Snart sova tror jag ..

Hej på er sötnosar. Vad gör ni? Själv sitter jag och flummar med Maria ;)! Sover här om jag inte sagt de..
Vi har precis slutat spela hej knekt(stavningen igen.. ?)

Sitter också och pratar med Mickis på msn, saknar henne enormt! -.- <3
De va vad jag ville säga vi ska typ ta och hitta på ngt, sen ska vi ta och sova.. :o 
Ett sjukt onödigt inlägg? Javisst! :D
Men nu ska jag ta och gå, måste vara lite social. ;)

Puss och godnatt!

Love from Mysan.


Regn.. Och Lasse & Majas detektivbyro!

 
Vem vill inte vara här nu? :o (bilden är tagen från google)

Hejsan på er, vad gör ni? Själv sitter jag och lyssar på Maria som sitter och läser Lasse & Majas dedektivbyro  - biblioteks mysteriet.
Sitter och kollar ut på regnet som öser ner. usch och fy! De ska ju vara sol på sommarlovet inte ös regn! :o
Men iaf, kom precis hit från Jessica.
Menmen, hos Logge hoppade stutsmatta, vi badade & solade precis som jag sa. Men sen bröjade de regna och vi gick in och spelade Hej knekt(så va dede där med stavningen?). De är alltid lika kul att spela de är de regnar! Så de blev  mycket skratt!
Igentiligen vaet jag inte vad jag ska skriva men maria har så jävla sköna knappar på sin dator XD!
Men ska nog ta och kolla runt lite nu på internet..
Puss.

Dagens :)!



♥ Gul Tubtop - H&M

Haha vist va den enkel ? Haha .
Men nu ska jag dra till Logge. Får se om Jag mötter Hanna på vägen..
Ha de så bra.
Jag skriver senare.
Puss till er alla!






Godmorgon :)!



Mickis och Jag, jag saknar dig gumman

Godmorgon igen på er alla. Jag vaknade för kanske 10 miuter sen så är fortfarande ganska trött.
Men jag hade tänkt att vakna till lite och sen gå och laga frukost. Jag ska göra pannkakor.
Mamma och pappa har åkt till Göteborg, för att se U2. Så jag är ensam. Men snart ska jag gå till Logge där kanske hanna ska med också! Vi ska väll göra de vanliga: Bada, sola och hoppa stutsmatta(nu är de de här med stavningen..?), efter som de ser ut att bli ganska bra väder. Fett nice nu ska brännan komma tillbaks igen :)!

Men nu känner jag att jag har vaknat till, så nu går jag och steker pannkakor kommer tillbaka med kanske en bild?
Men puss och kram på er!







JA!

Tänkte berätta en sak nu för er.
Nu har jag och mitt underbara gymnastik lag eller de va ett tag och vi visst att vi skulle åka till den här tävlingen, men vi visste liksom inte när och så. Men iaf vi har fått reda på att den 21-23/8 ska vi åka till Osarström(Gymnpa Natt o Dag)som är den roligaste gymnastik tävligen i världen! Och inför den här tävlingen måsta man ju träna tillsammans, så veckkan inna alltså vecka 33 kommer mitt lag träna från 13,30 - 16,00 alla dagar hela veckan. Men iaf, vi kommer åka buss ner, som åker på fredag morgon den 21/8 och de är en fredag så de blir ingen skola, wiho! På kvällen vi kommer ditt ska vi käka på pizzeria, höhö ! Och ut äldre ska typ tävla. Men dagen(22/8) efter ska mitt lag upp tidigt för att tävla. Kommer bli grymt kul att tävla igen har inte gjorde på ett tag nu. Mitt lag tävlar i klass 2 med 5 andra Tullinge lag. Nu tänkte jag ta och berätta hur tävlingen går till. Jo de är så att de är ett utslagstävling. Man är ungeför 4-6 st i varje lag. Man tävlar 3 & 3 i varje heat och vinnaren går vidare direkt och 2.an går till ett uppsamlingsheat och 3.an åker ut. Så går tävlingen till och de är kanske 4-5 heat i varje klass så de blir mycket tävlande, och de gillar vi ju! Eftersom man blir mer och mer säker på varven efter varje gång. Och med allt stöd från läktarna blir de ännu roligare! Äsch, ni fattar nog inte vad jag menar..
Men vi kommer sova i skolsalar på madras. Alltid lika kul! Närrå de är skit kul, efter som man får dela rum med alla typ! De är jätte mysigt. Och på kvällarnaa sitter vi och snackar och har de skict nice. Men sen på lördag-kvällen(22/8) kommer de vara höjdhopp. Då gäller de att göra en volt så högt över ett rep som möjligt. Låter de inte kul? Haha jag kan inte hoppa så högt men ni ska se min tränare Rasmus. Han äger på höjdhoppet! Och även de äldre klasserna tävlar. Som t.ex. resten av RM Truppen(fast nu har dom delat den i 3 mindre bitar, så de är min grupp och 2 andra). Och sen ska även Ledarna tävla.Och de kan jag ju säga är bland de roligaste man kan se!
Men sen på söndagsmorgonen(23/8) tävlar de lag som har gått vidare och sen vid lunch är de final. Och där vill man ju vara med! Och sen är de hem resa -.- De är alltid tråkigt att lämna Oskarström. och veta att de är 1 år kvar till nästa. Men man vet även att man har en lååång buss resa hem, med mycket skratt och sovande ;)
Juste glömde nästan: i mitt lag är vi 4a st. De är Sara, Hanna M. & Melissa.. Och jag förstås. 
Vi har vart på den här tävlingen 2 år tidigare. Första året va 2007 då kom mitt lag på brons plats i tumbling. Och förra året alltså 2008 kom vi 2 i tumbling. Så då fick vi silver. Och i år ska vi få guld eller hur tjejer! :)
Så de är vad jag kommer göra 21-23/8 2009!
JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SÅÅÅ MKT! :D:D♥


Usch! Fyfan!



Japp som bilden säger sitter jag här i mjukiskläder, en kopp te och världens jävla huvudvärk. Och som jag sa tidiagre idag så har jag ju mensverk också.. Bravo Mysan! Nej, de är fan inte kul asså!
Ärligt så vet jag inte vad jag ska göra/skriva inne på internet just nu. Sitter och pratar med Robin som vanligt, han bråkar med sin mamma för han vill ju hem till oss alla tullingemänniskor, men inte hans mamma.. Ojoj, de kanske jag inte ksulle ta upp här men nu gjorde jag de.
Men nu fick jag ett sms från Robin, Och när jag har svarat på de sätter jag på sims.
Men jag hör nog av mig senare.
Puss på er alla!






God morgon alla sjusovare!


Haha vist är man inte fin ;)!

Godmorgon på er.. Eller man kanske ska säga godförmiddag. Hah.
Men iaf, jag vaknade typ för 30 minuter sen.
Idag har jag inga planer, som vanligt ..  Har världens jävla mens värk.. Usch!
Menmen, är på sämsta humöret.
Nej nu ska jag ta och kolla vad Robin skrev. Smsar nämligen med han.. Stackarn är på landet utan el och sånnt. Ni fattar, visst? :)
men nu ska jag ta och draga bort till mobilen som ligger i vardagsrummet.
Puss på er. Skriver mer senare.!






Rubriken? Ja den försvan ;o



Vet inte vad jag gör på bilden.. Men de bjuder jag på.

Just nu sitter jag och pratar med Bea sötnos, som är i London. Fan vad lyx! Vill också ditt.
Men iaf, vi hara bestämt att jag ska åka med dom på kryssning till Mariehamn den 7/8, ska bli fett nice! Älskar att vara med nära och kära, hah. Och jag saknar henne jätte mycket men hon kommer hem nästa tisadag. Hur ska jag klara mig?  Men iaf vi har bestämt eller Bea och hennes mamma(kanske?)...
Men iaf, dom har bestämt att vi ska äta middag första kvällen, och lunch andra dagen men utan frukost för då måste man ju gå upp så tidigt och vi kmr sakert vara uppe en stund på kvällen ! Haha, visst låter de nice! :D
Menmen, förlåt för mina ur tråkiga inlägg.. Men vet inte vad jag ska skriva om just nu. Känns som om jag har skrivit om allt redan.
Men vet ni; snart kommer Robin hem igen kanske. Han har vart borta as länge ju :o! Men snart kommer han hem igen, wiho! Och då blir de ändrig på de här då blir de kul att läsa min lilla blogg igen ;)

Men nu mina sötnosar ska jag gå och dricka hallonsaft, min nya love näst efter hallon och Aldin ;)!
Men. Puss & Kram.



- Idag ser ni mig såhär.


Dock har jag bikinin på mig nu.. Men iaf. <3

God natt!

Ja nu säger jag god natt. Vet att de är ganska tidigt men är sjukt trött kunde inte söta förns vid 6 i morse :o! Men puss på er och god natt<3

- snabbis :)



Sommar bild man ser hur solen lyser! I miss. Fuck regnet! :@

Hej på er, blir bara en snabbis.
Idag har jag bakat chockladbollar och jag håller på att baka bullar.
Men om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort något mer idag ;$
Har inge att säga och dessutom måste jag spriga och ta ur bullarna ur ungen och när som hälst kommer farmor&farfar och fikar hära, dom kom he från landet idag.
Men nu piper de i köket så nu måste jag dra.
Men puss på er skriver mer ikväll!







I miss u sister! ♥



Älskar den här bilden så otroligt fin! Och på den är den vackraste tjejen min Karolina Pettersson.
Som vi sa igår på pea: Vi kan aldrig föra ett seriöst samtal med varandra. De kan börja seriöst men sluta i ett hav av tårar för att man har skrattat så mycket. Fast då ska man ju se när jag berättar min knasiga ider för henne. Asså shit då skrattar hon så hon nästan kissar på sig .. Men de är så härlig att ha någon att driva med lite. Hihi. Men hjärtat, du är en sån person som man bara vill krama så fort man ser den. Varför vet jag inte men de är bara så. Och de är bara så nice. Jag saknar dig mest fast de vet du redan. Du har lärt mig mycket här i livet på så kort tid. Och jag vet att inte är så mycket äldre än vad jag är men du har gått igenom födel lite sämre saker som du har lärt dig genom. Som man säger man lär sig av sina misstag, eller hur? Men jag tänkte bara säga att jag saknar dig som bara den! Syster min jag kommer krama dig har och länge när jag träffar dig nästa gång. Puss på dig syster.

- Jag kom på .. woho! ;D


Ganska gamalbild men i like! Älskar er tjejer! ♥

Hej på er, Har precis ätit typ ;o Men nu tänkte jag avslöja på vilken plats jag kom..

Och jag kom på ... *Trumvirvel* (a) ... delad första plats med pappa!! :D
Första gången jag vinner över mamma ! Men mamma kom 2 och maria som också va med kom sist ..
Men jag van WOHO!
De va bara de jag ville berätta men nu sk ajga fan ta och spela sims.
Puss på er.








- minigolf!

Hej på er sötnosar! Jag vaknade för kanske 1 och en halv timme sen. Jag gick upp och åt frukost. Och där a mamma att vi skulle spelar minigolf, så vi ska åka iväg när som hälst. :)! Igår kväll pratade jag med Karolina, till typ 1. Haha vi kom på att vi aldrig fört ett seriöst samtal med varandra. Och de är typ jätte sant. Men nu ska jag åka kommer hem snart. Med några bilder och resultat. Puss på er.

- Festen/spelingen igår.

Hej igen, nu ska jag skriva om går kvällen.
Jag åkte vid 20 i 6 typ. Då skulle vi till Jonte(trumisen och Veronicas pappa) och lastade in grejorna.
Sen åkte vi till Muskö som spelingen va på. Veronica va redan där med en kompis fast inte ditt vi skulle men hon och hennes kompis kom lite efter att vi hade komit för jag sa åt dom ;$
Haha, men vi käkade lite och sen började som spela. De va typ en as full tjej som blev utslängd.
Men i början va de segt, hände inte så mkt ingen dansa och vi ville ju inte gå upp själva ;o
Men i 2a sett Blev de ös. Vi dansade hela kvällen träffade även några som vi dansade med kommer bilder på min och Veronicas nya söta vänner längre ner :)
Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva de va en helt vanlig fest(?)
Lägger in bilderna nu. Efter ska jag gå och se på film med mami.
Så säger hare bäst kanske kommer ett inlägg innan jag går och lägger mig.
Puss & kram.

Bilderna:)!


Hihi vi dansar häkarna av oss på dansgolvet :)!


Juste de är Moa, Veronica & Jag ♥


Jag och Virre ;D!


Alla + 2 :)!


Suddig men de får ni leva med.. De är en tjej jag inte kommer ihåg vad hon heter sen är de jag, Mimmi & Montis/Nathalie och vi är party pinglorna!♥


Den här gången va Veronica & någon kille jag inte häller kommer ihåg vad han heter. :D


Jag och Mimmi! :D♥


Haha! I miss! ♥


Vadå galen ? (a) Men sån är jag och Karolina :)

Jag och Natta som jag kallar henne. Sorry minnen, men de va flum ♥!

Boysen :)!


Jag, Mimmi och hon som jag inte kommer ihåg vad hon heter ;)!

 
TUMMEN UPP XD!


- Nytt ..

Hej på er. Vet ni jag har ett nytt motto eller jag har haft de ett tag nu men jag har bara berättat de för 2 personer. Själv tycker jag att de är jätte bra!
Men iaf mitt nya motto är: Glöm dagens bekymmer imorgon kommer nya.
Vad tycker ni om de? :)
Aja men nu ska jag gå jag skriver om spelningen/festen som va igår. När jag kommer tillbaks.





'


- Svar på tal.



Postat av:

Asså My du säger till mig att jag e din bästis och nu e de mathilda!! Var det inte du som sa att du skulle köpa halsband till oss två? Jag tycker du borde bstämma dej Mathilda elr jag? Men jag kan säga en sak och det är att det kmr aldrig mera bli ''vi 4'' för att du håller på såhär! H*ra´


Svar: 
Jag vet ju inte vem du är så jag kan ju inte säga att jag har sagt att jag är din bästis. Men om jag har de skulle du väl kunna visa ditt namn? Förlåt men jag har inte sagt till någon annan än Mathilda att jag ska köpa halsband. Mne jag vet ju ine vem du är hur ska jag kunna bestämma? Men du jag vet nog vem du är, men jag måste säga att vi 4 de va länge sen. Vi har ju redan lämnat varandra. Sen va de vi igen. Sen inte. Vad har jag med de att göra jag säger att jag är bästavän med Mathilda och de vet alla. Men då säger du att jag är bästavän med dig. Hur tänkte du nu? Jag fattar inte de. Och att kalla mig hora de skulle du aldrig våga säga åt mig på riktigt.. Eller du skulle inte kunna säga nått av de här på riktigt. Usch! Hur kan man vara så dryg bakom datorn när ingen ser, men när man träffas är man hur jävla tyst som hälst? Nej jag blir bara sur. Jag ska skita sånna här komentarer men jag va bara tvungen nu. För alla verkligen alla vet att Mathilda Märta Maria Åkerström är min bästavän! Och så är de.

- Hej på er och förlåt! ♥

     

Första bilden va på grönan, och de är Robin. Och den andra är på Robin och Wille, när dom gör bakotvolt. Men iaf riktigt sköna personer de där ! :)

Hej på er sötnosar, förlåt för en väldigt dålig updatering den här veckan, förlåt för de och för att bilderna aldrig kom kan ju säga att jag skiter nu i dom där bilderna men dom kommer lite då och då som här hade vi 2. Men iaf vad ska ni gör idag? Själv ska jag snart fixa mig och sen ska jag följa med pappa och kolla på när han spelar, för han har nämligen ett band skriver mer om de längre ner :)
Menmen idag har jag inte gjort något. Vaknade vid typ halv 11 och gick och duscha, as nice! Sen gjorde ja ingenting, så jag gick ut och satte mig och typ läste lite.
Men idag som sagt ska jag kolla på när pappa spelar. Kommer bli sjukt kul för typ alla ungar ska me, asså dom andra i hans bands barn. Så vi blir sjukt många de blir typ jag, Veronica, Rikard, Daniel, Peter, Moa & Jocke så de blir några. Men iaf, jag åker vid typ halv sex och kommer inte hem förs kanske tolv - halv ett i natt. Men de kan hända att de kommer ett inlägg från mobilen i kväll. Bra va? Men om ni vill mig något så finns jag som vanligt på mobilen.
Men nu har min lilla flikka Alexandra åkt till Grekland. Hoppas du har de bra där gumman, jag saknar dig!

Puss & hare nice.
 







- Just nu..

.. Sitter jag och tänker på massa personer&minnen. Jag tänker på allt gymnastiken, innebandy, vänner, kärlek&även saker som jag har gjor fel de här läsåret. Jag kan ju säga att min kudde har är genom blött just nu, av alla våras som rinner ner från mina kinder. Som inte vill va slut sen lyssnar jag på musiken från min gamla mobil som verkligen är 4d. Asså Shit jag har en hav av tårar under mig. Varför ska jag alltid bara ligga och tänka och lyssna på massa musik från 4d som nu blir 5d. Tänk om allt bara ändras tänk om allt bara börjar och blir helt fel? De får vi hoppas inte händer. Men nu ska jag fortsätta ligga och göra hav under mig och kanske somna någon hänga också. De här va en mobil bloggning bara så ni vet. Men puss på er. / Eriksson som gråter floder.

Måste skriva om 1 person till.

Mathilda bästavän. Jag älskar dig. Och jag har saknat dig som bara den 5 veckor utan den finaste personen hur klarade jag mig? Dom första dagarna va väl okej men nu känns de helt tomt. Jag lyssnar på några låtar vi brukar lyssna på. Som Ronny och Ragge, då jag tänker på alla skämt. Fan jag kan inte hallå inne tårarna lägger här i sängen och gråter. Du är en speciel person en som allt finns för mig när jag har de jobbigt. Du har rest mig upp varje gång i från botten. Du har vart de ljuset som gett mig de hoppet. Den vackraste tjejen som finns ibland oss. Snart 1 är med dig. Bästavän, från första dagen i skolan till .. Förevigt. Vi ska sitta på vara sy-kvällar med våra vänner om 60 år och minnas alla dagar tillsammans. Musikklassen är de bästa som har hänt mig och vet du varför? Jo för att jag fick träffa den bästa personen i världen som är just du! Alla minnen med dig är under bara. Jag saknar dom som bara den. Jag ligger och tänker på dom just nu. Kommer du ihåg när vi va på berget och du och robin sjöng la wox (?) Och alla timmar på stora gungan. Och när vi bara sitter och pratar i tellefon med varandra på bussen och i timmar efter, så när din mamma ringer och de är upptaget vet hon att de är mig du pratar med. Och när du står utan för fönstret på bussen där jag sitter. Tänk att man kan falla så mycket för en person på bara någon dag. Du är helt klart min allra bästavän, jag ska hitta ett best friends halsband till oss. Säger bara bästa vänner för evigt. Min bästavän är äntligen hemma. & jag ska vara med henne och jag ska dela resten av sommarlovet med henne! Och jag älskar Åkersork(där va ett minne till) Puss på dig bästavän!<3

Måste bara skriva om 1 peron som har stor betydelse i mitt liv.

Aldin älskling. 2 månader älskling . Nu har de gått 2 månader. Jag har haft dig i 2 hela månader. Asså Shit trodde aldrig att jag skulle få dig första gången jag såg dig. Men jag fick dig. Du är en ängel du ställer alltid upp och finns alltid för mig i med och mot vind! Jag kommer inte kunna lämna dig, om de skulle hända att du lämnade mig ensam i stormen skulle jag aldrig få mitt hjärta helt igen. Och de är just för att jag älskar dig så jävla mycket! Mitt hjärta skulle inte gå att laga igen. De skulle ta år och dar. Jag har inte träffat dig så typ några veckor. Fast de känns som en hel evighet och jag saknar dig som bara den just nu! Varje minne med dig är natt som stannar kvar i mitt hjärta. Som när ni skulle ha vatten krig och du sprang efter mig och sprutade på mig. Hihi. Aggi berättade att de va någon gång du hade suttit på senen(?) med henne, och sen hade jag typ spelar king eller nått och då hade du bah; va söt hon är. Fan vad gulligt av dig älskling! Sen hade du suttit på någon lektion och bara skriv mitt namn i ett hjärta på din bänk typ. Shit jag fattas inte att jag har dig jag har fortfarande inte fattat att jag har fått den finaste ängeln på jorden. När Diana sa att du ville vara tillsammans med mig igen blev jag så jävla glad så jag vet inte vad jag stod och bara hoppade. Asså jag viste inte vad jag skulle göra. Även om de har kanske inte gäller för alltid. Säger jag bara du kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta. Jag älskar dig. De är tre rna ord med väldigt stor betydelse.

- Bästaste veckan! :D

Hej på er älsklingar, Hur mår ni? Själv mår jag super!
Nu tänkte jag berätta om min vecka och om ni undrar så kommer alla bilder i nästa inlägg som kommer när jag har skrivit klart de här. :D
Men iaf, min vecka har vart helt under bar med sol, bad och så klart min älskling Alexandra Sundin som jag spenderar nästan hela sommarlovet med!
Men vi va på hennes land. Varje kväll badade vi i Pottan och på dagarna badade i i havet som Pottan är också men de är som en rund sak som ligger liote längre in. Aja ni fattar nog inte iaf. ;)
Men på Onsdag kom Marie(Alex's mamma) ut och hon hade med sig hennes syster Lena, Alex kusin Martina och Alex kusin barn som skulle bara vara där över dan. Då gick vi ner och la pss på stranden. Vi gjorde inte så mkt mer vi åt en korv hah. Men på fredan sen fick vi gäster igen, den här gången va de Lena(som va där tidigare i veckan)&Hasse. Vi åt grillat älskar! Och sen satt vi ute och spelade kort(Plump(?) för er som vet va de är) till kl 1 då blev de inge kul längre. Pga lite privata saker ..
Men dagen efter så fick vi ännu mera gäster (a). De va någon från Freddes jobb med hennes man.
Trevliga personer! :D
Dom åkte båt till Marinan och tog en öl.
Så jag och Alex åkte och Badade sen när vi ligger och solar hör vi en båt komma och då är de dom så vi flygger i kläderna och tog cyklarna till deras brygga.
Sen cycklade vi hem igen. När vi kom hem, så hämtade vi pengar och åkte till Marinan där dom precis hade vart och köpte godis och läsk kommer bild på allt sen :)
Men så iallafall, cycklade vi hem igen och åt as gott grillat igen ! 
Men imorgon åker jag först till SKHLM med mina älsklings Bea & Aggi. 
Sen på kvällen åker jag på kryssning har tuvär inte till gång till dator :/ Men jag kommer hem igen på tisdag. 

Men nu måste jag gå, men jag låvar er att bilderna kommer imorgon på morgonen! :D
Ha de bra jag skriver innan jag åker imorgon.
Puss på er älsklings.







- På väg hem! :D

Hej på er älsklingar, just nu sitter jag och väntar på att få åka här i från . Inte för att jag vill de. Men iaf, har precis packat klart. Alex är på toa (a). Och jag sitter på en bänk. Haha social jag är, I know. Men jag bloggar från mobilen. Men nu ska vi mig åka men jag kommer med ett inlägg när jag kommer hem. Och sen ett med bilder från den här veckan och förra veckan. Men ha de så bra, så hörs vi när jag kommer hem. Puss på er. /Mysan

- Bästaste dagarna ever ! :D♥


Bilderna från dagarna kommer jag komma när jag kommer hem jag lovar! :) Men ni får en gamali bild iaf :D!

Hej på er bloggis, vad gör ni?
Själv gör jag inte så mkt tänkte berätta om mina dagar .
Onsdag:
Min dag började som tråkig, sen började jag snacka med Alex och bara de gjorde de roligare :)!
Men vi bestämde iaf att jag skulle komma till henne och Maja så jag käkade typ lite och drog till dom.
Kom ditt vi snackade lite och sen gick vi till Alex som bor bara ngra meter från Maja. Hihi (a)
Men när vi kom till Alex blev vi bad sugna solen sken ju liksom, så Maja drog och hämtade sina badkläder och jag lånde av lilla Alex för pappa va inte hemma och hade ingen nyckel ;)
Sen gick jag och alex ut till korsningen mellan Alex & Majas väg där vi såg Wille & Robin komma på cyckel dom skulle också ner och bada tydligen. Jag & alex ville först inte att dom skulle ner, så vi bah ; FANFANFAN! :o Men tillslut visade de sig att de igentilgen va typ fett bäst att dom va där ;) Så de blev en dag med skrattskrattskratt & tårar , höhö eller inga tårar vi skippar dom. Höhö
Men de va massa skratt och Robin är fan helt sjuk han stod på stutsmattan och gjorde bakotvolt :o! Såg as läskigt ut.
Men iaf jag drog hem typ 9 kanske? Gjorde väl inte så mkt. Men bilder kommer för nu funkar de ! :D:D
Torsdag:
Japp då va jag med Alex gjorde inte så mkt kollade på tv lite sen sov jag hos henne en slapp dag helt enkel. :D
Fredag: Jag och Alex satte mobilen på 9 vi skulle ju till GRÖNAN!!! :D:D  Så vi gick upp och fixade oss kl halv 11 kom pappa och hämtade os och körde oss till grönan. Så vi va där runt 11 då de nästan inte va nått folk alls vilket va rikdigt skönt ! Så vi åkte Insaine 7 gånger. Först åkte vi den 3 gånger i rad sen åkte vi ngt annat typ tilt va de nog sen gick vi ditt igen..
Men iaf den 7e gången träffade vi Robin & Wille som stod i kön haha. Så vi väntade på dom skulle kolla när dom åkte den, så vi kollade efter skor som skulle kunna vara deras sen såg vi Robin inte så svår att missa (a). Haha och do´m hade inga skor på sig :$
Menmen, vi såg dom och i kön sa vi att dom skulle gå spökhuset med oss, eller a vi typ tvinga dom haha. Efter dom hade åkt gick vi till spökhuset. Jag & Alex va typ as rädda haha tur att vi hade Wille som inte va så rädd & Robin som inte va rädd alls! För han va typ helt galen. men precis när man kom in, kom de en typ as äklig gubbe jag & Alex skrek som fan och sprang ut ur spökhuset, och Robin & Wille typ garva sönder på oss. Och robin bah stod och kollade på gubben och bah; Får vi gå snart? När får vi gå? Typ hela tiden och Gubben bah; nej! Och Gubben typ stod vid någon gång så man inte kunde gå förbi och Robin bah flytta på dig. men de ville inte Gubben. Men vi fick iaf tillslut gå. :)
Sen kom vi in i ett rum med typ en trappa upp, där de satt ett spöke som såg ut som en som hade gift sig (?) i en stol och när hon reste sig upp, satte sig Robin i den stolen, som tydligen vibrerade. Höhö. Vi gick hela spökhuset. Och sen blev de att vi gick med dom hela dan :D De va som i Onsdag's SKRATTSKRATTSKRATT & ännu mera SKRAT! Sjukt kul dag. Men iaf jag och Akex drog vid halv 7 typ. kom väl hem 7 kanske (?) satte på en film, sämstaste filmen, så bytte till Twiligt som är bästaste filmen ! :D
Lördag: Hade de inte hänt så mkt tänkte fixa bilder som jag har på datan (han inte lägga ut dom men dom kommer när jag kommer hem från landet?) wiho!  Jag Robin & Wille va nere och bada Alex kunde inte -.- 
Men vi va hos Wille och hoppade lite eller kanske inte lite typ hela dan mn da är vad jag har gjorde då XD
Söndag: Först ska vi ner och bada med Robin & Wille asså Jag & Alex , Sen åkte vi till hennes land på kvällen :)
Men nu ska vi åka och handla. Jag kommer förmodligen senare men jag lägger kanske in ett in lägg snart
Hare bra puss på er.
/ Mysan.

Alex land :D!

Hejhej älsklingar, vad gör ni? Själv är jag på alex land förlåt för att inlägget inte kom :'(. Men jag hann inte men ni där dom när jag kommer hem. Jag har de bra har men jag kommer kanske inte Langa några inlägg men de kommer iaf massa och jag kommer hem. :D<3 Puss på dig. / Mysan

- Badar :)!

Nu drar jag och badar med Wille & Robin när jag kommer skriver jag om mina dagar + bilder :)!

- KAMERA! :)

Hej på er, vad gör ni? Själv sitter jag och spanar in http://elinnnea.blogg.se & pratar med bea försöker gissa på en grejj, sämstaste på att gissa de ä ngt som har kommit på 4 bokstäver jag började och råkade ta 5 bokstäver och att de går åt skogen ! :o
Menmen, idag va de en dag som igår de hände igenting fast idag spelade jag inte sims (a).
Eller jag fixade lösnaglar och målade dom rosa. Rosa är ju för fan livet (a)
Och gissa vad ?
Gissa vilken färg?
Haha de får ni klura på et tag XD..
Aja menmen, som sagt har hänt nada idag. Och imrogon skulle jag ju till grönan med Roosen , med de blev inte så hon ska ju till Prag imrogon och spela innebandy, då hon trodde hon skulle hinna packa idag men de gjorde hon inte så hon ska packa imorgon, så de blev inge -.- , men vi ska göra de ngnn annan gång med Alex också (a).
Aja nu är ni nog så nyfikna som bara den på svaret och de är .. trumvirvel (?) .. Kamera.  Och färgen har ni nog redan listat ut ? Aa.. Rosa ! :D:D:D:D Gissa om jag blev glad eller? Så nu kommer de komma mer bilder bra va? :)

Aja de va allt för idag ska gå från datan.
Juste: har ige för mig imorgon någon som vill hitta på ngt? :)
Puss & ha de så bra.








- The Sims dag!

Hej på er, vad gör ni då? Just nu ligger jag i sängen tänkte läsa sen ska jag väl sova, nu nu tänkte jag skriva om min dag som de inte har hänt så mkt i. Menmen, idag har de vart som rubriken säger en The Sims-dag. Alltså bara spelat Sims 2 lyssnat på musik och bara chillat rikdigt nice :D! Men som vanligt är de ju alltid någon eller något som saknar och i de har laget va de Ronja och nudlar! Fan vad jag saknar när de va vi. Haha men Asså när de va jag när Ronja som spelade Sims och blev hungriga och gick och gjorde nudlar. Ni fattar nog (a). Men jag och Ronja har bestämt att vi ska göra de någon gång den har sommaren med :D:D:D! Jippie, <3! Men iaf på idag har de bara vart chillchillchill riktigt nice !:D Men iaf, imorgon vet jag inte vad jag ska göra någon som vill hitta på ngt? Men på tisdag ska jag och Roosen till grönan och gb de nice ner om de kommer imorgon. Men ha de på bra på skriver jag imorgon, ska lyssna på musik och läsa min älskade "Om jag kunde drömma" men juste de har skrev jag från mobilen vet inte om jag sa de tidigare men i så fall så fick ni veta de igen xD. Puss & kram. Eriksson - miss Ronja och nudlar.

- BIO ! ;D

Hejsan på er söta läsare (a), Vad gör ni? Själv sitter jag här med Amanda.
Som jag skrev tidigare skulle jag och Amanda på bio, och jag glömde lägga in en kort inlägg om vad vi skulle se. Men iaf vi såg Ice age 3. As bra ju, den måste ni bara se! :D
När vi hade kollat klart på filmen satt vi och pratade om allt och inget. Eftersom vi väntade på hennes mamma och Nicke som kollade på ngt annat.
När dom kom gick jag och Amanda och köpte pommes och jag en dricka och hon en hamburgare för hon hade dricka kvar..
Men iaf när vi kom hem va vi ute ett tag vi kom väl in för kanske 20 min sen.

Men de här blev bara ett kort inlägg men än då :)
& jag sover här och min mobil har dött så aa jag svarar inte på sms. Blev ingen bild heller har ingen på amandas data liksom (a) Men ha de så bra så hörs vi imorgon.
Puss & kram till er.








- mobilbloggning

Hej älsklingarna, just nu sitter jag i bilen på väg till bio med amanda min bärfis Hihi. Men iaf vi ska kolla på bio och vi vet inte vad än men vi vill kolla på ice .. 3. Jag kan slänga in ett inlägg om vad vi ska kolla på sen. Puss på er. Mysan

- Fuck regnet!:@

Jag måste bara dissa regnet. I vanliga fall tycker jag att de kan vara lite okej, men de är fortfarande inte okej, men de är verkligen inte "okej" nu på sommaren. Jag hade tänkt att gb tv och springa och när jag ska kliva utanför dörren ösregnar de. Så nu kan jag ju inte tv och springa, så nu ska jag sätta på sims igen (a). Men iaf en stor diss till regnet på sommaren. Ha de så bra så skriver ikväll :D. Puss på er. Mysan.

- I'm home, eller jag kom hem igår men iaf, I'm home!


I miss u sister! :'( ♥

Hej älsklingar, Vad gör ni?
Själv tänkte jag berätta om mina dagar på farmors land med kusinerna. :D
Japp, nu är jag hemma från sol, bad & kort spel på landet. Så nu tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort tar inte alla dagar till varenda lilla detalj.
Menmen, jag va hos Sandra och badade och då kommer min farbror Chrille och pappa över och frågar om jag vill följa med till farmors land med dom, och själv klart ville jag de eftersom jag inte träffar mina kusiner så mycket som förut. Så de va ju en självklarhet att följa med. Så vi åkte på kvällen. De tar bara 40-50 minuter att åka ditt,så vi va där kanske halv 11 ?
Vi solade, badade, fiska, spela kort och pumpade musik i ipodhögtalarna som Jessica hade med sig, den mest spelade låten va solstingeling, den äger allt! XD
Men jag kan inte rikdigt säga vad jag har gjort varje dag för de skulle bli lite långtråkigt för er läsare.
Men vi va nere på stranden, låg på några klippor pumpade musik, badade spelade kort, solade. De va ungeför vad vi gjorde på dagarna.
Men fiskade på kvällen, va gätte mys. Och en gång hade vi med oss en engångs-grill(?) som vi grillade korv i.
Vi cycklade till klipporna som låg vid stranden och fiskade lite sen va kl typ 10 - halv elva(på kvällen asså), då fick jag och min älskade qoksin Ronja(bara hon som fattar ni behöver inte bry er.. ) bad ryck så vi cycklade hem och hämtade bad kläder och sycklade till baks och då hade dom redan börjat grilla så vi tog versin korv och sen badade vi. Då va de 24 grader i vattnet, grymt skönt asså! :D
Men iaf vi kom hem igår och sen dess har jag inte gjort ngt specielt jag och pappa åkte och badade lite igår. Jag kollade på kamera jag ska få av mamma ;D

Så de är va jag har jag gjort dom här dagarna (a), bilder kommer nog lite senare när jag har laddat in dom om de funkar idag annars kommer dom någon annan dag XD
Men ha de så bra så skriver jag nog mera senare, för nu ska jag sätta min och spela sims 2. Föresten bajs på min data som inte har så mkt plats så jag kan få sims 3 :( Men ska kanske få en egen data med sims 3 sen, wiho :D:D:D! Haha, vet värsta sims nörden (a), men jag har blivit de på dom sista dagarna :D
Puss på er.





RSS 2.0