Nu jävlar tar vi dom en gång för alla!!


 
Förlåt för mina dåliga tråkiga webbilder men så blir de när man inte hinner, ska ändra på de!

Nu drar jag och sättar mig i bilen. Ska ju inte spela, men jag, Denise och Sandra ska heja som fan! De gillar vi, så håll tummarna för mina älsklingar! NU KÖR VI TJEJER, gör mig inte besviken! Nejdå, jag älskar er vad som än händer. Nu har mamma fått damp för att vi ska åka typ om 10 minuet och jag är inte klar.  Så nu måste jag skynda mig, kyss!

Tullinge VS Tumba


Den bjuder jag på!

Godmorgon
, vaknade ganska tidigt idag men sånt är livet. Haha, nej jag skojar bara. Men idag är de typ Tullinge VS Tumba som gäller. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra? Ovanligt faktiskt. Ska fixa mig lite nu kan ju ta låååång tid på mig eftersom samligen är kl 12. Så nu ska jag böra fixa mig faktiskt, ni får minst 1 inlägg till innan jag åker. Fixfix, ses snart!

Hemma!

     

Har varit hemma i typ 1 timme, har kollat på film de blev Se upp för dårarna eller i rättare sagt slutet på den, eftersom den gick på 4an. Tycker att Håkan(Mattias Hedblom) är ganska snygg!  Har druckit min älskade cola också! De va typ lugnt ute, de hände inte så mycket liksom. Eller när vi skulle dra hemmåt, kom Wille, Robert, någon Kalle som jag int evet vem de är och några till som jag inte vet vilka de va.  Men hursomhelst är hur glad som helst! Hoppar runt här som jag vet inte vad, även fast jag har världens huvud och mens-verk, inte kul!  Så ska nog ta och gå och lägga mig snart eftersom jag vill att de ska gå öcer tills imorgon! Så ska nog faktiskt ta och göra de om kanske 30 minuter eller någonting sånt? Men aja, ska kolla vidare på tv nu. Kanske skriver mer idag, vi får se.. Men puss och kanske godnatt på er!


En del av dagen va förstörd då!

Hej, är hemma hos Amanda nu efter att ha typ bussluffat utan vilja. Jag ska berätta allt! Skoldagen va seg, vi hade 1000 musiklektioner idag, eller aa 4 men de kändes som typ 1000. Men annars hände de inte så mycket, som vanligt tråktråk. har bara varit med mina sötnosar. Och inte så mycket mera.

De började med att jag, Pilsäter och någon wierd tjej från 5an tog 713. Vid stationen efter(kommer inte ihåg vad den heter) så kom Oliver, Gabbe, Tim och Oskar på. De va väl helt okej, men sen när jag skulle av så höll dom för och grejs så kom inte av. Amanda fick typ damp och jag vet inte vad. Sen så åkte bussen hela vägen till Visättra sportcenter. Och sen kom vi till Bokvägen då sitter Amanda och Denise där och ska ta bussen om jag inte kommer av men bussen kör förbi dom. Hade tänkt att gå av vid Önnemovägen, men nej självklart. Men kom till slut av vid Tullingebersvägen. Men då förföljer dom mig heela vägen tilllbaks till Önnemovägen, och sen mötte jag Amanda och Denise som stod där och väntade på mig. (y) Som tur va drog killarna då och äntligen kunde jag åka vart jag ville. Och nu sitter jag här hos Amanda med Denise som ska dra och äta. Ikväll är de hallen smom gäller eller aa ett tag, vi ska typ ut och möta lite folk vid parkhem senare. Sen ska vi nog sova hos någon jag Sandra och Alexandra. För Amanda ska upp sex imorgon.  Aja, men nu ska jag vara social mot folket på msn och mot Amanda! Puss på er söta människor, vi hörs när jag ska hem och käka..


Klar!



Nu är jag klar!  De va riktigt skönt att få klart, de är inte direkt imorgon de ska in! Så nu är jag stolt. Har pluggat engelska mest. Sen så blir de ju mycket bara sitta och sjunga och byta låt.. Facebook!  Men de funkar tycker jag för man måste faktiskt ta break ibland. Jag börjar 9 imorgon men ska vara hos min kära sjukgymnast kl 8, så måste gå upp som vanligt imorgon. Åker nog dit själv, så de blir skönt! Nu ska jag faktiskt ta och duscha och sen lägger jag mig i soffan och smsar med folk! Vi hörs imorgon mina kära vänner

Plugg.nu



Sitter och snackar med Aldin på msn, de sötnosenär ju i Joguslavien(stavning?) så de va najs att få snacka med han. Sen smsar jag med frugan(Nelly)! Dampar loss på Amanda över allt, skriver med Stephanie på facebook. Försöker få redan på vem någon radom snubbe som skriver till mig är fast han inte vill säga de.. oj där fick han mitt nummer eller inte, fel slut siffra im awsome! Haha, nej nu ska jag ta ohc säga hejdå till mina älsklingar och ta fram och plugga. Och högen har blivit ganska stor nu, INTE KUL!

Brandstationen


Nyss.. inga kommentarer jag är oseriös!

Hej
, sitter just liggar jag på golvet i mitt rum och pumpar musik på högsta och lever livet. Härligthärligt! Orkar inte deppa över någonting just nu även om de smygerfram saker som man kanske inte tycker om eller så. Jag orkar faktiskt inte göra de. Men jag vet att jag kommer att göra de senare, men nu äör jag på suuuuper bra humör och ska faktiskt blogga massor idag!

Idag har vi ju som sagt varit på brandstationen. Har istorsätt hela dagen gått runt bland eld, livräddare och skiiiit heta brandmän.  Så heta asså! Åkte ju med min älskade klass, så när vi kommer dit så är inte bara vårklass där sen kommer de en klass till, och då va de Nelly och Dannes gamla klass så de va lite kul. Sen ser  vi 1 klass till komma i backen för dom gick och då va de våran älskade parallel klass. Usch tycker verkligen inte om dom, så jävla wannabe oss. Och massa skit, jag överdriver inte nu men dom förstörde min och många andra i min klass dag. Diss till dom!  Men hursomhelst, vi fick släcka eld med kolsyresläckare, och lära oss om hjärt och lung räddning, ha typ någon slags teori om typ vad man ska gör och så, han berättade också om branden i Göteborg för typ 12 år sen usch va hemskt de lät, sen så fick vi släcka eld med filt och rökdyka. De va en rolig dag faktiskt!

Vi kom tillbaks till skolan vid typ halv 1 då hade vi NO och sen sista lektionen va slöjd. Har ju träslöjd som ni vet. Så svarvade mitt handtag så att jag kan bli klar någon gång! Men vi slutade iallafall vid 20 i 3 då jag gick ner till tumba som vanligt, och lalallalala.  Orkar inte berätta för de har nu hört om så många gånger så nu behöver ni inte veta längre. När vi satt och väntade på bussen kom Gurra konsdig, och lita annat folk. Sen när bussen skulle komma, kom inga mindre än Synne, Angelica, Antevante, Julie och Adine. Så åkte med dom.  När jag kom hem pluggade jag och så är inte riktigt klar än så ska gå och fortsätta nu. Vi hörs snart, puss!

Välkommen åter!

Sitter och tittar på välkommen åter, de är ett helt sjukt program. Idag har de inte hänt någonting speciellt, vi tog lite bilder i skolan. Ni får dom imorgon.. När jag ändå pratar om imorgon, så ska vi till brandstationen imorgon så jag måste tyvär springa och laga matsäck så jag LOVAR att skriva imorgon. Puss

Träning next

Jag har kommit hem, och om 20 minuter är de bara att åka igen då! Ska dra och kolla på träningen tror jag ska göra mina övningar eller så gör jag dom när jag kommer hem, vi får se! Men nu ska jag ta och packa mammas saker! Vi hörs sen..

Splittrad..

är helt splittrad, har inte orkat med bloggen eller någonting nu sista dagarna. Men jag ska skärpa mig, men jag kan inte låta bli att deppa. Eller de går inte att låta bli, de är omöjligt! Du kom, du gick och mitt hjärta du fick! Men jag älskar dig och så är de. Förlåt..  Ni märker kanske att mitt liv inte är på topp just nu, men aja jag ler och ser glad ut nu jävlar ska jag tillbaks! Vill inte du vara med mig, då vill inte jag de häller. Nu jävlar ska jag ta tag i mig själv, rycka upp mig..


2-2!


Älskar dig bästavän! ♥

Kom precis ut ur duschen, efter att ha spelat första matchen med mina älskade 98or. Min älskade smurfline fick göra ett riktigt vackert mål by Johanna Arvidsson på passning av Filippa Hansen, yeeeey. Vi är grymma mina älskade smurfar!  De blev 2-2, vilket faktiskt va bra eftersom vi spelade första matchen tillsammans utan 97orna. Men imorgon börjar jag halv 9 så lite sovmorgon blir de. *Smile* Men nu ska jag ta och hitta på någoting. Vi hörs senare eller imorgon.


Hos mitt älskade cp!

Hej bloggen! Just nu sitter jag och Sandra här och spelar sims3 på stora datan medans vi lyssanar på musik på lilla datan.

Sov här igår med Denise, fast hon drog nyss för att hon skulle spela fotbollsmatch.
Vi hade sjukt mysigt igår. Vi började med att börja ladda in sims3 på datan och de tar ju ett tag så medans gick vi och badade spabad. När vi kom upp va de klart, så då laddade vi in något prylsak, sen va de bara att börja spela! Så vi spelade typ till 1 då vi gick och la oss, haha nördar? Javisst!  Imorse vaknade jag och Denise av att vi typ låg på golvet. Efter tyo 10 minuter vaknade Sandra, så vi bah: kolla hur mycket luft som har åkt ut! Sandra bah: De har gått hål i den! Denise bah: Fan My är är för tunga. Alla: HAHAHAHA! Sen när vi gick upp, så skulle Sandra höra vart de läkte. Och då visade de sig att vi inte hade satt på korken. Så lyckade är vi!  Men nu ska jag ta och byta låt här. Hihi, ha de grymt i dag! Och glöm inte ta vara på den sista helgdagen för imorgon är de skola igen! Kyss

Music!



Hejsan!
Sitter här och pumpar Sebastian Krantz min älskling ur högtalarna och planerar kvällen med Sandra, Denise och Amanda. De kommer att bli super mysigt som vanligt, tror jag nog!  Har precis ätit en trevligt middag med mina kära förlädrar och nu ser jag att Denise det cpt har damp på mig för att jag inte svarar, så får nog ta och ringa och prata med henne nu. Så, nu pratar jag med Denise också. Haha! 

Dagen har spenderats i hallen med Denise, och sen kom Stina ett tag. Rligtroligt! Men nu ska jag ta och gå och mota Denise nu! Så vi hörs senare. Puss mina sötnosar

Brantan


Enfixad bild på mig från imorse!

Hej på er, har varit hemma ett tag. Har kollat på tv och somnade faktiskt i soffan en snabbis. Är helt slut efter veckan, med allt plugg och skit. Men shhy, säg inte de till någon. Men just nu så lagar jag mat - pasta och bacon. Najs middag på en fredag! Men de är så här att om ca 30 minuter ska jag åka upp till brantan och glo på Pontus(Mathildas storebror) som ska spela match. Men självklart så är ju Mathilda där! Så ska umgås lite med henne och sen kommer Maria också! När jag kommer hem ska jag vara med Sandra, skriver om dagen när jag har tid. För nu piper de förfullt här = MATEN ÄR KLAR!. Så vi hörs senare! Puss


Hinner inte..

Jag hinner inte lägga ut bild på outfiten, eller jag har inte hunnit ta en. Ovh blablabla.. Ni får de när jag kommer hem. Slutar runt 3 tror jag så är väl hemma till 4 kanske. Ha en bra dag alla fina männsikor som läser! Vi hörs senare.


Godmorgon..


Glad och nyvaken *tummenuppförde*
Godmorgon mina kära läsare, 
vaknade precis! Undar fortfarnade varför jag gick upp nu, men aa nu kan jag inte somna om igen så då är de väll bara att börja fixa sig!

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag, men de fixar sig nog. Bussen går om 1 och en halv timme så jag hinner nog.  Jag drar och fixar mig nu som sagt ni får bild på dagens klädsel och facelook senare. Puss

Nytt i garderoben.



Skor från Dinsko. Tycker dom va riktigt snygga, delar dom med min mamma också! Men aja..



Kofta H&M, fick hem i brevlådan idag, gillar att den är kort och så. Den kommer att andvändas nu i höst!

Men med de här tar jag och säger hejdå för idag, tar bussen til skolan imorgon börjar ju 10:10 så de blir nog något kort inlägg på morgonen kanske?   Ska nog inte sova ännu men. Datan stängs av nu iallafall! Puss och godnatt!


16 september, rubrikbrist!


Sexy as hell!

Hejsvejs,
sitter nu här vid datorn och nu äntligen har jag tid att blogga. Efter allt!

De har vart lungt idag. Fast med mååånga långa tråkigt lektioner. Vi hade blandannat no-läxföhör på typ 20 frågor, de gick faktiskt ovanligt bra tror jag. brukar inte vara sp jätte bra på NO. Men nu funkade de faktiskt riktigt bra. Stooolt!  Har ju faktiskt varit duktig med att plugga än så länge! Slutade 20 i 3. Då drog jag till bussen direkt. För att åka till min käre sjukgymnast. BLÄÄÄ! Jag vill inte, för hon säger bara åt mig att sluta träna, men snart har jag heeelt ärligt hällre ont än att inte träna. Nej men de känns lite så, men får väl ge de ett försök MAX 1½ månad! INTE MER! Har faktiskt inte, så mycket att berätta mer om dagen, förutom att nr jag kom hem så drunknade jag in i skol böker igen , vad mer behöver jag säga? Pusshej!

Inte mycket bloggande idag!



Från landet i sommras! Give med back.. ♥


Hej mina sötisa, Haha.
Som ni märkte så blev de inge mer bloggning igår och inte så mycket bloggning idag. För de första så va de för att jag helt enkelt inte orkade igår, sen så satt jag med skol böker utt till öronen och pluggade tills jag nästan spydde. Samma idag, sen har jag ju tränat också. Gaaasch skolan tar död på mig!

Dagen va lugn hade typ bara so, no, spanska och engelska. Slutade 14:20, så de va skönt. De känns som om skoldagen gick fort. Men tog iallafall halv 3 bussen hem, där mina sötnosar Angelica och Synne va. Har typ inte träffat Synne sen ung? Så de va roligt! När jag kom hem gjored jag inte så mycket, käkade lite och pluggade sen va de träning eller aa hur man nu ska kalla de, kärde med min älskade smurfkedja. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen åt jag. Och nu är jag här, och ska gå till tv;n nu. Är helt slut. Sen ska jag kolla egenom NO;n innan jag går och lägger mig. Ska inte vara uppe så länge idag, är så jävla trött på morgonen och då blir allt bara fel, jag blir sur och arg och då är hela dagen förstörd som idag tillexempel och skolan gör mig ju bara ännu mera död. Men nu ska jag ta och gå vidare till min kära tv. Vi hörs imorgon, puss!


Farbor nästa!

Ska dra och fira min älskade farbror han fyller 45. Är nästan klar med allt nu!  Fick lite brottom nu så vi hörs när jag kommer hem! Puss


Love is born in fire, is planted like a seed Love can not give you everything, but it gives you what you need.


Känslan av att någon bryr sig hjälper alltid, för det är känslan av kärlek.

Städtime!




3 bilder, tagna för typ 10 sekunder sen

Hej,
Kom hem frå ca 1 timme sen, och har bara suttit här och segat. INTE BRA, måste ju hinna med allt idag! Har massor att plugga, men först har jag lovat mamma att städa mitt rum så måste väl göra de! Men först ska jag blogga lite hade jag tänkt!

Jag kan ju ta och börja med dagen! Började 10 över 8 de va inte roligt att komma upp ur sängen idag. Har typ inte sovit någonting. Men jag kom i tid iallafall!  Vi har Engelska 2 gånger, mentorstid och musik innan lunch. Till lunch fick vi typ någon as wierd laxsås och pasta. Uschusch, åt ingenting men ändå blev jag JÄTTE mätt. De är fett skumt. Sen hade vi Spanska som gick super bra! Imorgon ska vi ha läxföhör skriftligt på färgerna. Inte kul för jag kan ingenting så när jag har städat ska jag plugga! Men efter skolan drog jag ner och tog bussen hem, kom hem vid typ 3 för jag träffade Alexandra så vi stog och snackade ett tag. Men nu ska jag ta och städa så jag bloggar mera när jag har gjort de! Puss


Gymnastik

Nu ska jag ta och gå och äta middag med min älskade pappa och sen kör han mig till träningen. Som börjar 8. Kommer att komma senare, men jag ska ju ändå inte träna så de gör ingenting tycker jag! De ska iallafall bli roligt att träffa alla igen! Jag saknar sötnosarna på bara 1 vecka, så hur ska jag nu klara mig i 1 månand nu när jag har träningsförbud?  Hemska tanke. Men nu ska jag äta, imorgon är de nya tag i skolan. Slutar 10 över 1 så jag dör nog inte! Mer om de senare, jag kommer hem vid halv 10 ungefär ska dra tidigare! Pussar

Årstiderna



Tagen från google!


De känns att hösten har kommit! De är inte längre varmt när man vaknar utan som högst 10 grader. Man måste sätta på sig en extra tröja när man ska gå ut. De blir snabbt mörkt på kvällarna. Innebandyn har dragit igång igen, nästa helg börjar serien! Löven börjar falla och bli i massa fina färger. Det är höst för mig. Och alla täcken finns nu. Det är höst nu! 

Alla har ju en favorit årstid, min är sommaren med sol, bad, värme, sommarlov och aa ni fattar nog. Men ska jag vara helt ärlig så har alla årstider sitt lilla ljus! Som nu på hösten när pappa tänderbrasan. Eller på våren när man känner hur de blir varmare. Eller vintern när man kan ha snöbolls krig eller åka skidor. Som sagt alla årstider har sina ljusa sidor! Så en stor hiss till våra årstider!!


Tjockisen har ni här



Nu har jag ätit och fixat mig lite. Lagade aldrig mat jag orkade inte, så jag och pappa åte upp till tullingeberg och käkade åt ju självklart sallad. HAHA! Nej, åt faktiskt Kebab inte bra! Men från och med nu ska jag fan inte äta tjockis mat som tillexempel kebab, pomesfrites(?), hamburgare. INTE för att jag tycker att jag är tjock eller så utan bara för att 1. Man blir så äckligt mätt! 2. De är inte ens gott. Och 3. MAN BLIR FET! Så nu jävlar ska jag äta rätt och träna, man måste ju börja fixa kroppen inför sommaren ni vet.  SÅ NEJ TACK!

Studiedag


Shasha bloggen, de är My biatch. Nej jag skojar bara!
  Har sjukt tråkigt, sitter bara här och gör ingenting ska snart dra och fixa mig lita ska nog träffa tjejerna när dom slutar. Jag har ju studiedag som ni vet! Jag har sovit typ 13 timmar i natt, sjukt skönt va det.  Va typ hur slut som helst men nu är jag på tå igen. Ska nog ställa mig och laga lite mat och skit till mig och pappa snart. Men vi får se vart de leder?  Idag ska jag blogga massor, kan jag lova om allt mellan himmel och jord. Jag ska faktiskt ta igen efter den här helgen. Så nu är de ändring mina älsklingar.. Och hur många gånger har jag inte sagt de? Haha, men nu ska de faktiskt bli de ska fixa en ny design tror jag? Tröttnade på den här fort, inte bra! Men ska nog fråga Amanda tror jag? Aja, men nu ska jag ta och fixa mig och ät någonting sen sätter jag igång med bloggandet! Hörs senare


Jobbat!



Ni får ingen bild från nu, osminkad+sjuk är ingen bra kombination. Förlåt..

Hej!
Jag kom precis hem från en sjuuukt tråkigt och jobbig dag på jobbet. Vi fick packa skivor och massa annat tråkigt. Så de finns ingenting att berätta. Nör jag kom hem va de bara att vända. För då va de träning, men va sjukt trött. Och jag tror att jag blivit sjuk, inte bra! Men på träningen gjorde jag inte så mycket, satte mig efter ett tag. Då typ låg jag på en bänk och höll på att somna, men hade sjuuuukt ont i magen. Men imorgon har jag studiedag.  Jag ska bara ligga hemma och ta de lugnt så jag kan orka gå och titta på träningen, för där kommer min älsklingar/saknader Jessicka och Mickis. Har inte träffat dom sen innan sommaren!  Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i soffan, och typ sova tror jag. Eller jag ska iallafall, lägga mig och vila. Går även och lägger mig tidigt idag! Kommer inte att blogga mer, förlåt för min dåligt uppdatering men ni måste förstå de eftersom jag har mycket och är typ sjuk! Men vi förs imorgon! Puss


Newbody-cup, SM!

 

En bild, tagen precis! 

Tjenare! SItter just nu här hemma ensam, pappa dorg precis han skulle egentligen vara hemma ikväll så jag skulle sova hemma. Hursomhelst, så sitter jag och tittar på Legally Blonde som snart är slut!

Dagen har spenderats i hallen, vi har spelat SM-kval. Vi spelade 2 matcher båda vunna! Första va de match mot TT, 4-1. Andra matchen va mot tumba 5-3. Så nu är vi i andra steget i SM! Härligthärligt. Asså jagh kan verkligen inte blogga har världens mens värk de värker i hela min kropp, kan typ inte gå, stå, sitta, ligga. Så nu ska jag gå och ta en Ipren och se om de blir bättre! Puss på länge, bloggar jag inte idag blir de imorgon!

SM-kval imorgon!


Jag och Denise idag! Hon har färgat håret rödbrunt, deär jäääääääääääääääätte fint!  Love you!

Imorgon är de SM-kval mot Tyresö/Trollbäckem och Tumba i hallen som gäller! Matchen mot Tumba då kommer mina älskade sötnosar Bea och Amanda och kollar. Ni är underbara tjejer de vet ni! Så aa, första matchen börjar 9(samling 8) och jag, Denise och Sandra ska ut och gå innan så vi blir taggade! Nu är de vinna som gäller! Hursomhelst, så ska jag böra att fixa lite för imorgon, så jag slipper göra så lite som möjligt imorgon så jag kan sova så länge so möjligt så jag har energi och ork. Visst är de smart? Javisst! Så nu ska jag ta och stänga av datan när jag är klar blir de väl lite tv också! Men aja, vi hörs imorgon. Puss & godnatt!


Utkast: Sept. 10, 2010





Är hemma och blablabla, men måste säga att körlägret rocka  Men jag orkar faktisk inte blogga om de för jag har någonting annat att säga!

Alla normala personer vet nog att världens bästa och snyggaste 16 åring, Sebastian Krantz va med i idol! Och jag måste bara säga att JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR i den vackraste underbaraste och finaste personen på hela jorden! Asså han är bara så underbar.. och så snygg! Har ni hört åt: Eyes on you! Dör för den! ÅÅÅÅÅÅÅH ÄR SÅ KÄR I MÄNNISKAN!


BJÖRKÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Björkögården, där vi badade förra året! (y)

Nu är allting packat och klart, och det är dags att åka iväg igen. Björkögården nästa! Vi är bara sär i 1 natt så jag kommer hem imorgon. Har faktiskt inte så mycket att skriva just. Så ska gå och borsta tänderna nu. Så ses vi imorgon när jag kommer hem! Kyss på er så länge.

Disney Chanel in My & Alexandras heart!



Hejsan,
just nu sitter jag hemma hos Alexandra vi tittar på Disney Chanel.

Skoldagen va tråkig, men suuuuper kort. Slutade 10 över 1! Då jag drog och köpte godis till KÖRLÄGRET som är imorgon. Fick veta att jag ska sova med Mathilda, Amanda och Bea bäääästa.  Sen drog jag hem och länade min väska och vidare till Alexandra där jag har varit sen dess. Amanda och Sandra kom ett tag då fotade vi lite(bilden över de kommer fler när Alex lägger ut dom) . Men nu ska jag ta och forsätta titta och vara lite social mot bästisfästis!

Plugget går före!

Jag hinner inte blogga, men vi kom på typ 5e plat i turneringen inte så bra alltså. Men nu måste jag plugga -.- seees!


CUUUUUUUUUP IDAG!


En bild från guld påsken 2010, nu jävlar ska vi visa dom igen !

jag spela tunering med mitt älskade lag i tyresö/trollbäcken, ska bli sjukt najs. Sen nästa helg är de SM-kval mot Tumba och Tyresö/trolbäcken igen. Ska också bli kul, nu känns de att innebandy sesongen har börjat nu är de på riktigt, och de betyde ju att vi också får träffa våra älskade tjejer Ellen och Amanda från örby snart också! Jag saknar dom filurerna grymt mycket. Är sjukt glad just nu, nu jävlar ska ingen sänka mig. Mohahhaha!


Med dig så va jag starkare än någonsin!

 


Du förstår inte, du förstår ingenting. De finns ingen som förstår förutom jag själv. Jag vet att jag kanske borde berätta för dig men de är inte så lätt. Men minns du oss? Kommer du ihåg vad vi hade? De tog slut så fort, de va fint de vi hade. De va exakt ett år sedan nu, och jag saknar de mer än någonsin! De är sjuk egentligen jag saknar dig så mycket. Men jag får inte sakna dig,  Att se dig med någon annan skulle göra ont i mitt hjärta, men jag tror att jag kommer att få göra de. jag förstår inte hur jag ska kunna förklara allt för dig. Varför ljuger jag för dig? Varför säger jag saker som inte är sanna bara för att du inte ska förstå att de är dig jag älskar, men hur ska gå sen? För jag älskar ju dig mest av allt här på denna jord! Jag vill att de blir som förut, jag vill få tillbaks de vi hade. De va så perfekt! Med dig va jag starkare än jag någonsin jar varit, de va vi två mot allt. Nu finns de inte kvar men när jag har kämmpat klart kommer de vara exakt som förut. För mitt hjärta tillhör dig. Jag älskar dig!


Music is my drug!



Rasmus Seebach - Engel


Taio Cruz - Dynamite


Lazee - Hold on



Swedish House Mafia - One


Städat? ;o



Jag nyss, har man tråk så har man!

Då har jag ätit eller de va ett tag sen, men nu kommer dagen!

Började 9:00. Så fick sovmorgon!  Första lektionen va musik, ska jag vara helt ärlig? Haha, klart jag ska vara! Men vi SÖG! Asså de va riktigt dåligt, de va bara typ s1 som sjöng. Uschusch. Vi måste skärpa oss nu! Anders fick typ damp på oss hela tiden! Efter hade vi Idrott, va inte med. Sa att jag höll på att bli sjuk och att jag skulle spela turnering och så. Så jag, Mathilda fick gå typ och orgientera runt om i segersjö. HAHA! Hur tänkte han när han släppte iväg 2 blondiner som inte ens bor i tumba ensamma i segersjö. Vi hamnade uppe i entrén där vi hittade Silvia och Ellie. Dom har koll tänkte vi så vi tog med oss dom. Men hur mycket bättre blev de?  Vi pallade äpplen och gick runt och letade efter hus 7 på någon gata. Som inte fanns. Domkunde typ inte ränka på den gatan! På ena sidan va de typ; 2-6-8-10-12-22 ovh på ett annat ställe va de 11-11 och de va liksom inte A eller B häller. De va typ fett cp! Efter den lektionen hade vi musik igen, då gick de lite bättre. För då gjorde vi bara kvintcirkeln. Sen hade vi lunch och sen svenska. Sista lektionen va SO då jobbade vi om allt med centern. Sjuukt kul lektion, vi har typ inte ens börjat och en del är typ redan klara! Men de tar vi igen grabbar!  

Men vi slutade 10 min tidigare, då gick jag Maria, Viktor och Danne ner till tumba för att ta bussen hem. Vi va med dom ett tag, sköna killar de där asså! Tog 5 över 3 bussen hem och vem satt där? Jo, ANGEEEEEEELICAAAAAA! Åååh, vad jag har saknat den sötnosen asså. Har inte träffat henne på HELA sommaren. Shiit, vi stod typ och skrek, förlåt om ni fick tinitus(?). Drog hem till mig och länade väskan sen drog jag över till Sandra där Alexandra va. När vi satt och pratade lite och hade lite kul så där, kom bonus mamma på att hon behövde städa men hon orkade inte. Så då fick vi göra de, för i tröja på gina. Haha, snacka om lätt överenskomna ungar. Men vi städade faktiskt, och vi har beställt tröjor (a) dom kommer typ på måndag-tisdag! En liten stund efter de drog Alex och jag och Sandra kollade på tv. Sen skulle vi båda två äta, så jag drog hem och sen dess har jag varit här.

Imorgon är de cup i tyresö! Love it. Lycka till! Men de händer nog någonting innan på dagen, för vi ska inte spela förns vid typ 4a så. Nej nu ser jag att de här inlägget blev lite långt. Så nu tar jag och säger hejdå! Pusspuss.


Dags för mat! (y)

Hej!

Kom hem från Sandra nyss, Skulle käka men självklart va maten inte klar så nu sitter jag här och väntar. Jag hatar att vänta!  Men nu belv de klart. YEEEEEEEEEEEEEY! Haha, ska äta sen bloggar jag om dagen. Kyss!


Morgon dagen !




De är min morgon dag, men ska försöka blogga så mycket som möjligt även fast de står mycket på schemat. Kanske hinner med några inlägg på morgonen ovh sen ska jag blogga så mycket som möjligt resten av dagen. Men nu ska jag ta och få bort sminket och borsta håret osv. Sen är de sängen som gäller.  Kram!


Men nu!


Gammal bild på mig och cp!

Hejsan!

Nu är jag här. Förlåt för mitt inlägg innan, va arg, sur, ledsen, kär, irriterad, glad, hungrig och jag behövde städa. Så livet va inte alls på topp just då. Men efter en härliiig varm dusch och lite mat i magen kom jag igång igen. Och nu sitter och tittar på Bröstsim & gubbsjuka som går på 4an! Du är lite rolig, haha. Men nu till dagen;

Dagen började med tandläkaren. De gick bra, hade inga hål. Jag har faktiskt aldrig haft de! Stolt Kom till 3e lektionen. Som va svenska. Vi gjorde typ ingenting speciellt. Efter de hade vi bild, då gjorde jag klart min mapp och sen gjorde vi någon typ bildbok, fattade fan ingenting gjorde bara som alla andra. Sen hade vi lunch, och efter de no och sista lektionen vade vi träslöjd. Då alla först måste göra typ en slev. Och då ska man svarva handtaget och då gjorde vi en lista på vilken ordning man skulle gör i. Och Amanda blev först jag näst sis och Bea sist. Asså seriöst de finns 3 svarvar och vi är 13 pers. och på 1 lektion har inte ens 3 st blivit klara. Jag kommer typ att få svarva nästa år. Suck

Aja men drog till trädgårdstand och lämnade Amandas nycklar för att hon hade låst in sina andra i skåpet. Smarta männsika! Men vi drog till mig efter. Så efter ett tag skulle hon dra, och mota sin mamma typ. Så då satte jag mig och lyssnade på musik och smsade med folk, och då blev de bara knas. Så jag blev på dåligt humör och hela grejen. Men nu är de bättre som ni kanske märker. Men nu ska jag ta och kolla runt på fb, bloggar om morgon dagen lite senare. Puss!

Inte nu!

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR många känslor just nu, måste stda jag bloggar iom typ 30 min!


1 september!



Hejsan mina kära läsare! Har inte hunnit blogga förns nu för jag har haft träning, men nu är jag här för att uppdatera! Idag är de första dagen på hösten, de för första dagen i september. Helt sjuukt hur fort de går. De känns som om de va typ 1 vecka sen vi satt och längtade till körlägret för att vi skulle få göra spökrundan. Men egentligen va de för typ ett halv år sen! Tiden går så fort!

Men hursomhelst dagen har varit lungn! Vi började med so. Igår fick vi våra partier,jag fick Centern. Och idag fick jag veta att jag skulle vara med Viktor och Wilma. Så de är ju helt okej! fast centern, uschuschusch! Haha, inte min grej asså. Ville verkligen inte ha de menmen, vi ska nog inte jobba med de så länge. Sen skulle vi ha NO men jag skulle till sjukgymnasten för första gången så pappa kom och hämtade mig. De va inte kul, och jag ska tillbaks på måndag. BLÄÄÄÄ! De tog typ 1 timme, så va tillbaks till lunch! Åt ingenting de gick verkligen inte att äta så jajag satt där och drack vatten. På rasten gjorde vi typ ingenting, satt och snackade med typ Aldin och lite folk. *härligthärligt* Efter lunchen hade vi Spanska, sjukt kul tycker jag (y) Sista lektionen va engelska då satt jag Amanda, Nelly och Maria utan för och jobbade. Kul va ordet!

När jag kom hem va de träning som gällde, kom hem vid halv 7, då jag käkade och duschade och nu har jag precis kollat på Fångarna på Fortet! YEEEEEEEEEEEEEEEEEY Hanbollslaget vann!

Men nu ska jag ta och fixa mitt hår lite sen är de tv , och lite senare till min älskade bästevän sängen. De gillar vi! Förlåt för att jag bloggat så dåligt idag imorgon blir de bättre! Kisses. ♥

RSS 2.0