Gäst blogg :D

Hejsan, Denise här ;)

Nu ska vi snart till träningen, elr My och Sandra. Jag ska bort... Vi gör i alla fall inte så mycket, My håller på att byta om till träningskläder och Sandra är hemma och byter om oxå xD

Vi funderar i alla fall på att gå på bio på onsdag, och se Alice i under landet. Men vi ska snacka med lite folk först ;)


Men nu ska vi dra,, herrå
//Denise :D


Hos Olli!

Hejhej! Sitter just nu hemma hos Olivia. ikväll ska vi på bio runt nio och se bög filmen ;)
vi håller på att göra pommes frites nu och dricka cola, idag är det tjockis dagen :)
idag har sandra och my varit i hallen innan och sittit i säktet och typ fixat klockan ;)
aj  det finns inget kul att skriva typ, men puss på alla som
kolla in mys blogg, puss !

Ny design till My från lilla mig,

Yeah! SÅ MKT BÄTTE, den gammla jag gjorde va ful.. hade lite tråk & fixade en ny! vsg gmn :)


 Nu ser designen ut såhär, hihi.. 10 minuter typ :) hoppas du blev nöjd. pyssssss / Amanda ♥


Cp på väg :D

Nu är cp på väg, hon ska sova här Denise också kanske, menvi får se om vad hon vill och får (a). Vi ska typ hitta på något soligt som vanligt! Men nu låter de som om hon knackar på dörren så måste rusa!
Vi hörs!
/ Mysan! ♥


Duktiga My är nog på besök tror jag!



Ja som rubriken säger duktiga My måste vara på besök. Sen jag skrev förra inlägget har jag bara gjort bra saker (a)! Jag tog fram frukost och käkade , jag fixade ägg och grejer till min pappa sen satt jag och plugga tills nu! PÅ SPORTLOVET! Fattar ni de är stort :D! Nejdå, nu kommer säkert Robin mobba mig. Haha, men de bjuder jag på. Oj nu ringer cp - hon ska sova här – så jag ska svara sen ska jag fortsätta vara duktig! ;D
Puss & Kram!
/ Mysan! ♥


Godmorgon ..

.. sötnosar! ;D
Nu ha rmin älskade pappa väckt mig.. Ville inte bli väckt men iaf, jag har inga spciella planer för dagen, de blev inte så som jag hade tänkt liksom, skulle kollat på bio med några nu på dan men så blev de inte vi ska göra de någon gång nästa vecka så de blir nog bra! Senare ska jag träna och sen ska jag se om typ cpbaarnet och kanske Dreggelapan vill sova här? Är kanske ensam hemma ;)!♥ 
Men nu ska jag ta och klä på mig lite mys kläder sen ska jag göra frukost vi hörs senare :D!
Pussen!
/ Mysan. ♥


Hemma från träningen.

Nu har jag kommit hem från träningen, eller jag har varit hemma ett tag har duschat och lite så. Men nu sitter jag här som vanligt och tittar runt lite på facebook och lite så. Ska nog ta och göra lite te eller något och njuta av min första kväll som LEDIG så gryyymt sjönt med lov! Känner att jag behöver de! Så de är grymt! Ska iaf ta och fortsätta titta runt lite och sen ska jag njuta av en film! Så jag tar nog och säger att de här är sista inlägget för idag, så hörs vi imorgon!
Puss!
/ Mysan! ♥





Gammal bild på mig och Flikkan, skanar dig sötnos! -.-' ♥


.


De kommer aldrig kunna bli som förut. De kommer aldrig kunna bli som vi hade. Visst tiden va fantastisk, men de va inte äkta. De va bara ett spel du spelade att få mig på fall och sen dumpa mig. De va bara ett spel. Ett enkelt spel jag inte förstod förs jag läste spelreglerna. Men då va allt redan förbi. Då va allt redan borta. Jag brukar sitta och tänka tillbaks på gamla dagar. På alla dagar då de va du och jag genom allt. Men dom tiderna finns inte kvar längre dom tiderna är borta. Hur mycket man än vill ha dom tillbaks så är dom borta, borta för alltid. Man saknar de hur mycket som helst men man vill ändå inte tillbaks. Tilbaks till de man hade. Tillbaks de man tyckte va underbart. Men som visade sig vara helt fel. Jag vill ha dig här nu, men ändå vill jag bara lämna dig mitt ute och aldrig behöva se dig igen. Jag vill komma över allt som hänt men jag vill samtidigt ha kvar alla minnen av dig. Nu kan jag inte berätta mera tårarna forsar ner för mina kinder lyssna på låten och försök förstå läget jag lever i nu.

 




Tillbaks!

Hej igen alla söta nosar! Nu är jag tillbaks ;D Paaanda själklart ska jag skriva mer om dig mohaha!
Men hursomhelst, idag va de torsdag och sista skol dagen för nu är de SPORTLOV! Har nämligen studiedag imorgon! Skönt som fan! Nu får man äntligen sova ut och umgås med vännerna! Dagen har varit seg min lärare va hemma så vi hade massa vikarier typ hela dagen. fick sluta tidigare. vet inte varför, men vi fick de iaf. Så jag drog ner till Tumba med Mathilda, Mickan, Maria och Nelly. Vi va där ett tag sen drog jag och träffade Angelica och Alva dom sötnosarna i tumba också dock. Efter ett tag drog jag och Angelica till bussen och jag kom hem. Har varit hemma några timmar nu. och ska gå och laga lite mat eftersom jag har träning om 1 timme och 20 minuter. Gymnastik! Fristående, roligtroligt! *smile* Så nu måste jag gå och stecka potatis och lite så!
Önska mig lycka till. Tror jag behöver de! Är ju ingen mäster kock liksom! (a'
Vi hörs senare! Puss & Kram!
/ Mysan! ♥


Bloggpaus!



Tar en blogg paus på MAX en vecka! Måste tänka på skolan och allt den här. Ni vet jag har liksom inte tid med allt annat om jag ska blogga och grejer så jag tar en blogg paus men är tillbaka om max en vecka kanske tidigare? ;D Men nu som sista fråga: Vad vill ni att jag ska blogga mer om när jag kommer tillbaka? Och vad ska jag göra för att de ska vara roligare att läsa? 
Titta tillbaka då och då iaf, man vet ju aldrig med mig (a) 
Puss & kram.
/ Mysan.


Home!



Är nu hemma från träningen, sitter och lyssnar på musik! Och tänker på maaaassor med saker som har hänt nu på sista tiden! Jag kommer nog att skriva av mig senare, för jag vill bara få ur mig de här l'mna de bakom mig. Lämna allt!
Vi hörs iaf senare.
Puss & Kram!
/
Mysan - I'm in love!



Hinner inte måste laga mat ;o

Hejsan! Kom hem för typ 2 timmar. Sitter och tittar på tv. Har egentiligen inte alls tid att blogga måste göra mat ioch ta mig till träningen(ska dock inte vara med). Så jag skriver när jag kommer hem.
Puss & Kram!
/ Mysan - I'm in love!


Knä doktor!

Godmorgon Favoriter! Sitter här och tittar på bilder från sommaren 2009, säger bara en mening: JAG VILL HA SOMMAR! Ni kan få några bilder efter skolan sen. Eftersom jag inte hinner nu. Hursomhelst så ska jag till skolan, men första ska jag åka till en knä doktor och kolla mina knän. Sen ska jag till skolan!
Idag händer de inget mer roligt eller vad man nu ska kalla de. (a) För jag får inte träna eftersom jag va hemma igår men ska nog dit och kolla iaf! Vi får se. Men nu ska jag ta och bortsa tänderna och lite så så hörs vi när jag kommer hem!
Puss & Kram!
/ Mysan -
I'm in love!



Sjukling idag.

Hej coolingar! Är som ni kanske förstått hemma idag. Har sjuuukt ont i magen, men jag ska till skolan imorgon! Sitter just nu och pratar med bästevän i tellefon som vanligt! Hon har varit hos doktorn tidigare idag, och de visade sig att hon va frisk. Så hon kommer imorgon. SKa bli kul att träffa den lillafiluren igen känns som om de vatyp 1000 år sen jag gjorde de! Vi har pratat i typ 2 timmar nu (a)! Haha, roliga vi är!
Men nu ska jag frotsätta prata vidare med Bästevän! Så hörs vi senare!
Puss & Kram!
/ Mysan -
I'm in love!


Mys!

Sitter just nu ny duschad och tittar på bygglov. Willy är såå jäkla skön! Mohahah, han är ju så himla klockren! Nu ska jag ta och ge datan till mamma. så vi hörs inte förns imorgon!
Puss & Godnatt.
/ Mysan - I'm in love!


Fett-tisdagen!

Hejsam sötnosar! Har precis städat mitt rum. Sitter och lyssnar på musik. Men nu tänkte jag berätta om min dag.
Skolan började som vanligt 8:10. Då vi hade musik. På musiken sjöng vi 2 av alla låtar vi ska sjunga på konserten i mars. En av dom tycker jag själv är jätte fin och den låter ännu finare när vi sjunger (a) och de är Aldrig ska jag sluta älska dig så himmla vacker tycker jag!
 Sen fortsatten dagen med sv, då jag och och typ halva klassen gjorde första delen av såpan , de är typ en serie som vi gör med 4orna, vi gör första avsnittet dom gör andra sen gör några andra i min klass del 3 och sen gör dom del 4a! Så de är ju lite kul.
Efter den lektionen som gick sjuukt fort eftersom de va ganska kul, hade vi hursomhelst idrott. Vi körde badminton(stav?). Haha sjukt kul de är! Och bara så alla vet så äger jag och Amanda, Bea på de för hon är sämst. Taha, lite mobbad kanske Bea? ;D Nej, nu är jag dum. Du va jätte duktig. *hosthost* Mohaha. Nej nu ska jag sluta mobbas och fortsätta berätta om min underbara dag! Efter idrotten gick vi på lunch.
Sen hade vi NO , ochdsen matte. På matten jobbade jag klart första boken(y), så jag fick ny(5b ist 5a)! *smile* Slutade hursomhelst 5 i 2 fast drog 10 i för att hinna med 5 över bussen, och självklart gjorde jag de! ;D Åkte med Angelica, Alva, Elin och Synne. Vi hade like kul jag och Elin och drev typ hela vägen hem (a)! Men nu ska jag ta och käka semla eftersom de är fettdagen (a), haha jag kallar de det? Men hursomhelst så hörs vi snart.
Kiss!
/ Mysan - I'm in love.



Kallt om fötterna!

Hejhej! Sitter just nu och tittar på Gina Tricots hemsida! Ååh, vad jag blev sugen på att shoppa! Men ska åka till skärholmen i helgen med älsklings flickorna så då kan jag shoppa loss (a)!
Men hursomhelst idag har de varit en dag som alla andra dagar, låång och tråkig!Förstår inte att de kan vara så lika varje dag? Men vi får hoppas det blir bättre sen till våren! ;D
Men nu ropar pappa att de är mat så jag mpste gå nu ska på träning!
Puss & Kram!
/
Mysan - I'm in love!


Träning!

Nu har jag tränat och käkat, sitter juts nu här med Maria hon slaggar här. Träningen gick gallant, egntligen inte bra alls! -.- Hade sjuuukt ont i knäna! :( Menmen, le och sen glad ut dmo orden rullade i mitt huvud hela tiden! Så de såg väl kanske bra ut (a) Nej nu snackar jag om heeelt ointressanta saker och jag känner mig lite osocial mot Maria, så jag går och duschar så jag kan bli lite social efter!
Hare king så hörs vi imorgon! Puss & Kram!
/ Mysan
- I'm in love!



Gamal(ignorera mitt face!)


Alla ♥ Dag!

Hej bloggis! Ja, jag vet att jag aldrig bloggade i går och nästan ingenting i fredags men jag har verken haft lust eller tid. Eftersom att nu när de är helg så vill man ju liksom inte bara sitta framför datan och dega utan man vill vara med sina vänner, inte sant?
Som alla vet så är de alla ♥ dag idag, så de är kanske så att man ska träffa den älskade killen/tjejen i ens härta? Men jag ska inte göra de. Jag ska träna (a) som vanligt!
Men jag vill ändå att alla ni söta läsare som står ut med mig, har en toppen alla ♥ dag och att ni får de hur mysigt som helst med er älskade pojke/flicka!
Hursomhelst så sitter jag just nu med Sandra och äter LINDOR som hon fick av hennes mamma som typ alla ♥ dag present!
Om ca 2 timmar ska vi dra till hallen och glo lite. Senare ska vi träna, vet inteom jag pallar de men jag tror nog jag tvingar mig själv. Eller så sitter jag nog och snackar med någon ;D!
Men nu ska jag och Sandra cp fixa något att käka om jag inte her helt fel(?)
Så vi hörs, kanske om en timme? Annars när jag kommer hem! Och jag lovar jag ska bättra mig med bloggandet! FRÅN OCH MED NU!
Puss & Kram!
/ Mysan -
I'm in love!


Dagens fråga!

Vem bar den bäst?
Eva Longoria         VS       Lindsay Lohan

Själv tycker jag
Eva Longoria!


Jag måste ha världens knasigaste mamma!

Inga komentarer skrattar för mycket för att kunna skriva ngt ni få bloggning imorgon ist! ;)
Puss & Kram!
/ Mysan - I'm in love!


Ge mig sommar 2010!

Jag tror nog inte jag är ensam om att vilja ha sommar! Men tänk er att sitta på skolavslutningen, tjejerna har korta känningar och högklackat! Rektorn håller tal och avslutar med att säga "NU ÄR DET SOMMARLOV!" jag säger hejdå till alla vänner. Och sedan såringer jag med glada steg och möter upp mina vänner för att dra till stendahl för att ta de där första doppet på sommarlovet. De första doppet, som alltid är så himla härligt! Tänk er att kunna gå runt i ett par korta shorts och ett linne. Att kunna ta de chill och ta dagen som den kommer liksom. Att kunna vara med vännerna som betyder merst, hur mycket man vill! Att kunna vara upp till kl 3 utan att tänka att man ska upp kl 7 dagen efter, utan att kunna tänka att jag kan sova hur länge jag vill! Att åka till landet, till sportscamp. Tänk er all sol och bad! Tänk er att ni blir bruna igen efter att ha bleknat till under vintern! Jag älskar som ni kanske märker allt som har med sommaren. Jag har tröttnat på vintern, jag gör de fort! Men sommaren skulle jag aldrig kunna tröttna på,den är så härlig! JAG VILL HA SOMMAR 2010 NU! Bara 128 dagar kvar nu!
                                    


Tråkiga jag!

Hej bitches! Jag har inget spcielltatt berätta om dagen. För den har varit allmänt tråkig. Jag har blogg torka ingenting kul händer nu på vintern. Allt är bara samma varje jävla dag -.- De blir jätte tråkigt för er att läsa om! Och min kamera har gått sönder så ni kan inte få några nya bilder! Eller från mobilen iof. Men de blir inte lika fina bilder! Men nu ska jag fan inte deppa mera, ser att 2 ½ män börjar ska kolla på de och se om jag kan få skratta lite för mig själv här hemma, så typiskt mig! Aja vi får höras sen!
Puss & Kram!
/ Mysan - I'm in love!


(gamal)


Människa igen!

Nu har jag duschat och känner mig som en människa igen! Love it! Ska fråga pappa och jag får gå till Sandra, med tanke på att min huvudvärk har gått över borde jag få de (Y) Men vi får se vad ha säger.. ;D
/ Mysan - I'm in love!


Sjuk -.-

Hejsan sötnosar! Som ni kanske förstår så är jag sjuk! Eller ja sjuk och sjuk, mitt huvud håller på att  sprängas så stannade hemma idag. Ska dock till skolan imorgon. Men eftersom jag inte har bloggat på några dagar så kan jag ju ta och berätta lite om dom.
I fredags va de en vanlig tråkig fredag förutom att vi åkte skridskor, på efter lunchen. Vet nu hur jävla grym jag va eller? OMG, säger jag bara jag ägde fan alla! Mohaha! Karro och alla som va där vet ju vad jag gjorde ;D!
Vi fick sluta tidigar alltså typ 20 i 2 ist för 20 över. Jag och bästavän drog till tumba jag motte upp pappa och hon tog bussen hem. Jag och pappa gick iaf och handlade lite och drog sen hem. Vi hämtade bara upp min väska och hämtade cp , eftersom vi skulle till Dräggelapan(Deniiise!). Så vi dorg typ ditt och sov där, hade de heelt knas!
På lördagen va de bara att gå upp, för att åka till Tungelsta och spela lätt match! Jag fick spela back och de gick bra tycker jag! Brukar ju spela center, men de funkade efter som jag inte gjorde bort mig.. den här gången ;)! Jag gjorde de förra gången! :$ Men de är sådant som händer! Hursomhelst så blev de oavgjort 3-3! Vi kunde vunnit menmen de gick som de gick. 
Vi alla(Amanda, Sandra, Denise & jag) drog hem till Denise och duschade eller inte cp för hon hade ju inte spelat pga sjukdom. När vi fixat oss klart, drog vi till hallen kollade på en match. Jag, Sandra och Denise  och hämtade våra grejer och tog sedan bussen hem till(Amanda drog hem och käkade). På kvällen kom hela Sandras familj och käkade Tacos och hade det sjuuukt mysigt! Dom drog väl vid 12 ngn gång kanske? Då jag direkt gick och la mig eftersom en ny match väntade på söndagen sen.
Som jag sa så skulle vi ju spela match igen på söndagen. Vi spelade mot serieledarna Älvsjö! Vi spelade lika igen 2-2. Vi van egentligen med 4-2 men dommaren va fan dum i huvudet -.-' Med 2 bortdömda mål, gick alla där ifrån utan ett leende på läpparna om man då räknar bort mig och cp för cp va heeelt lila i ansiktet och jag lover jag överdriver inte! Så jag och "bonusmamma"(cps mamma) garvade så vi höl på att.. på att ja jag vet inte vad vi höll typ på att dö! Nej nu ska jag sluta retas med mitt lilla cp baarn!
Efter matchen drog jag hem och duschade lite snabbt efterom det va träning så jag duschade efter träningen. Jag gjorde inte mycket mera kollade lite på tv och så!
Vad har jag gjort idag? .. INGENTING! Vaknade upp med en rejäl huvudverk! Så stannade hemma har typ bara kollat på tv. Sitter fortfarande i pjamas. ;) Ska prata med pappa lite, sen ska jag duscha. Vi hörs om kanske 30 minuter. Puss på rumpan! 
/ Mysan
- I'm in love!



(gammal!)


Uppdatering och tjejorna!

Hejsan! Ja jag vet att de har varit dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte hunnit! Och ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte blogga nu heller så de blir inget inlägg förns senare idag. För jag måste sova för jag ska upp på match mot Älvsjö imorgon! SOrry!
Men jag håller på att sova nu.
Puss & Kram!
/ Mysan - I'm in love!


Skola, läxor, träna, läxor.

Hejsan bloggis! Ja, om ni läste rubruken så förstår nu nog vad jag har gjort idag. Jag har typ 1000 läxor, jag håller fan på att smälla av de går inte ihop längre. Slutar skolan kl 3 träning 5 halv 6, jag har massor med läxor att göra. Jag kan inte sova på nätterna, jag kan inte konsentera mig i skolan och de ledertill att jag får ännumera läxor för att jag inte hinner klart på lektionon.
Men idag har de varit en vanlig dag, vi hade typ ALLA ämnen man kan ha. Eller de kändes så iaf, vi slutade iallafall kl 3 och halv bussen som tydligen min älskade Paanda satt på missade jag självklart! -.- Men jaja, jag dog inte! Men nu kom min pappa&mamma hem från flottsbro dom va där med innebandy laget och åkte skidor. Jag skulle egentligen åkt med men jag valde att träna. och det är jag glad för. Jag ska bara prata lite med dom om imorgon. Så vi hörs nog inte mera idag. Sorry!
Puss & godnatt(lite tidigt kenske men jag ska inte blogga mera)!
/ Mysan - I'm in love!




Hemma igen.

Allla drog precis vi har badat och snackat, ska typ käka snart. Sen är det hallen som gäller någon som vill med? :)
Kyss på rumpan (a)!
/ Mysan - I'm in love!


Dags att sätta igång att fixa mig!

Nu har jag pratat klart med Mathilda och de är dags att fixa mig för om ca 20 minuter kommer mina älsklingar hit! Dock kommer Sandra lite senare för hon har utvecklingssamtal. Mohahah!
Nejdå cp jag skojar bara de kommer gå så bra så! Men vi hörs om ca 20 minuter.
Kyssar!
/ Mysan - I'm in love!


Ja vad ska man säga? Så här ser jag ut just nu iaf!


Studiedag idag!

 Hejsan sötnosar! Idag har jag studiedag as najs att bara få vara liksom! SItter just nu och tittar på top model haha de är ju lite kul ju (a)!
Senare idag ska jag vara med mina älskade tjejer, Sandra , Denise och Amanda! Men dom slutar inte förns kl 3 -.- De är några timmar kvar kan man ju säga..
Vi ska typ bada i sandras nya spabad!
Sitter just nu och snackar med bästevän I tellefon! Nu har vi sprecis pratat i en timme!
Pussen!
/ Mysan
- I'm in love!  


Spring tränig.

Jag orkar inte blogga idag tuvär. Det har hänt lite saker idag som gör att jag inte vill. Men jag skriver imorgon.
Puss & kram.
/ Mysan - I'm in love!


Dags för att mat.

Nu har jag precis gjort klart och de är dags att äta,  efter jag käkat så blir de att sätta på sig kläder och gå på träning. Så vi hrs efter den!
Puss & Kram!
/ Mysan
- I'm in love!



Just nu, Oskinkad so cute!


Slutade tidigare!

Hejsan sötnötar! Då va 1a Februari idag då! Och första dagen som jag inte va .... haha ingen fattar (a)!
Men iaf, idag har de knappt hänt någonting! Eller jo! BÄSTAVÄN VA I SKOLAN! Hon va inte sjuklängre, *Happy*
Vi fick sluta ca 1 timme tidigare så jag drog till bussen och sen hem! På bussen snakade jag med Denise Dräggelapa, vi ska typ vara hemma hos Sandra Slämmgrod på onsdag.. Dock så har vi inte snackat med henne men de tar vi sen. Amanda Paandan ska självklart vara med också, för vad ör vi  utan henne?
Men Hursomhelst så ska jag går och jälpa pappa med maten nu vi hörs snart igen!
/ Mysan - I'm in love!


RSS 2.0