Hejsan hoppsan..

.. alla läsare. Sjuk som jag är har jag gått och trott att de är lärdag idag. Asså lovar hela dagen tills pappa sa att de va fredag! Skum, ja visst!
Ja som ni märkte han jag inte med alla punkter på listan om vad jag skulle göra.. eller han med alla utom 1 att blogga. Men nu är jag här.
Som sagt så han jag med alla punter jag skrev upp. Heja mig XD
Men igår drog jag, Alex <3, RobinWille, till huddingebadet vi bade och sen drog dom och vi med men vi käkade där och dom på donken så aa.. Men Alex skulle köpa lite saker så hon skulle passa på när vi ändå va i huddinge, you know? När vi va i Huddinge är de någon som ropar på oss jag kolla självklart bak kanske va de killarna? Men nej, eller killar va de men inte smo jag ville att de skulle vara, du hajar? Så vi gick runt lite på H&M och vilka kommer in? Jo dom där killarna. Dom hängde efter oss till och med om vi drog till underklädesavdelningen(för tjejer alltså) va diom efter vi fick ty spriga till en annan afär för att få bort dom.. Och vi sprang bara in i en affär, och som tur va va de JC så man behövde inte skämmas när man gick ut där ifrån. Men dom skrek typ att vi skulle ge vårt nummer, så jag bah de vill ni gärna ha va? om bah: aa! Jag och alex: vände oss om och sket i att ge dom de..
Aja, då la dom iaf av och jag och Alex kunde vara ifred men självklart inte då måste vi draga hem för att kl va typ 3. Vi åkte em till sitt eller vad man ska kalla de ;) Då packade jag bara om för att dra till Nelly, vi fixade oss inför festen som va senare alltså halloween. Sjukt fina vi va.. Inte ;) Bilder från de kommer imorgon om jag hittar kameran då lovar jag att jag fotar imorgon också så får ni se när jag är i hallen med mitt älskade cp-barn Sandra Ekdahl :)..
Aja, åter till dagen ;) Vi festade berättade spökhistorier ja ni fattar nog!
Jag och Nelly hyrde film efter som vi glodde på sen va de sova som gälde jag hade ju gått upp vid 9 så jag va helt sliten! trodde verkligen jag skulle somna ett tag när vi kollade på film. *pinsamt*
Men v vaknade inte speciellt sent idag kl va kanske hal 10 ovanligt för att vara jag? Hmm.. Vi gick upp och äkade kollade på tv och bara myste sin fixade vi lösnaglar på mig. Tack Nelly sötnos! Dom är jätte fina! Langar bilde sen som sagt.. 
 Men som sagt vi myste läste skvaller-tidningar och lyssnade på musik när jag kom hem förtaste jag lyssna på musik men spelade wii och hade verkligen ingen lust att blogga just då. Senare drog jag på träning, gick ovanligt dåligt i början för att vara jag men ja bättrade mig och tillslut gick de bättre än någon sin! Tänk man kan gå från  att de går skit dåligt till att köra de bästa någonsin! men snacka om att jag saknar Gymnastiken nu asså! JAG VILL TRÄNA GYMNASTIK NUUUU! Inte på måndag! :@
Åh, är sur nu! De där förstörde min kväll, hade ju så bra humör ju !
 Aja , men de fick mig att inse att jag ska ta och dra och kolla på tv och äka godis.
Kyss.
/ My..


(går inte att ladda in bild nu, datan segar)


Hejhopp!

Jag mår toppen idag.. Tror jag ;) De känns så just nu iaf.
Är nu hemma från Zäta Vi hade sjukt mysigt men som vanligt har allt ett slut och dagens slut va lite skumt, tar tuvär inte upp de här, så är de. Men iaf ska typ käka och sen dra ut med maria och träffa några killar? Hmm.. ;D
Nej då, jag är singel och tänker vara de ett tag XD!
Dagens planer:
* Käka 
- Möta upp Maria(och kanske Alex om hon hinner hem)
- Dra till centrum och möta några killar? ..
- Om alex kom hem dra till henne och snacka lite om endel saker(de behövs).
- Åka till Hallen, Alex ska träna. 
 - Dra tillbaks till Alex, hon måste ju liksom duscha och fixa sig. 
- Dra ut, och träffa några vet inte vilka eller kanske :o..
- Slagga hos Alex.
- Och blogga..

Får se om jag hinner med allt men nu ska jag dra och käka.
Puss.
/
My..


God natt ;)

Aa, som jag sa skulle jag ju skriva mer ikväll men de blev inte så.. De blev imorgon, oj jag fattar faninte vad jag själv skriver.. Aja Vi hittade iaf film tillslut. Och vi har även kolla på den. Sjukt bra. Men nu ska vi typ slagga eller något vet inte men vi hörs iaf imorgon.
Godnatt sötnosar.
/ My..


Vilken film?

Någon som har förslag på vilken film man kan se? Vi ska nämligen snart åka med Elins pappa och hyra film snart. Och vi får bara 5 minuter där inne för vi har fått en utmaning, you know? ;)
Så vilken film tycker ni vi ska se på? :D
Puss
/ My..


Tänkte bara säga

Jag Maria och Zäta äger allt! Vi har helt klart bästa fantasin i hela världen! XD Inte, vi visste inte änns vad vi ville käka.. Nu ska vi fixa Marias blogg länkar den senare.
Aja men de va de jag ville säga, vi hörs senare puss!
/ My..


är hos Zäta :D

Hejsan på er! Förlåt för JÄTTE dålig uppdatering..
 Eller aa inte alls. Men jag ändrar mig.. Tror jag ;)
Just nu sitter jag hemma hos Zäta med Maria. Jag och Maria ska sova här sen.
Vi gör massor! ;D
Vi ska typ dra ut någonstans nu. Kanske skriver mera ikväll antagligen eftersom jag lovat er att bättra mig och nu är jag bak on trak.
Och eftersom jag är hos Zäta så blir det en bild på Zäta.
Puss och kram och njut av bilden! 
/ My..
 




Måndag imorgon ..

Hej på er!
Jag har kommit på en sak: veckan går gryyymt fort nu för tiden! Asså de känns som om de va måndag igår? :s
men dee va ju liksom lördag igår. :s
Aja, vaknade vid halv 11. Gick upp och kollade på tv och käkade frukost. Och aa nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska skriva.
jag måste ringa några personer nu. Men ni får hare bäst.
Hejdå.
/ My..


Jag glömmer de aldrig!




Jag kan inte hålla tårarna tillbaks längre. Jag klarar inte de här.  Självklart jag fattar att du lämnar mig här. Men jag fattar inte att jag bara låter dig gå istället skriver jag den här texten till dig? men saken är den att när du tittar på mig så bubblar de i min kropp som om jag precis blivit kär du vet. De känns inte rätt, för de finns inget vi. Men saken är nog bara den att jag fortfarande älskar dig och jag har alltid gjort de. Jag säger inte att jag kommer inte glömma dig. Men jag vet en sak! De kommer aldrig bli vi igen. Mitt liv är inte de bästa just nu. Vänner som sviker, ingenting går bra, allt jag gör blir fel, ingenting går som de ska alls just nu. och de hä va verklugen inte någonting jag behövde just nu. Jga är inte arg på dig, jag lovar. Men de känns bara så .. tomt utan dig. En dag sak jag växa upp. Men den dagen är verkligen inte idag. Jag sa samma dag som de va slut: " De kommer en annan en dag. De är bara att gå vidare. " och alla tycker jag va stark som sa de. Men innerst inne visste jag, jag kommer inte att klara de. Fast om man tänker efter så har jag gått igenom de här förut. och jag klarade de! De va till och me med samma person.. men han betyde inte så mycket som han gör för mig just nu. Du har aldrig betyt så mycket som du gör för mig idag, och den dagen jag förlorde dig. Nej, nu rinner tårarna ner för mina kinder. De är sjukt hur mycket jag saknar de tiderna de va Jag ♥ Du. Även fast de inte va länge sedan. Nu sitter jag här ensam och rädd. Jag är just nu den som ler, men gråter när ingen annan ser. De finns människor som bara är helt underbara, sånna personer som tar stor plats i ens hjärta. Du är en sådan person. Det finns tusentals stjärnor men bara en sol och den va du , du lyste upp mitt liv och fick mig alltid att le. Men nu får du mig bara att tänka tillbaks på allt som har hänt. De är därför jag skriver de här för att nu har de hänt jag har suttit en lång tid och lyssnat på musik som jag alltid lyssnade på förut. Jag har även läst om vad jag har skrev om dig förut. Jag kan ju nu talla om att de ligger ett hav av tårar under mig just nu. Nå som tycker de här är helt fel. Okej, tyck de jag brar mig inte ett skit om vad ni tycker de här är mina känslor, mina tänkar jag skiter fullständigt i vad ni tycker. För jag saknar honom. Och så är de bara!


Fullt upp! -.-

Hejsan bloggis!  Har käkat nyss! :D
Dagen har spenderats på lite olika ställen..
Jag vaknade upp i en lada hos Nelly(hon bor i en alltså renoverad, tihi.)  Sen drog jag till eklid för träning. Efter drog vi alla svettiga och ofräscha hem till min tränare Madde som bor i Tumba centrum typ.. vid ishuset och de ni vet? Aja, vi hade mys-eftermiddag kallade dom de (a). Kollade lite på filmer och så från gamla tävlingar och uppvisningar och skit. Men fick stjuss hem.. eller aa hem och hem mitt andra hem innebandyhallen alltså! Där jag blev kvar tills halv sju. Och då kom jag hem för första gången på 1 dag.. Nice!
Och aa vad mer kan man säga? Ingenting..

Så puss på er!
/ My..


Träning snart..

Hejsan människor :D! Sorry för att jag skrev inte igår va med Alex!
Menmen, igår drog jag ner till tumba och möte upp Alex vi va i tumba ett tag sen drog vi hem till mig och lämnade väskan och sen vidare till henne(inte alls långt). Vi käkade lite nudlar och sen drog vi på hennes träning. Snacka om att de blev lååång tråktigt efter ett atg men de får man leva mer jag hade ju något att se fran emot senare. Vi drog tillbaks till henne sen och käkade middag som va köttbullar mad pasta = min och Alex mat XD , vi äter den typ alltid. Efter vi ätit skulle hon göra någon läxa så jag kollade på tv så länge :)
sen bar de av tillbaks till hallen. Haha de blev mycket fram och tillbaks. Men vi kollar på match Damerna 2a perioden kollade vi inte så mycket pratade om R O L I G A S T E grejen ever! Aja, de är ändå bara ni som fattar. Men jag kan skriva lite om de antingen senare eller imorgon..
Men just nu sitter jag här, inte ett dugg taggad för träning har nämligen huvudvärk! -.-
Men de är väl sådant som blir. Idag har vi haft ledigt pga utvecklingssamtalsdag(haha de va ett långt ord XD). Även jag har hadt utveckligsamtal gick as bra. Tycker bara de är lite pinsamt x)
Sen dess har jag typ inte gjort så mycket har gjort lite läxor och skit men nu är dmo klara. Så nu ska jag ta ch byta om.
Puss på er!
/ My - Älskar dig baby!


Dags att åka snart :D:D:D:D:D!

 Men nu är allt klart för start!Love is in the air, lalalalala, love is in the air. -.- Jag är fan helt crazy XD men så är de om man gör någonting man verkligen tycker om!..
Aja så här ser jag ut just nu!
(dock lite suddig!)



Tullinge overålen - venne bestäld :)
Linne(Under) - Gina :)
Tights - Åhlens
♥Vita strumpor - H&M kanske?

Japp och snart får jag ta på mig dräckten också OMG!
Men nu ska jag åka! Och glöm
INTE att hålla tummarna för mig ikväll!
Nu ska jag ta och sätta på mig skorna sen bär de av till Enskedahallen :)

Men nu ska jag ta och sätta mig i bilen!
Kramiskramis!
/ My - Älskar dig A!


Tisdag = TÄÄÄÄVLING! :D

Hej! Här är de toppen är på bästa humöret i världen! Asså OMG har aldrig mått bättre! Okej jo de har jag men iaf! XD
Idag va de ne kort dag, vi slutade 13:55 tidigaste dagen! Efter pratade jag med en vän som de vart lita knas mellan mne vi redde ut allt och aa vi är vänner igen. Alltså Julia!  
Förlåt men asså kan fan inte säga mer än T Ä V L I N G=TÄÄÄÄÄÄVLING! Är hur jävla taggad som helst! Vi ska vinna vi ska ta dom vi ska gör losers av dom, här är vi. Vi ska vinna vi ska ta dom guld medaljen vi vill ha dom. Lalalala. DE ÄR BARA EN TIMMA KVAR TILLS JAG SKA VARA DÄR NU!! Förlåt mig läsre men jag är så jävla uppspelt asså shit kan inte beskriva och de känns som om de kommer att gå bra ! :D

Men nu ska jag ta och gå och packa lite jag kommer senare med vad jag har på mig då XD
 Alla får hålla tummarna för mig ikväll vid 9 :)
Puss & Kram!
/ My -
Älskar dig A!



Love!


Måndag igen då!

Hej bloggis & mina favoriter! Då va de måndag igen då! *suck*
Aja, men de finns ju plus och minus! 
+
Nya träningar!
 Tävling!
 Match!
Jag och A Blir en månad! :)♥
-
Skola

 Läxor
Skador

De finns självklart mer men de har jag inte tid att skriva.
Idag va de en vanlig dag, bara massa tråkiga saker: Matte, SO, SO, Ni hajjar?
Efter drog vi ner till tumba och tog bussen hem.
Gkom hem och satte på tv;n och kollade lite sen kom jag på att jag inte rullat chockladbollarna jag gjorde smeten till i fredags ;$ Upps, tihi. Men rullade dom iaf och pappa lagade maten och nu är de dags för sista träningen innan tävlig! Wiho! Är pirrig som F A N! Fast jag vet artt de kommer att gå bra! Visst tjejer? ;D

Men nu måste jag dra träningen börjar om 10 min.
Puss! Av den lyckligaste tjejen just nu! :)
/
My - Älskar dig A!


Dagens fråga!



' Myssiis.blogg.se säger:

Ja men de ärt väll förfan jag som vet om jag är lycklig eller inte? Precis och om han gör mig lycklig låt mig vara lycklig! Men om han nu hade dumpat mig 12345678 gånger så kan han väl för fan göra mig lycklig igen?


Goddag :)

Ja, hejsan!
Idag är de match och träning :) Lycklig! Kän på den XD
Haha och alla vet att vi kommer att vinna, eller iaf jag och mina lagkamrater ;P
Har ingenting att skriva om längre..
Aja puss på er!
/ My - Älskar dig A!


TRÄNA!

Godmorgon favoriter! Jag vaknade för ca en halv timma sen. 
Mamma och pappa är på match LB pallade inte följa med för jag ska T R Ä N A , lovelovelove!
Aja men jag ska ta bussen ditt, och sen kommer någon och hämtar mig, då ska jag typ hem duscha käka sen är de H A L L E N som gäller! Asså vet att jag är typ helt galen idag, men är så jävla glad nu när jag kan göra saker igen efter att havart sjuk!
ska vara i hallen till typ 5 sen är de släckt träff som gäller! .. ÅÅh, men bajs vet ni vad jag kom på nu? Jag har glömt säga till min syster/syssling Karolina att de är släkträff så hon kommer ju inte följa med NU? ;D Tihi !

Men nu ska jag ta och packa min väska för träning så vi får haras senare idag när jag har tid att sitta vid datan.
Pusshej!
/ My -
Älskar dig A!

Vad ska ni göra idag då? :)



TRÅKIGASTE DAGEN I MITT LIV FAN! :@

Asså idag är fan den tråkigaste dagen ever! Ååh! Fuck allt just nu! Asså usch och fy hatar att var ensam hemma och inte ha något att göra!..
Aah ! Nej nu ska jag fortätta att tråka tills min mamma eller pappa kommer hem. Puss på er!
/ My - Älskar dig A!


Vaken nu mina favoriter!

Godmorgon på er! Vaknade för ett tag sedan!
Då va de fredag igen då! Och var är jag H E M M A -.- Jag som hade tänkt att gå till skolan och träffa alla.. oj alla som är där för typ hälften av klassen är hemma, x)
Men iaf, nu kommer jag typ dö ju! Har inte träffat älskling sen i tisdags ju! Hur fan ska jag klara mig? :o
Hah, vad gullig jag är XD
Menmen, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Typ sitta hemma och tråka som fan så jag vill att alla med mitt nummer MESSAR! 
 Aja, ska ta och käka frukost nu!
Kramis!
/ My - Älskar dig A!


Vad ska ni göra idag då? ♥



Min vän Sebastin XD visste inte vilken bild jag skulle ta så tog bara någon! :P


dusch dags! :D

Japp nu ska jag ta och duscha med tanke på att jag kanske ska gå till skolan imorgon :) Och då måste man ju vara fresch! Ni fattar va jag menar.
Puss & Hare bäst medans jag duschar XD!
/ My - Älskar dig A!


Sjukling.. -.-

Hejsan sötnötar! Hur är det med er? Själv är de ganska bra förutom huvud värken och hostan.
Igår drog jeg hem från skolan vid 10 typ för hade ont i huvudet och hade typ feber.. -.-
Aja, låg i soffan hela dagen och orkade inte göra ett skit. kollade på twilight och resten av dagen låg jag bara i soffan..
Men idag, vaknade jag vid 8 av att mamma drog till jobbet men somnade dock om i en timma typ.
Sen dess har jag typ inte gjort speciellt mycket. men idag känner jag mig mycket bättre får dock inte träna bajs på de! Aja, just nu sitter jag här och tycker synd om mig själv.. Min pappa har precis åkt till hans kompis land för att fiska och kommer inte hem förns imorgon och mami är på jobbet och jag sitter här helt ensam.. nej stackars er som behöver läsa de här förlåt mig!

Aja, ska ta och göra något att äta är sjukt hungrig nu!
Puss & Kram!
/ My - Älskar dig A!



Tänk om de skulle kunna vara så här?


Måste bara..

Vet ni jag fick precis reda på att jag har ett blogg fan XD Haha, hon Ä L S K A R min blogg Tihi! Känn på den va! x) En sån har inte ni.. ;P
Men hon heter iaf Julia Mo Eriksson
Haha de va bara de jag ville säga..
Puss&kram.
/ My - Älskar dig A!


Äntligen hemma!

Hihi, det där med äntligen hemma kan tolkas på olika sätt men jag menar programet iaf XD
Sitter och kollar på de, asså om man kollar på innan och sen föreställer sig hur de ska bli efter så blir de andå alltid mycket finare, har ni tänkt på de någon gång? Heh, eller de är nog bara jag som sitter och tänker på de ;$ Men jag är ju jag, och jag är ju som jag är ..
Apropå bygge, vi har byggt om vår trappa till ingången. Och då har vi köpt lampor som lyser blått :s Ser fett skumt ut men "de ger de bättre ljus , audi bilar har de för att de är bra ljus" Jaha, är de så de är.. Jag tycker bara det ser skumt ut.. XD Haha, nej men vi får se.
Nu hör jag det börjar igen så hejdå på ses imorgon eller senare! 
*Kram*
/ My - älskar dig A!


13 i skolan idag!

Hejsan hoppsan läsare! :D Hur är det med er? Själv är de väl ganska bra förutom huvudvärken jag har men de gå väl över får vi hoppas ! :)
Idag har de massa människor sjuka, vi va bara 13 st :s Jag är iaf inte sjuk *gald*
Vi hade de mys hade musik på morgon sv och sen idrott då varken jag, bästevän, Maria eller Robin va med ;) Så vi fick gå skolvarvet, men gungade istället :$ Busungar vi är! x)
Vi käkade lunch, på rasten sen gungade vi på storagungan med Viktor och Daniel.. Skumma typer ;), nej men domo hoppade från gungan så de va typ över räcket eller vad man ska kalla det XD
Aja, sen hade vi matte tills vi slutade(13:55) då vi gick ner till Tumba C och drog sedan till bibblan. Och när vi kommer ditt, vilka är där? Jo älsking, Robin & Massa andra som vi känner .. :) Och vad gör dom? Jo, dom spelar gittar! Lovelovelove! ♥♥  Hihi! Sorry men älskar de XD!
Aja, vi satte oss där ett tag sen skulle bästevän dra till sin buss så vi följde me henne till sin buss. Och där träffade vi Emma den sötnosen! Har inte träffat henne på skit länge så de va kul!
Meniaf, jag och Maria drog upp till bibblan igen gjorde typ inte så mycket, gick till bussen och aa nu sitter vi här XD

Har inge mer att säga om dagen, ska ta och spela sims nu!
Puss på er! Love U!
/ My - Älskar dig A!


En ros jag fick på Pride paraden i sommras :)


11 sjuka idag, taha! :D

Hej bloggis! Vad gör ni? Själv har jag percis käkat typ middag eller vad man ska kalla de..
Idag hade vi de fett mys i skolan. De va 11 sjuka + att Julia drog hem för hon hade ont någonstans :s
Så de har vart rikdit lungt idag. Jag, Bettan & Maria va inne en rast och lyssnade på en sak asså snacka om att vi garvade asså! Så roligt! :D
Aja, vi gjorde inte så mkt idag läste, snackade, och ja vi jobbade lite men inte mycket XD!
Slutade 14:40 med musik! Då gick jag och Bettan , ner till Tumba och tog bussarna hem till sig. Ochnu har jag precis käkat och ska byta om för träningen nu. Och i dag är de FRISTÅENDE alltså en slags dans ;D

Men nu ska jag som sagt dra och bytta om kommer hem 15 i 9 utan att blogga tror jag men aja vi får höras senare eller imorgon ;D
Love u !
/ My - Älskar dig A! 





Bild från i sommras på Ölstarocken där pappa spelade :)


Musik :)



Anton & Affe - älskar dig






Men nu äre dags för tv! Vi hörs imorgon! 
Kram på er alla söta!
/ My - Älskar dig A!


Klar :D!

Nu är jag tillbaks ska ta och kolla runt på lite låtar på youtube så ska ni få en snart :)
Pussar & Kramar.
/ My - Älskar dig A!


Dusch time! :D

Kom nu precis hem från träningen och de är nu dusch-time :D Man måste ju vara fräSch nu när skolan börjar igen! Men nu tar jag och drar till duschen kommer efter de! ♥
I know you love me! Tihi puss!
/ My - Älskar dig A!



Fin inte sant.. ? Dock är den ju tagen från google men iaf ser så jävla nice ut ;)


TRÄNING IGEN ♥

Hej igen min sötnosar! Vad gör ni? 
Jag ska träna om 10 minuter så jag ska ta och gå och byta om men jag kommer senare igen!
TRÄNA! Okej jag vet låter värsta licklig men jag är fan de. Träna är mitt liv jag älskar de skulle inte var något utan de ;)! Tränar typ 11 timmar i veckan :D
Puss
/ My - älskar dig A!


Saknar er tjejer..

I era ögon va de säkert länge sedan nu. Men i mina ögon är de som om de va igår vi skrattade tillsammans. De va sen allt hände allt blev bajs de va fan ingen som verkligen förstod vad de egentligen va, eller jo tre och de måste vart ni! För jag själv fattade ingenting allt gick så fort. Från bästavänner för evig till typ fiender. Så ska de inte vara, eller hur? För vem vill att ens bästa vänner ska ställa sig emot en? Aa inte jag iaf. Jag vet att de händer mycket under åren som man bara kan glömma. Men jag va verkligen lycklig att de va B.A.M.M. igen och jag trodde att ingenting kunde skilja oss åt men de fanns något.. jag! De va jag allt va mitt fel de va ett missförstånd och sen ett hat. Jag mådde fan inte bra. Andra vänner som svek. Allt hände liksom på samma gång. Eller så va de så att man förstod när man tänkte efter.. man förstod va de va med alla människor. Ingenting gick i den vägen jag hade tänkt mig allt gick bara ut för. Men jag fortsatte och kämpade för jag trodde jag skulle klara mig. visst jag har mycket, jag har vänner, kärlek, men det är något som fattas.. B.A.M.M. ! Ett hål i hjärtat liksom. Som om någon stoppade in handen och tog ut något ur mitt hjärta, och efter blev bara ett stort hål kvar. Jag har egentligen förstår jag inte varför jag ska säga förlåt för jag förstår inte vad jag har gjort. Men de ända ord som snurrar runt i mitt huvud just nu är: Hur ska jag kunna säga förlåt? Kommer de att förlåta mig om  jag gör si eller så? . Ska de verkligen vara så? Ska de verkligen göra så ont? Jag har insett att livet inte är de lättaste och verkligen inte när de gäller kärlek och vänskap. Och visst alla har väl lidigt för vänskap förut, även jag. Men så här ont har de aldrig gjort! ag orkar inte med de här någe mer, de är nu allt bar skulle fallt på plats men istället kommer de bara mer frågor. Men jag säger nu förlåt. Förlåt för allt!  Men de jag får göra nu är att hoppas.. Hoppas på det bästa. Annars tjejer från ni ha de så kul i fortsättningen utan mig och mina problem. Men ni ska veta tjejer att ni är så jävla fucking underbara så de finns inte!


Tråkigt man kan ha? :D

Hejsan på er. Jag har precis vart och handlat på Ica Maxi med mami.
Idag är de kanelbullens dag så vi köpte bullar, wiho! Ska nog ta en snart ;) Mer än så har jag inte att säga så jag gör ett test, som jag tog från http://sessankarro.blogg.se  :D..

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,



KÄRLEK:


Är du kär just nu? JA! :D
Har du någon kille just nu? Ja .. ♥
Har du dumpat någon? Ja.
Har någon dumpat dej? Ja.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Hehe, aa ;)
Vem kramade du senast? Min kusin ;)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Äh, nej aldrig i livet? :s

SKOLA:

Är du duktig i skolan?  Ja, de tror jag nog x)
Har du bra betyg? Har inte betyg.. Men jag har bra omdömen(?)
Har du fått göra om ett prov någongång? Nej :D
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Ja alla!
Sköter du dej i skolan? Nja.. De kan man ju tolka på olika sätt.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Ja?
Haft mobilen på lektionstid?  Alltid , de är ju mitt liv man kan inte lämna den någonstans!

FAMILJ:


Hur många är ni i din familj? 3, eller aa 4 ;D
Trivs hemma? Ja.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?  Nja..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? Japp's.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Ja.
Du älskar din familj oavsett vad som händer?  Ja.

VÄNNER:

Du har vänner?  Ja.
Du brukar vara med? Olika.
Vem/vilka var du med sist? Innebandylaget..
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Ja.
Är det okej att ha kill-kompisar?  Ja!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Eh, nej?? :s
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? 

FJORTIS:


Du sminkar dej varje dag? Nej!
Putar med läpparna på kort? Nej.. Bara om vi driver. ;) 
Tar kort på dina bröst? Nej.
Använder foundation på läpparna? Nej, eller jo om man har läppglans över, så ser de mer rosa ut.
Du har kysst en tjej? Nej men pussat.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? Ja plattar men har inte "fjortis frisyr"
Ditt hår e knallblont? Nej men blont.

Så där. NU fick ni lite mer information om mig.
Hare bäst!
/ My - älskar dig A!

Mormor och morfar hela dagen ..

Hejsan alla! Dålig uppdatering den här helgen men jag har inte haft tid..
Idag va jag hos min mormor och morfar. Morfar fylde år.
Tog 2 timmar ditt typ. Vi typ fikade, pratade, gick till min moster + kusinerna Teodor, Fabian och Adina(de bor på samma gata). Sen spelade vi lite xbox käkade middag den drog vi hem igen.. Och aa nu är jag hemma. Eller kom hem för LÄNGE sen men iaf ;D!
Och imorgon blir de mer uppdatering !
Nu ska jag dra iväg och fixa lite saker sen ligger Twiligt och väntar på bordet.. Och de är ju liksom bara ett MÅSTE! För den äger !
Aja puss & Godnatt(för jag hinner inte skriva mer ikväll)!
/ My -
Älskar dig A!


Eller inte XD♥ Tss hittade den när jag rev ut allt i min garderob dock va den för liten -.-


Snart träning..

Hejhej bloggis! Vad gör ni? Själv ska jag snart gå och byta om..
Idag hinner jag inte skriva om dagen ska nämligen träna om e3n tio minuter..
Och när jag kommer hem är de idol / dusch time så de blir inget inlägg förns imorgon.. Sorry. :(
Men nu ska jag dra.. :)
Puss skriver imorgon lovar!
/
My - älskar dig A!♥


RSS 2.0