som jag inte spelar. jag kommer aldrig att spela de och jag hatar de! Hata!

Nackspärr - Hade ju de eller har fortfarande lite kvar. Men de gör så ont! Kommer man på andra tanker så vrider man ju självklart huvudet och då gör de ont.. -.- INTE KUL!

Högdalshallen - Vi va ju där igår, hallen är äcklig och de luktar typ sjukt illa i hela hallen. Dom släpper inte in en förns halv 9 när matchen börjar kl 9 så man måste stå utanför och frysa. Och eftersom ingeninformerar FBI tullinge så va vi där kvart i 8 och fick stå utan för i 45 minuter. Riktigt skabb!

Förlåt att de här kom så sent men har varit påmatch och så ni får förlåta mig så börjar jag med alt påriktig nästa vecka! För nu ska jag gå och duscha!
Hare king.
/ Mysan. ♥


Godmorgon!

Eller vi har varit vakna sen 10? :o För Denise skulle på fotbollsmatch. Och eftersom vi är så snälla så gick vi upp med henne!
Men nu beslagtog AMMAANNDAAA  datan :D:D:D:D:D Hahah DAAAAMPOPPÅPKDAOK
Ja! ööö>hm  ojojojo hÄR VAR DET KUL toheejj gummigrej!
Seriöst nu ,  snart jag och MYYY göra en hiss O diss :) <3 Och Sandra och jag ska göra en serie :) <33333
Idag har vi match, eller träningsmatch rättare sagt :D
Och jag haar et STOORT problem, jag måste välhja om jag ska bada med orienteringe eller spela innebandy natch mot tungelsta?! Hjälp mee!!????
AAAHH PROBLEM!!
pussen på bussen nu!

<333 PS: FLUMMINLÄGG <AAV AMANDA MY OCH SANDRÄÄÄ :D

Pics :












Äntligen el (a)


ganska Gammal!

Haha, vi sitter och tittar på tv. Men Sandra vill ha datan tror inte jag uppdaterar mer idag, och juste fick ingen bra bild på gårdagens klädsel så ni får MASSOR med bilder imorgon. Okej?
Aja, de här blir sista inlägget idag så vi får höras imorgon för Sandra vill ha datan nu.
Hör imrogon då blir de massor med inlägg, lovar!
Kisses!
/ Mysan. ♥


Earth hour!



Om ungefär börjar de! Så mysigt de ska bli, vi sitter och spelar tecknet. Jag är med Sandra vi äger ofc! Not! ;D Haha, men nu måste man ta och stänga av datorn eftersom de snart är dags! Så vi hörs efter.
Puss och kram alla duktiga människor som släcker lamporna!
/ Mysan. ♥


Sandra och jag leker med webben!

Medans jag och Sandra väntade på att få spela wii, så lekte lite med webben! Här får ni några av alla bilder!



Kisses!













Och så gjorde vi en liten serie i paint :)

Lite av det har gjort men nu ska vi lyssna på skönaste låten!
Locked in love - Jason Derulo (a) värd att lyssna på!

Kisses to all!


Youre voice is my drog!

Hejsan! Sitter och väntar på att få spela wii, är med Amanda och Sandra! Dom spelar typ någonting? Haha, fail! Men hursomhelst idag spelade vi match kl 9 samling 7:45 de va därför jag inte bloggade efter festen igår..
Men nu kommer jag, Sandra, här för att My är lat och orkar inte skriva klart inlägget... ;)
Jaja, jag är iaf inne på facebook och My messar och Amanda spela wii ;D
Nu orkar inte jag heller skriva mer så nu säger vi tack och hej!
Föresten kika in min blogg: http://www.ekdahlens.blogg.se
Haha men jag bloggar inte nu så.. ;)

Pussar! ♥
/ Mysan & Sandra.



Blir varm i din närhet!



Hej sötnosar!
Sitter och väntar på att kl ska bli 6 halv 7 så jag kan dra upp på brantan och möta Bea!
Dagen? Hmm, vad ska man säga. När jag kom till skolan va allt som vanligt så jag va "uttråkad" eftersom vi hade musik och bara sitt och pratade om konserten i måndag s som jag själv tyckte va den bästa så länge jag gått i björkhaga dock är de bara i snart 2 år men ändå :)! Hursomhelst, vi hade ju 2 musiklektioner idag, och rasten till 2a kommer ju 6orna snacka om att jag blev på bättre humör. Men fortfarnde inte på topp. Sen hade vi syslöjd, sen lunch. Sen hade vi matte, idrott på idrotten hade vi innebandy mitt lag ägde allt och ALLA! Snacka bäst vi är. Vi slutade kl20 över 2 då jag tog bussen hem sen dessa har jag varit med dom bästa människora.
Ikväll blir de fest med alla, men nu är de middag vi hörs sen.
Puss.
/ Mysan. ♥


Träing nu!

Nu drar jag på träning vi hörs nog efter.
Pusspuss!
/ Mysan. ♥


Bäst jag är!


Titta är man inte grym på att laga mat?


Pluggar! (y)



Hejhej,
sitter och pluggar SO eller försöker hitta fakta på Danmark, Kroatien och Spaninen. Dock kommer jag ju inte ihåg vad jag ska leta efter? hah, men jag får väl söka på någonting.
Dagen har varit heelt okej! Dock stämda inte mitt horocope -.-' men vad ska man göra? Haha, nejdå lite stämde de. men jag har lite tid kvar på denna dagen!
Hursomhelst, alla har varit på mig om G idag, Aldin typ dödade mig (a)! men vet ju aldrig vad som kommer att hända i framtiden? Fan vad jag snackar om onödigasaker..?
Vi slutade iaf 5 i 3 då jag möte Synne och Angelica, vi tog 5 över bussen hem och sen dessa har jag pluggat i´ch pluggat. Jag måste fan ha slagit i huvudet som hag sa igår. Eller så vill jga bara vara klar i tid och inte behöva stressa i sista sekund? De är iaf bra, visst?
Men nu ska jag gå och laga lite köttbullar och så innan jag ska plugga lite till och sen dra på träning!
Puss.
/Mysan. ♥


Godmorgon!


Jag igår! 100% FLUMM!

Hejsan bloggen!
Jag ska till tandläkaren idag om ca 30 minuter, trodde jag skulle dit kl 9 men tydligen va de kl 10, jävla skit! -Då hade jag ju liksom kunnat gå up 1 timme senare.. BLÄÄÄÄÄ! 
Hursomhelst läste precis mitt horoscope på facebook och de stod så här: Du kan få en skön dag tillsammans med din partner, en vän eller någon släkting. Man behöver inte göra så mycket för att känna att man trivs i va! randras sällskap. Undrar va de är som kommer hända? :o Ni får veta senare när jag kommer hem från skolan.
Puss & Kram.
/ Mysan. ♥


Slagit i huvudet? :o


Ja, jag tror fan jag har slagit i huvudet eller någonting? :o Tidigare idag städade jag utaqn att någon hade sagt till mig? Och nu sitter jag o ch pluggar och massa grejs. Tänkte laga mat till mamma för hon kom hem senare idag. Shiit, jag känner inte igen mig längre jag har blivit duktig? :s De är väl barmen de är inte jag? HAH Problem man kan ha? 
Puss på rumpan!
/ Mysan. ♥


Sämst på att blogga nuförtiden

Hej på er! Ja, som ni nog har märk har jag blivit den SÄMSTA bloggaren -.- Inte bra. Och de här måste ändras eftersom jag vill ju skriva och jag vill ha läsare så nu ska jag ändra på de så på..

Måndagar:
Dagens låt och lite små enkla saker eftersom jag har tidig träning.
Tisdagar: Dagens klädsel, lite tips och så.
Onsdagar: Ingenting speciellt kanske lite dagens klädsel, låt och lite så.
Torsdagar: Inte mycket bloggning har träning, men typ Dagenslåt och så som på måndagen.
Fredagar: Dresscode, FREDAGSMYS! ;)
Lördagar: Bilder från veckan!(dom jag inte har visat)
Söndagar: Hiss/Diss, nästa veckas planer.

Låter de inte bra? :)
Men själcklart skriver jag ju om min dag och så varje dag och kanske lägger ut n¨gra bildetr varje dag för sen kommer ju alla på lördagar! 
Så de va vad jag ska lägga ut varje vecka!
Pyssssar!
/ Mysan. ♥


inge idag..

Hej på er! Blir ingen uppdatering idag har inte tid kommer tillbaks imrogon!

Helgens planer!



We are family! ♥♥

Nu har tränat poch duschat och blablabla, allt som jag brukar skriva. Men nu tänkte jag ta helgens planer hära:
 Lördag:
Match i lättserien mot Högalid. Samling 9:00 -.-'
Match svårserien mot Örby. Samling 12:30!
Åka till bolmora(?) träna gymnastik, samling ? ingenaninge, kan kanske inte..?
Dra till Amanda för "tjejkväll" med Denise och Sandra.
Sova där..

Söndag:
Vakna upp hos Amanda.
Busa omkring som vanligt.
Titta på Denise, Jessika, Maria & Bea som spelar fotboll..
Träna!
Plugga.. -.-'

Så de va min helg. Dock vill jag träffa älsklingen också men har fan inte en ända minut som inte är ledig! Så sur! Men hursomhelst får träffa honom på måndag. :D
Nu ska jag ta och fortsätta titta runt på typ facebook och de så vi hörs senare. Kommer nog på vad jag mer ska blogga om annars säger jag god natt senare. Så ni kommer att få minst 1 inlägg till ikväll.
Kisses!
/ Mysan. ♥




Hos cp-barnet!

Hej på er sötnosar! Är hemma hos cp barneet, vi tittar på tv. Amanda och Denise va här snabbt också, men dom skulle hem och käka. Vi träffar ju dom i ikväll och imorgon är de ju match så vi träffas då också! Och sen imorgon kväll ska vi ha tjejkväll hemma hos Amanda. Så de blir en helg med mina älsklingar. De gillar vi!
Men hursomhelst dagen? Ja. de har varit ganska okej. Vi började med 2 musiklektioner, vi har ju konsert på måndag så vi sjöng igenom alla sånger. Gick riktigt bra faktiskt! Sen hade vi slöjd har ju syslöjd, blev nästa klar med min kudde kan fota den nästa vecka få då ÄR den klar! Jag och Wanda hade sjuuukt kul! ;D Sen hade vi lunch. De va någonting, med potatis käkade bara potatis så jag vet inte vad de andra va, haha? Efter lunch hade vi matte. Sen drog vi på idrott, vi körde <innebandy3! Ni som läst min blogg ett tag vet nog att jag spelar inebandy xd! Men vi slutade iaf, 20 över 2! Så ganska tidigt då mötte jag och Maria upp pappa, och drog sen och handlade på WILLY:s och drog hem, när jag kom hem bytte jag bara byxor pallade inte ha jeans längre. Så jag bytte till mjukisbyxor och sen gick jag till cp barneet. Och nu äe jag kvar här, vi ska träna om ca 1 timme. Och i ska käka om 5 minuter. Så jag dragar och byter om nu.
Vi hörs efter träningen då får ni veta vad jag ska göra i helgen!
Love.
/ Mysan. ♥


Själva!



Sjuuukt gammalbild, saknar tiden Bärfis!

Hej
, åt precis! I skolan va vi den ända "speciella klasserna"(som Maria kallar oss) asså de va inga musikklasser förutom vi i HELA skolan :o! Snacka tomt! Men man kunde sprida ut sig i typ hela skolan så de va ju ett plus. Vi började dagen med? Ja vad började vi med? Haha. Jo juste, typ geografi/SO Faktistk ganska roligt, vi håller på att skriva om 3 land, ett från norden och ett valfrit från europa och ett ´som man skulle välja av några alternativ. Jag skriver iaf om, Danmark, typ Krotsien(?) inte bestämt.. och sen skriver jag om Spanien. Så jag har ganska roliga land, eller jag valde dom ju själv så.. hahaha. Men hursomhelst, de va typ de vi gjorde hela dagen? Hahha, men de kändes faktiskt så :)! När vi slutade 5 i 3, drog jag ner till tumba och tog bussen hem. Mer har jag inte gjort idag! Har somsagt nyss käkat, och förlåt mina sötnoasar men de blir nog inte mer bloggning idag. Jag trodde de vi onsdag idag? Men jag ska ju träna om 15 min så jag måste dra och byta om nu. Så ja, vi får höras imorgon om jag inte skriver efter träningen vet inte om jag hinner/orkar. Men vi får som sagt se.
Kyss på rumpan!
/ Mysan. ♥


Ska snart ta bussen!

Godmorgon! Jag ska snart gå och ta bussen! Så vi hörs efterskolan ist, då blir de bloggning som aldrig förr xd, eftersom jag har bloggat så dåligt på sista tiden!
Puss&Kram.
/ Mysan. ♥


Match äntligen! ;D


Haha, uschusch men den bjuder jag på!

Godmorgon godmorgon, aa den här morgonen har iaf börjat som "god"! Ni la nog märke till att jag inte bloggade mer på hela dagen igår? De va iaf för att jag skulle dra dirket och massa.
Men hursomhelst när jag hade bloggat drog jag ju på träningen som ni redan vet eftersom jag sa de. När jag kom hem satt jag framför tv ett tag, sen hoppade jag in i duschen. När jag va klar och hade fixat mig gick jag och cp baarnet till pia för att ta 713 till godishörnet. Denise som också skulle med satt redan på bussen. När vi kom fram, gick vi och köpte sjuuukt mycket godis, tjockisar vi är! Vi åkte tillbaks till vårat älskade tullinge, eller aa hem till Denise. Vi gjorde ingenting spciellt, Käkade godis och pratade, Fanny kom senare. Vi va hos Denise till typ halv 8. Då jagoch sandra gick till hallen för våra favorit domare Per och Mange va där. Hihi, dock kände dom inte igen oss såvi åkte hem med mamma. Sen gjorde vi inte så mycket mer, eller vi tittade på 1 och 1 halv film¨. Cp va tvungen att dra hem eftersom vi har match idag.
Just de måste jag ju också berätta, för om ca 1 timme ska jag och mitt älskar FBI Tulling f97 dra och spela match mot Tyresö-Trollbäcken. Och om vi vinner den här matchen så kommer vi att ligga tvåa, så HÅLL TUMMARNA! Hihi, lova de!
Nu ska jag ta och leta reda på min match tröja så vi hörs efter matchen!
Kisses.
/ Mysan. ♥


rubrik(?)

Godmorgon, eller en god morgon ska jag nog inte säga. Är sjukt tröt och gringig..Om ca 1 timme ska jag träna gymnastik♥ ska bli grymt roligt! Har typ inte kört tumbling på 3 veckor så vi får väl se hur de här kommer gå. Haha, fast jag tror nog de går bra eller vad tror ni?
Men eftersom jag kanske måste åka buss till träningen så kanske jag ska ta och sätta på mig mina träningskläder och ta och käka lite frukost. Så jag dragar nu, vi hörs efter träningen eller när jag är klar.
Puss & Kram.
/ Mysan. ♥


..



I'm tough
I'm ambitious
And i know exactly what i want,
and if that makes me a bitch okej
.


Badat..


Just nu, lockigt hår från badet..

Hur är de med er söta läsare?  Med mig är de toppen!
Idag började min dag som de typ 3 senaste ATT KLOCK JÄVELN INTE RINGER! Asså de måste fan vara något fel på min mobil .. Ååh, så sur jag blir -.-' Hoppas den funkar nästa vecka.. Men som i onsdags och igår så han jag i tid iaf.
Idag började vi 8:20, med musik, sen vid typ 9 hade vi rast och sen musik igen. Efter all musik hade vi Syslöjd/träslöjd jag har syslöjd säger bara en sak: JAG HATAR SYSLÖJD! Eller egentligen gillar jag de, men inte med våran lärare, härregud säger jag! Menmen, kan inte göra någonting åt saken. 
Hursomhelst efter slöjden hade vi lunch, haha vill ni veta vad jag åt också? Taha, nej nu skojjar jag bara..
Efter lunch hade vi matte och sen idrott. På idrotten drog vi till storvretsbadet och hade simtest, vi badade i typ 10 minuter?! De tar typ 20-30 minuter att går dit så då hade vi gått dit och sen badat i en kvart typ och sen slutade vi, snacka om lack jag blev då asså -.-' När vi va klara uppe i storvreten drog jag och några till ner tull tumba för att ta bussen hem. Så jag drog hem och sen har jag bara käkat en macka och nu ska jag gå över till min bonusfamilj(cp's familj). De blir nog ingen bloggning förns ikväll. Men nu ska jag iaf gå. 
Love u all.
/ Mysan. ♥


My goes model on model house!

Hej sötnosar! Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår hade inte tid, men jag ska ta ohc berätta om min dag både idag och igår!
Min dag igår började med att min väckarklocka inte ringer utan att mamma väcker mig typ 20 min innan vi ska åka. Men vet ni vad? Eftersom jag är så grym så han jag till skolan iaf! De är bra gjort tycker jag! Iskan hände ingenting speciellt? Eller har jag glömy något? Jo juste vi körde första nationellaprovet i svenska! Gick oväntat bra faktiskt! Men sen hände de inge mer på skoldagen som va slut 14:45. Då jag skulle ha 52 .åget in till stan, men självklart missar jag de. Men när jag kom in till stan drog jag och mamma till Model House och fotade lite och blablabla, jog orkar inte berätta om de ni får bilder någon dag ist... Men hursomhelst när vi va klara där, drog vi och letade ett par byxor till mig men hittade inte några, köpte ett linne och en kofta fråg Gina och två par tygskor♥ från dinsko som jag inte får använda förns snön är borta.. När jag kom hem kom mitt älsklings cpbaarn, och vi flummade som vanligt.. Sen hände de inte speciellt mycket mer..
Och idag? Har de inte hänt något speciellt häller, vi förtsatte på nationellaproven och nu har vi gjort 2! Me de är typ 1000 kvar känns de som -.-' Men eftersom jag är så grym som John säger så  kommer jag klara de. Hihi, så gullig han är.
Men om ca 10 miuter ska jag träna och jag har inte bytt om så ni får ingen bild för jag pallar inte leta. Efter träningen ska jag till halle och titta på a-laget när dom spelar match, tydligen kommer typ alla dit? Haha, vi får väl se? Menmen, nu måste jag dra och byta om så jag inte kommer försent.
Kiss & Hugs.
/ Mysan. ♥


De är sjuukt varmt!

Ja, de är verkligen vår känsla här hemma just nu! De  ätr sjukt varmt och solen ligger på. åller typ på att få värmeslag eller något? Vet inte vad. De är sjukt varmt! Men de gillar vi för då smälter snön och sen kommer sommaren ;) Och vem längtar inte dit liksom? Hihi, tror nog jag ska träna. Är inte alls på g, men ändå jag tror jag gör de om de är roligt folk som ska träna. Men jag ska höra med folket, sen är de ju så sjukt härligt ute idag, så varför inte liksom? Eftersom de är fys utomhus hela träningen, eller de är de ju alltid på tisdagar men ändå!
Känner att jag bara skriver på, om heelt onödiga saker så jag tar och fortsätter kolla runt på datan nu.
Puss & Kram!
/ Mysan. ♥


"Vinterdag"

HEJSAN BITCHES! ♥
Idag hade vi "vinterdag" i skolan idag som jag sa igår. Jag åkte skriskor. Jag, Mathilda åkte typ mest, eller vad man ska säga Amanda och Bea satt typ mest i omklädningsrummet.
Först åkte jag och Mathilda med Tilda, Danni, Jossan, Nanna och Vera. Men dom gick och satte sig i oklädningsrummet dom också, så då gick vi och åkte med Angelica, Alva och Synne. De va egentligen ganska tråkigt men eftersom jag och Synne ramlade hela tiden så blev de roligare ;)! Haha, Synne vi äger alla på skriskor asså XD! Vi fick iaf sluta tidigare, haha kl 1, happy! Så jag Synne och Angelica kunde ta 5 över bussen, va hemma vid typ halv 2 och här har jag nu suttit ett tag. Har inga speciella planer för dagen, ska kanske upp till brantan och träna om mina knän pallar eller aa men jag tror nog inte jag ska de men vi får se senare.
Nu ska jag ta och försöka ladda in lte bilder från dagen på datan så får ni se lite, men vet inte om de går för bluetooth funkar typ inte på den här datan längre? Men jag ska försöka så får ni se.
Hare king.
/ Mysan. ♥


Bad update igen -.-'

Hejhejhej! ;) Jag förstår inte vad de är med mig ängre jag glömmer allt!  Jag glömde som ni ser att blogga menn nu ska jag ta och berätta om min dag.
Idag va de nog som alla vet första dagen efter sportlovet iaf för dom flesta. De va sjukt kul att få träffa älsklingarna igen, speciellt Danni hjärtat som har varit i Thiland i typ 1000 år, nej men i typ 12 veckor om inte mer? Hursomhelst, så va de kul att komma tillbaks dock va de mindre roligt att gå upp. Jag verkligen segade upp, kom inte sent (y)!
Dagen gick faktiskt ganska fortfram, och helt  plötsligt va de sista lektionen. *de gillar vi*
När vi slutade tog jag och Maria bussen hem, och nu sitter vi här och tittar på tv.
Och om ca 25 minuter är de träning, älskarälskarälskar
Imorgon börjar jag kl 10, för vi har vinterdag och jag ska åka skridskor så jag börjar kl 10 så jag kan blogga ganska mycket imorgon och i kväll! 
Men nu ska jag ta och byta om och käka en banan och sen ska jag som sagt på träning.
Vi hörs efter träningen. Puss på kinden.
/ Mysan. ♥


Dags för sägen tror jag?

Hejhej, Är just nu med flumm och cp, vi flummar som vanligt.  Vi ska dra oss till sängen nu. Så jag skriver om min dag idag och i går kväll imorgon. Puss & Godnatt! :D
/ Mysan. ♥

Coolingar, tagen igår ;D  ♥


Ingen kryssning -.-'

De blev ingen kryssning, båten är tydligen inställd, så vi ska åka ner till centrum och äta middag båda familjerna ist. Och sen ska vi till Sandra och bada spabad. Så de blir trevligt ändå. Skulle vara roligare att åka på kryssning men vad kan jag göra?
Men nu ska jag dra så jag skriver sen.
Pussar!
/ Mysan. ♥


Kryssning snart!

Hejsan, sitter och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan duscha och känna mig som en riktig människa mär jag går på båten senare.
Hursomhelst, va ju hos Mathilda vi hade sjukt roligt. Och behöver jag berätta vad vi gjorde? Haha, flumm flumm! :D När jag kom hem från Mathilda drog jag direkt på Alice i underlandet med mina favoriter minus Olli, Denise som blev sjuk, och Amanda som är uppe i fjällen. Men de va kul iaf, när filmen va slut drog alla hem till mig. Vi körde wii tunering jag vann ofc! Go Mysan! Dom sov även här. Alla snackade i tellefon på kvällen haha, jag snackade med bästa Wille, Maria och Sandra snackade med Marcus, och Jessika och Sara snackade med Anthon. Idag har vi inte gjort något speciellt. Men nu är pappa klar i duschen så jag ska dra och duscha vi hörs senare eller imorgon.
Puss & Kram.
/ Mysan. ♥


Åker om en kvart!

Godmorgon sötnosar! Nu är jag faktsikt klar, eller jag har inte ätit frukost men de får jag väl tvinga i mig som vanligt. Är nämligen aldrig hungrig på morgonen men om jag inte äter på morgonen, orkar jag inte med resten av dan så jag måste äta.
 Men hursomhelst, så ska jag om en kvart åka och hämta Maria för att sen åka vidare till Bettan(Mathilda). Och eftersom jag va så duktig på att uppdatera igår så vet ni redan vad vi ska göra så nu säger jag bara att ni får ha de så bra. Så skriver jag inte förns imorgon!
Kyss på rumpan!
/ Mysan. ♥



Just nu!


Cp-baarnet!

                             

Ja, vad ska man säga? Tiden med dig är underbar.  Vi träffades redan som små och umgicks väldigt mycket. Men sen hade vi en "paus" när vi började i skolan och man hade andra vänner liksom. Men sen för typ 3 år sen så började vi umgås igen pga att vi gick på samma innebandy och där fortsatte de och nu träffas vi så ofta vi kan. Jag förstår inte hur jag klarade mig alla dessa år utan dig, för nu är du som en drog. En man inte kan leva utan som luften jag andas som vattnet jag dricker som någonting jag behöver. Du är helt klart den bästavännen jag har. Den allra bästa! Du ställer alltid upp för mig och jag har alltid kul när jag är med dig. O  jag inte hade börjat umgås med dig igen, var skulle jag vara då? Vilket "ben" skulle jag stå på då? Nu går de inte att tänka sig ett liv utan dig, ett liv utan Sandra Johanna Ekdahl vad skulle de vara? I N G E N T I N G! Helt ärligt ingenting. Du måste tro mig, jag måste ha dig i mitt liv. Så jag är sjukt glad att jag har dig gumman. Kryssningen på fredag kommer slå allt annat i världen, sommar 2010 med dig Amanda och Denise kommer slå alla andra sommrar, resten av mitt liv med dig kommer att slå alla andras liv. För jag har dig. Jag har glädjen. För Du är glädjen i mitt liv. Och jag vet att vi har många underbara år tillsammans att se fram emot! Och jag vet att alla år vi ska se farm emot kommer att bli bäst! Jag älskar dig bästavän! Och cp glöm inte de! För vi är cpbaarnen som tar alla.. You know! ♥


dag/natt med tjejerna!


Sitter just nu och dunkar Justin Bieber i högtalarna. Mitt älskade cp baarn drog för typ 1 timme sen, vi spela wii Denise va me också men drog( som tidigare) tidigare. Vi hade sjukt kul! Vi körde cyckling och massa. Imorgon ska jag ju till Mathilda sötnosen ute på Solrunda(?) Ska vara där vid 11 halv 12, eftersom de tar typ 20-30 minuter ut dit så ska jag hämta lilla Maria vid halv 11 så de blir att gå upp tidigt om man säger så! -.-' Och jag måst sminka mig och skit kommer fan behöva gå upp typ 9? Härregud! -.- Så Mathilda och Maria om jag somnar får ni inte ta de personligt! Haha, nejdå jag klarar de men med tanke på att jag har gått upp typ TIDIGAST 11 varje dag sen i fredags så de kommer bli tuft men får väl kanske sova i bilen? Vad vet jag.. ;o Haha nej nu överdriver jag klart jag klarar de har man någon att prata med kommer de att gå toppen! Haha, och eftersom Marias mun rör sig hela tiden är de inga problem! ;)
Men vi ska göra lunch(pannkakor) tsm, sen ska vi göra middagen(tacos) och sen ska vi göra frukost. Vi ska snacka, skratta, flumm, spela wii(BEROENDE) så nu vet nui vad vi ska göra också. Jag kommer förmodligen inte hinna slänga in ett inlägg innan jag åker, och jag kommer inte blogga på dagen och inte på morgonen sen så de blir lite bad update tills på lördag som ni kan se i inlägget under.
Men de får ni stå ut med nu på sportlovet för man vill ju liksom hinna med så mycket som möjligt! Eftersom skolan börjar sen och då blir de allvar igen, plugget, bloggningen, läxor, träningar. Jag ska nämligen bli duktig efter sportlovet! Bra va? Men nu ska jag fortsätta dunka musik, och titta runt på facebook. Vi hörs!
Puss & Kram!
/ Mysan. ♥


Roliga dagar med favoriterna!

Hej bloggen och alla söta läsare! Sitter hemma hos cp baarnet, vi sitter och tittar på topmodel (a). Dom här dagarna jag inte har bloggat har jag varit med cp, dreggelapanOlli, Maria, Jessika och typ dom..
Orkar inte berätta vad vi har gjort men vi har haft de mys. :)
Idag ska jag inte göra något speciellt, Denise va här tidigare. Men hon drog för hon skulle på bio med hennes mamma, lillebror och några kompisar. Men hon kommer kanske tillbaks hit sen.
Hursomhelt, här får ni veckansplaner:
Måndag - Redan varit.
Tisdag -Idag
Onsdag - Sova hos Mathilda med Maria.
Torsdag - Alice i underlandet på bio kanske.
Fredag - Packa och dra på kryssning med min famlij och cps famlij! :D (ingen bloggning på efter middagen)
Lördag - Kryssning kommer hem sen på kvällen (ingen bloggning förns på kvällen)
Söndag - Träning.

De va min vecka de nu vet ni.
Vi hörs senare!
Puss & Kram.
/ Mysan! ♥


RSS 2.0