Bilderna kommer nu:



Börjar med bld på: Farmor och Blaise(?).



Utan för fönstret! Fotat genom förnstret (a)



Git
(moster) hjälper mamma med maten!


Pepparkakshuset dock lite sne men skitsamma XD
 


Theodor leker med en julklapp han hade fått tagen innan och han ville att jag skulle fota!



Indy(Fabian vill kallas så han blir skit sur om man säger Fabian ;D)



Dricka! åh, nu blev jag törstig jue!



Vår fina julgran!



Lilla jag (a)




I väntan på Kalle Anka! Git, Mormor, Farmor och Indy!



Jultomten!

De får räcka nu ska jag ta och fixa mig! Ska nog locka mitt hår, först och främst måste jag iaf
blåsa de med hår tårk och blaablaba, hel grejen liksom ni får se recultatet senare.

Puss!
/ Mysan.


Ny årsafton nu!

Nu är de ny årsafton och jag har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig! Snacka irreterande? Hur ska de här gå nu! Skulle köpt de när jag va i skärholmen med cp baarnet, men vad händer då? Jo vi hittar I N G E N T I N G! Menn vi får lösa de!! Eller jag mååååååste lösa de! Vi ska ju liksom upp till Chrille tror jag(?). Vi brukar vara där varje år så. Jag kan ju säga att jag har firat ny 11 ggr jag har vart där 10 ggr! 1 av 11 va han typ sjuk och då va vi hemma med några kompisar till vår familj!
Hursomhelst, jag kom hem från cp baarnet för ett tag sen asså typ 10 min kanske(?) Vi gjorde ingenting speciellt, vi va inne lite på datan och tänkte göra en " Vem bar den bäst " Men Victoria's Secret fashion show 2009 började så vi kollade på de ist. Eller vi hade tänkt att göra de iaf, så vi säger så här: vi hann helt enkelt inte! Men efter de började en film på 3an typ bästa filmen både cp baarnet och jag kan den utan och innan till typ asså inte replikerna utan vad som händer (a). Lite läskigt! Menmen är man bäst så är man XD!
Men ni kommer ju ihåg att jag sa "När jag är inne på de vanliga datan sla ni få bilderna från julafton! Och var sitter jag? Jo på den vanliga datan så ni kommer få dom i nästa inlägg! Och om de tar för lång tid får ni dom imorgon! Bra intesant? :)
Men nu ska jag ta och ladda in bilderna om inte mami redan gjort de?
Pussar & Kramar!
/ Mysan!



blev som jag trodde ..

.. ja jag sa ju att jag förmodligen skulle till cp barnet senare. Och vad får man sms om? Jo, hon frågade om jag ville komma, och eftersom jag ändå inte gör något så blev de ja på den frågan.. Nej då jag skulle nog svart jag iaf, nu ska jag bara fixa till mitt hår lite så ska jag dra sen.
Vi hörs senare.
HARE KING!
/ Mysan!



Jag har på mig:
♥ Svarta jeans -
CHEAP MONDAY
♥ Linne - Fått av Danni, från H&M
♥Cardigan(inte på bilden) - H&M
Halsband - fick av mina kusiner på julafton tror jag de va står "My" på den :)!

Inte så bra bild kanske menmen så här fick de bli.. (a)


Dagens..

Dagens låt: 
 Lyssna själv.
Dagens dusch: Nyss!
Dagens frisyr: Utsläppt ska snart plattas.
Dagens smink:  Foundation, maskara, rouge & vit kajal.
Dagens klädsel: Lila mjukisdress, ska byta om om jag ska dra någon stans(?) till cp barnet kanske.
Dagens händelse: Cp barnet kanske hittar en klädsel till imorgon!
Dagens planer: Har inga.
Dagens vill ha: Fanta exotic och något att tjocka mig med XD
Dagens saknad: Samma som varje dag -.- Amanda&Bea.
Dagens drog: Musik.
Dagens tråkigaste: Inget!
Dagens finaste: - Bettan!
Dagens måste:  Dricka fanta exotic.
Dagens dricka: Mjölk!
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Har inte käkat ngt idag!
Dagens kärlek: cp barnet!
Dagens mående: Ganska bra bara ont i magen av en tjej grej (a)

Puss&Kram!
/ My

Dålig update!

Tjullelu alla sötnosar! Jag vet dålig update! Men jag har typ inte haft tid men idag fick de bli en slapp dag sitter i min lila mjukisdräckt, ocjh bara myser framför tv.
i förrgår va jag på bio med mina tjejer , vi såg Göta kanal 3. Inte speciellt bra, men inte den sämst häller. Helt okej. Igår va jag och cp-barnet(Saaaaaandra!) i skärholmen, ci hittade i n g e n t i n g , asså fatta vi va där i typ 2 timmar och vi hittade ingenting! allt va typ slut. Vi köpte 2 saker var! Majs i kopp(skitgott!) + en dricka!
Aa, mer har jag inte att berätta drar en dagens i nästa inlägg!
Pussar!
/ My..


Tagen för några dar sen.


Pulka åkning med laget!

Hejsan! Nu är jag tillbaka efter pnlks åkning med laget på lida! SÅ ROLIGT! Tycker lite synd om Amanda hon och Denise åkte tsm och Amanda sat fram och fick up all snö i facet, så allt smink bara rann! Stackare!!
Men om ca 1 timma ska jag dra till farmor och äta middag. Vill egnetligen ut och träffa vännerna, menmen man få stå ut kan ju träffa dom sen. Om dom orkar gå ut? :o Aja, jag får ringa runt till alla eller iaf messa runt till alla när jag är hos farmor.
Nu ska jag ta och gå och fixa mig! Har bara en timma på sig? :o Hur ska jag klara de då? De får helt enkelt bli bara lite msakara jeans och ett linne kanske? Aa så får de bli! Nu får ha de bäst så hörs vi senare!
PUSSAR!
/ Mysan!


Man brukar säga att man ska bjuda på sig själv! jag tycker jag är ganska bra på de? Tagen för några dager sen!


Med cpbarnet.

Är hemma hos sandra. Vi har lite chill så dära! Zäta skulle ju kanske kommit mnén hon åkte från sina kusiner typ för 20 min sen :s menmen, vi dog inte av de inte sant? Hah, men vi träffas ju ändå imorgon.
Men de va de.
kiss!
/ Mysan.


Snart är de dags! :)

Sitter just nu och taggar till Tic tok - Ke$ha på högsta volym, man blir verkligen taggad. ÄLSKAR DET! Jag menar jag har bara legat och degat hela dagen och om ca 1 timma är de dags för utgång som jag tyo har tjatat om hela dagen :$ 
Men iaf nu är cp barnet på väg hem från sin farmor & farfar, och sen kommer typ Zäta sova här också? Men jag vet inte än för hon är hos sina kusiner, men vi får hoppas! 
Men jva ju som sagt och duschade precis äntligen känner man sig som en människa igen! Love it! Juste jag har inte kört hiss & diss den här veckan! Och juste bara så alla vet så va bilderna jag hade förra veckan på hissen & dissen, bara tillfälliga för jag satt ju som sagt på mamis data. Så de va därför. Men här kommer låten och en bild från nyss.



Jag nyss! ;D

Kyss på kinden! 
/ Mysan!




 


Tacos!

Nu har jag precis käkat tacos, gott som fan!
Eftersom vi ska dra ut så måste jag ju liksom dra iväg och duscha och lite så. Måste fixa mig ^^
Men vi hörs när jag har duschat! Då får ni hör mer om mina planer!
Pussar!
/ Myssiis.


Någon som vill med ut?



Någon som vill med mig och Sandra ut ikväll?


Någon som vill med ut?



Någon som vill med mig och Sandra ut ikväll?


15:21

Hejsan! Just nu sitter jag och försökerr få ihop folk till utgång ikväll, eftersom de är annandagen så är typ gätte många hos mormor/farmor & Morfar/Farfar.
Jag gick från cp baarnet, vid 12 då jag satte mig vid tv. Gick och la mig vid halv 2 typ. Och vaknade vid halv 12. Än sålänge har jag inte gjort speciellt mycket, men ni får bilderna från jul afton senare, för jag är inne på mammas data så jag kan inte göra de nu. Men vi hörs senare. Här kommer 2 bilder från igpr som cp baarnet la ut tidigare idag för de va med hennes mobil vi fotade så jag har inte alla bilder. Men de här är 2 av mååånga!
Kiss.
/ Mysan!


 
Här gäller de att bluda på sig själv! Love u cp baarn!♥
 


HOT! ;)


FLUMMIGASTE MÄNNISKORNA I VÄRLDEN = CP BARNEN FRÅN ALMVÄGEN!

Sitter hos cp barnet, vi flummar med TeleTubis på högsta volym! SÅ JÄVLA BÄST DEN ÄR! Ja, vi vet att vi är damp barn! men de är så vi fått våra namn, cp barnet. Vi har kollat bloggar och tjockat oss med Fanta EXOTIC <3&Nappar, allt är slut! Tjockisar vi är! Cp barnen älskar fanta exotic! Men vi pratade med Cp baarnet's kompis, skumma vi va. Sorry va du nu hette XD.
Bilder från de här får ni sen, jag och Cp baarnet har nämligen fotat :)! Men ni kan kolla www.ekdahlens.blogg.se orkar inte skriva allt nu kommer senare eller imorgon!
Pussar & kramar.
/ Mysan.

(ingen bild är ju hos sandra)


Hos cp-barnet!

Hej på er alla! Jag sitter just nu hemma hos Cp-barnet(Saaaandra!) ! Mysigt som bara den! ;)
Vi har spelat bombit 2. Men nu ska vi göra något roligt, och de får ni inte veta vad där för vi är så jvla bäst!
Suckers!
/ Mysan.


JULAFTON!

Hej på er sötnosar! Jag är typ överglad, de är ju julafton! Just nu är de Eriks skiva på högstavolym! Udrar vad grannarna tänkker? Hmm.. äh vafan bryr min inte FÖR SKIVAN ÄGER! Fick den i strumpan i mose!:) Alla gästerna kommer när som helst så jag ahr egentligen inte tid att blogga. Hursomhelst får ni en bildbbomb imorgon, för jag kan inte lägga upp bilderna från  morgonen de är redan typ 50 bider:$ Mu ska jag gå och bädda sägen. Vi hörs inte förns ikväll.
Puss & Kram.
/ Mysan.


All i want for christmas is you!


Best christmas song thims year! ♥




The best christmassong this year! I think.. Its old but it doesn't matter.
 


I think that i can write on English and thack good becuse i need to practise . Its nice. But now i think that i go to bed its a day tomorrow. And its christmas. See you tomorrow. It can be on the evening becuse we have guest.
Kisses!
⁄ Mysan.


datan dampar!

Jag kan inte skriva de tre sista bokstaverna plus allaaaa tecken. Skuuumt! Ni far nagra bild fran idag. Ska  nog ta och ga och lagga mig snart sa de blir julafton snart! Fast de blir val som vanligt innan julafton! ATT JAG INTE KAN SOMNA! Karro, jag har fatt de fran dig! Saaa irreterande att inte kunna somna nar man vill! 
Puss!
⁄ My..




Pa tomten!



Samma..



Granen, ni far mer imorgon! xD


GOOOOOODJUL!

GODJUL ALLA SÖTA LÄSARE! Ja nu är de faktiskt jul! OMGOMG! Har haft nedräkning på mobilen sen början på oktober! Och nu är de liksom! Shit! Godjul! NU ÄR JAG SPRALLIG SOM F*N!!!!! ♥
⁄ Mysan!


16 minuter ..

.. kvar till julafton! Ja, som ni märker är jag helt galen i julen. Nu är iaf granen klädd och de är dags för mig att hoppa in i duschen, men vill ju vara fresch imorgon. Ska voffla håret tror jag? Menmen nu blir de nog att bara tvätta de för de måste var tort om man ska voffla de. Men då måste jag börja redan vid 9? Hmm, fast de är ju bra för att slippa hjälpa mami. Nej då, de gör jag gärna *host* Men asså de tar minst 3 timmar att voffla. Ojoj, vilket dilemma XD, vad tycker ni rakt eller vofflat?
Men bilder från idag kommer när jag har duschat!
Njut, för snart ÄR DE JUL AFTON!
Pusssssar & Kramaaaaar!
/ Mysan.



De kanske va bestämt så här?



Jag julen 2008, tänk om allt skulle vara som då? Jag ger upp nu, jag orkar inte mera. Förlåt mig Bettan, men jag orkar inte mera. Men du vet att jag alltid kommer stötta dig! Det vet du! Jag står vid din sida, och hjälper dig när de kommer ett hinder. jag lovar. Gud kanske tyckte att vi 4a inte va gjorda för varandra, han ville kanske att de skulle bli så här, vem vet? Vem vet förutom han? Han som sitter där uppe som kanske inte finns, jag är inte troende men jag säger inte att han inte finns. Om han nu besämde att de skulle bli så här så hoppas jag att han bestämmer att de ska bli vi 4a igen. För jag saknar de som f*n!


Så där !

Japp, då va de dags för bloggning då.
Idag har jag hjälpt mamma hela dagen. jag har:

♥ Bakat
♥ Skalat ägg 
          ♥ skottat(?) studdsmattan 
♥ skottat(?) grusgången
♥ kört snölsunga<3(skit kul!)
♥Burit stolar
 ♥ m.m

Ja ni fattar nog. Sånt som man ska göra innan jul. Snart kommer pappa hem(han har hämtat stolar hos farmor) då ska vi klä granen bilder på de får ni sen. Men ärligt tallat IMORGON ÄR DE JULAFTON! Tänk nästa gång ni vaknar(om ni inte somnar i soffan snart och vaknar vid 9 igen,vad vet jag?) så är de julafton! Tänk! Jag är som ett små barn när de gäller julafton! Jag kan inte somna kvällen innan. Och ja de är sjukt, undrar vad jag har fått de ifrån? Hmm, storsis kanske? Hihi, för hon är exakt som jag. Och eftersom vi inte är med varandra på julafton så smsar vi som jag skrev i några inlägg för någon/några dagar sen. HIHI! De ger mig extra julkänsla!
Innan jag gör någonting annat vill jag bara säga en sak! JAG ÄLSKAR MINN STORASYSTER MEST PÅ JORDEN! Glöm inte bort de syster! ♥
Men nu ska jag titta på Anna Ankas jul!
Puss & Kram.
/ Mysan.



Virre i somras, älskar dig gumman!


RÖSTA PÅ MIG!


Jag är nu med i min Jessickas(http://jessiickas.blogg.se/) blogg tävling! De är första gången jag är med och tävlar i en blogg tävling. SÅ RÖSTA PÅ MIIG!! :D
Tack på förhand. Älskar er!
/ Mysan!


Ingen data förns senare.

Jag har mycket att göra inför jul så de blir ingen data förns senare ikväll.
Puss.
/ My..


Anna Anka!

Tittade nyss på Anna Anka! Asså shit säger jag bara!
Nu ska jag titta på film.
Puss!
/ My..


Jag älskar dig mest ! Du betyder mer än du tror. Flikkan ♥ Mesen nu ch föralltid vi!


Uppdateringen..

ja uppdateringen idag har vart kass och kommer att fortsätta vara de ett tag. Men jag vaknade halv 12, då jag gick upp och typ tryckte i mig frukost. Sen har jag städat hela dagen, och nu håller jag på med mitt rum men även jag förskänar en paus, inte sant? Men jag har typ bara mattorna kvar att lägga tillbaks! Och lite såndant smått ni vet som är tjejer (a). 
Men sen ska jag nog ta bärbara datan till vardagsrummet, ska titta på äntligen hemma. Samtisigt så de blir lite bloggning iaf.
Puss på er för nu fortsätter jag med städningen.
/ My..


Kunde inte hålla det.

jag skrev ju att jag inte skulle skriva fler snyft texter men de kan jag inte! Läser gaaamla inlägg i Amandas blogg från när jag började i björkhaga. Och ni vet en sån där första ordet text, Asså de står ett ord så ska du skriva de första du tänker på. Hon hade iaf gjort ett sånnt där de stod :

Bästa ordet som finns: My
Humor: My

De fick mina tårar att börja rinna igen! Jag tänkte nu inte skriva till Bea dock utan bara till Amanda!

Ärligt tallat nu, kommer du inte ihåg alla fina minnen vi hade? Kommer du bara ihåg de som du inte tycker om. Jag hade inte tänkt skriva att jag sakanr dig blabla utan våra fina minnen.
När vi sminkade oss i tumba c, som wb fjortisar. Och vi gick runt och bah: Asså hallå! alla tittar på oss! Vi är ju så jävla snygga! Och Maria typ gick bredvid och bah: Jag känner inte dom.
När vi gick på spökrundan med Karro & Johanna, och vi skulle gå in i de där huset och vi typ dog så vi tog en väg runt ist.
När vi gich Trick or treet Med Bea. Och vi typ garvade på ossnär vi skulle gå in till varje hus.
När vi köpte lika danna kläningar till julavslutningn när vi skulle dansa, när wilma glömde musiken så trodde alla att vi hade köpt dom för att se likadanna ut.
När vi va på Mamma mia, och vi sjöng med i låtarna och viskade typ hela tiden. Då han som satt under skällde ut oss för att vi hade pratat. Och vi fattade ingenting typ. Och att vi gick på to FÖRMYCKET för att de störde han, när vi bara hde gått en gång.
När jag alltid va hemma hos dig innan fest, och din syrra hjälpte oss att fixa. När vi tog bilder och grejs innan.
Om jag ska berätta alla minnen tillsammans kommer de ta hela natten och jag tror ingen orkar, men jag avslutar minne´s grejen med att säga ALLA dagar med dig har minst ett minne! Varför blev allt så fel? När de egentlingen skulle bli bättre. Jag trodde INGENTING skulle skilja oss åt. Men de fanns de. Jag saknar dig vännen! Kommer göra de tills jag får dig tillbaks.
Sten saknar sin Bärfis mest av allt. Ingen ersätter plattsen du hade i mitt hjärta, din finns fortfarande kvar och den väntar på dig i all framtid! Superman, du är bäst!
/ Batman 




JAG HAR FÅTT JULKORT!

Har fått hem ett julkort. Asså jag skickar inte julkort så jag får inga, eller ingen i min familj skickar så vi får ett julkort om året och de är från min mormor & morfar. Hihi, visst är dom gulliga! :)
De va bara de jag ville säga.
Hugs.
/ Mysan.


FRÅN OCH MED NU!

Imorse när jag vaknade, kände jag att idag ska jag göra en skillnad på mig själv och mitt beteende. Så jag har suttit mycket idag och tänkt, på allt från himmel till jord. Jag har tänkt på saker som får mig att må dåligt saker som jag börjar skratta av. Jag har helt enkelt tänkt igenom saker. Jag har typ gråtit, gråtit och försökt rensa mitt huvud på tankar. Men de går inte att rensa. De är typ som att rensa bort kläder som du tycker om som har blivit försmå, då förstår ni nog? Jag vill bara ta ut alla dåliga tankar och lägga dom i papperskorgen. Och bara ha kvar dom roliga, och fina.

Men när jag satt och tänkte så kom ja på att jag ska börja följa mitt motto som jag berättade om för ca ett halv år sen. Jag har inte tänkt på de förens nu. Men nu ska jag påminna mig själv om de så nu blir de ändringar.

Den gamla My kommer tillbaks efter nyår till 100%, jag ska inte vara My som sitter ensam i sitt rum och gråter när ingen ser. Nej, jag ska bli den gamla My som skrattar när A L L A ser. Låter de inte härlig? De tycker jag. För jag är trött på att alltid tryckas ner under jorden, att folk trampar på mig som en jävla dörr matta . Nu är de min tur att få vara lycklig, med eller utan dom personerna som stod mig närmast. Jag bryr mig inte om att säga förlåt till dom längre, jag tänker inte skriva långa snyft texter som visar hur mycket jag saknar dom. Jag tänker inte bli ner trampad av domlängre nu är de jag, och dom om dom vill jag tänker inte böna och be för att få dom som mina vänner igen. Min kropp säger ifrån från de nu, så NU är de slut med de.

 Jag tänker inte bry mig om allt skitsnack och alla rykten. De spelet som dom spelar kan jag inte reglerna på, dom kan visserligen inte reglerna på mitt häller eller det finns inte några riktiga regler, eller några men dom får personen som vill spela mitt spel lista ut själv. Men jag spelar mitt spel vare sig ingen fattar reglerna eller inte. Spelet jag spelar är egentligen inte svårt! Så jag förstår inte att ni inte fattar reglerna.

De va en vän till mig som sa en sak som gjorde att jagfick mer styrka. Hon sa: DU har styrkan att klara dig med eller utan dom. Du har styrkan att gå emot dom de vet jag, när jag ser hur du kämpar emot dom får jag styrka till mig själv. Men de är en sak bara e liten sak, du måste våga tro på dig själv, våga tro att du klarar dig.

Jag har gått igenom mycket nu under ett halv år och en annan vän sa något som har hjälpt mig mycket under den här tiden, jag va den som gick hem utan de jag ville ha. Och den mesta tiden har jag gjort som hon sa åt mig att göra. hon sa: Le och se glad ut. Jag har lett den tiden jag inte skrattat. Och jag ser hur dom ser på mig och sen viskar något till hon som står bredvid, men fortfarande har jag haft ett leende på mina läppar. Hade du inte sagt de till mig hade jag aldrig klart de här. Lika så den första personen, de gav mig ännu mer styrka, och nu tror jag på mig själv.
Efter nyår är de inte längre den My som är ledsen utan hon som skrattar åt ALLLT! Ingen ändrar på de löftet!





Hugs.
/ Från och med nu Mysan!


Inläggen vill inte visas.

Om ni undrar varför jag inte skrivit sen igeår innan träningen, så kan jag säga att jag har skrivit typ 5 inlägg me dom vill inte visas. SKIT IRRETERANDE!
Vi får hoppas de här fungerar? Pappa kom nyss hem, han har köpt gran så vi ska klä den snart! De är ju trotts allt bara 3 dagar kvar till julafton, och allt gå låååååååååååååångsamt&jätte segt! Och sen välpå julafton så går allt jäääätte fort! Sur man blir. Jag kommer ihåg förra året, då låg jag & storsis och messade vi skrev typ "10 minuter kvar till julafton" Sen pratade vi om annat och typ 5 min senare "5  minuter kvar till julanfton!" Sen 00:00 skrev båda "NU ÄR DE JU AFTON! :D:D:D:D:D:D" Sen kom vi på att om vi va vakna länge så skulle vi sova längre så vi sa godnatt och somnade XD. Så började jag min julafton förra året! Storasyster de måste vi göra i år igen! Jag älskar min storasyster mest!
Skriver mera snart.
Puss!
/ My..


Bilden är tagen tidigare idag.


Efter.

De blir inge bak, ska åka till träningen nu.


Potatisgratängen, check

Nu är potatisgratängen klar men jag ska göra någon slags julbakelse, cupcakes kanske, med någon fin glasyr? Jag och mami ska göra pepparkakshus efter träningen! Så då kan man ju passa på att göra lite extra glasyr till mina cupcakes, fast de kanske inte blir cupcakes menmen vi får se! Ska kolla på internet vad jag ska göra vi hörs sen!
PUSS!
/ My..


Potatisgratängslagaren har ni här!

Nu ska jag hjälpa mamma med potatisgratängen som vi ska äta om 4a dagar, asså på julafton! Vi hörs efter de!
Kyssss!
/ My..


4e advent!

Hejsan sötnosar! Idag är de 4e advent och det är för en gångskull snö!
Idag ska jag ta de lungt ska kolla på träningen, får inte vara med eller jag vill inte för vill bli frisk.
Nu kan jag inte skriva mera, ska dricka te och käka tost utan ost (a), och spela Huste Anubis XD Tidsfördriv ♥ My! Hah.  Vi hörs senare.
Puss!
/ My..


Dags för en ny film :$

Förlåt mig bloggen, alla mina inlägg är jätte tråkiga men jag vet inte vad jag ska skriva om när jag är sjuk! Men de kommer att ändra sig vid jul + att jag ska skaffa mig ett nyårslöfte som ni inte kommer att får reda på förns nästa år. Och blablabla, ni fattar. De blir bättre nära jag blir frisk/efter julafton! Men nu ska jag ta och sätta på en film till efter 2 filmer måste jag bara se en till! Blir dock inte 3an som jag har tänkt för jag ska se Just my luck Sjukt bra film de med me ingenting är bättre än Legally Blond men nu blir de den iaf.
Puss & Kram, vi hörs efter filmen!
/ My..


För er som inte ser vad de strår så strå de:
- Man måstet ah sett den innan man dör! MY LOVE!
De bästa filmerna som någonsin gjorts!


(så typisk bara för att jag sitter vid den andra datan så går de att ladda in bilder -.- , Ni får bilderna imorgon)


klar nu!

Nu är soffan/kuddhög/myshörna äh kalla de vad du vill, klar!
Så här ser den ut! Ser mest ut som en hög med kuddar men det går inte att
lägga upp bilder! Åh, vad arg jag blir! -.- Jag ska iaf se Legally blonde EN AV FAVORITERNA! Sen kanske 2&3 också, vi får se! Åå kommer ihåg när jag såg 3an första gången! De va på bussen på väg till björkö så jävla kul de va! Jag saknar de som fan! äh skit samma, de kommer nästa år igen.
Nu är de filma dags!
Pussssssssssss.
/ My..


Film tajm!

Hihi, spelade huset Anubus längre än väntat men nu har jag spelat klar och har valt vilken film jag ska se.. Ni får bild.
Håller också på att fixa en typ "soffa" eller vad mans ska kalla de. Eftersom mami & papi sitter vid stora tvn och jag sitter i mitt rum med bärbar dator så måste jag ju också ha en soffa. Gu va muppat egentligen! Men aja så får de vara orkar inte bry mig. Är sjuk. Vi skyller på det! Ni får bild när de är klart, då får ni bilden på filmen också.
Puss!
/ My..


Spelar spel, snart film.

Tror niu förstod, men iaf jag spelar ett barn spel Maria kommer tycka jag är sjuk om hon läser de här, för jag spelar Huset Anubis haha de suger egentligen men är man sjuk så är man.
Jag ska snart ta och hämta en film som jag ska kolla på, vi ffår se när jag uppdaterar nästa gång!
Puss!
/ My..


Svar på tal.

Anonym om Music:
Dom är inte fega ? Hello typ alla förutom du vet vad du har gjort.. Okej jag kan säga det rakt ut. Du blir arg för ingeting och sen tror du att alla ska gå runt ch hålla dig i handen när du blir arg på nåt. Du tror att alla ska följa efter dig .. Gör man inte det så blir du ledsen. Inse! Du utgår ifrån att alla gillar dig. Liksom, Roligt för dig att alla gillar dig ? Inte för att (Jag) tror att alla gillar dig. Jag vet att du har haft det svårt. Men vem skulle inte haft det svårt ifall man håller på som du gjorde. JAG vet att du inte håller på sådär långre men snälla söta rara kom igen nu, INSE! Jag är inte ute efter bråk men som det ståg i inlägget : Tänk efter va ha jag gjort er? "
Jag hade bara det rätta svaret.
Alla kanske inte tycker som jag men det är MÅNGA! Nu kanske du ställer díg frågan - Vad vet hon ? Svar: När det gäller det här : Rätt mkt faktiskt.
 

My svarar: Jag kanske har fel, jag vet inte? Men de är så jag känner. Jag tror inte alla gillar mig. Jag vill inte att ska ta min hand när jmag faller. Men nu är de gjort. Och ja jag kanske va sån förut, men jag är en annan person nu. Vad ska jag inse? Vad jag har gjort? Bråkat med Bettan, men vad jag minns så har jag inte gjort något speciellt mot dom. Men jag vet ju inte hur dom känner och tänker. Men de va så här jag tänkte. Jag tror dig att du vet, men snälla nästa gång kan du välskrva ditt namn? Även fast jag tror jag vet vem de är..

sjuk -.-

Hejsan på er alla! Nu är jag sjuk -.- Men de är smällar man får ta har inte feber eller så så de är ju bra!
Idag ska jag bara ta de lungt. Eftersom jag är sjuk! Sitter just nu och smsar med syster, älskar dig gumman!
Nu ska jag ta och svara på systers sms. Vi hörs senare.
Puss.
/ My..


Godnatt!

Jag vet att de är ganska tidigt för att vara jullov, men med tanke på att jag håller på att bli sjuk så är de perfekt.
Vi hörs imorgon!
Kisses!
/ My..


Träning snart

Har ätit middag nu och de är dags att byta om till tränningskläder. LOVE! Käkade lax, älskar! Nu tar jag och går från datan vi hörs när jag kommer hem!
Pusssssar.
/ My..


Hiss & Diss

Nu ska jag börja skriva hiss/diss på fredagar! Kul?



Att vara sårad - Ja de vill nog ingen vara men, man blir de eller hur? Alla har varit sårad nogon gång. Man mår inte bra då, eller hur? Speciellt om man blir sårad av en som bettyt mer än mest. Att vara sårad är inte som en dans på rosor de går inte att vara glad hela tiden och de måste man förstå! Men är man sårad kan man vara glad utan på men innombords gråter man floder. Man kans se ut att må bra, men i själva verket så gråter man floder innobors och när ingen ser.

Böta skor = Kalla fötter - Nu när de massor med snö så blir ju skorna blöta, och då blir fötterna kalla och blöta. De är verkligen inte någonting jag tycker om för till slut så känner man ju inte sina tår, och de är såååå udda. Liksom, man tappar känsen. Usch!

Ont i halsen - Som jag har sagt så börjar jagnog att bli sjuk, och de värsta är halsen! Jag kan inte svälja äns en gång, och halstabletter hjälper inte häller. STOOOOR DISS!



Att vara kär -
Den går ju bara inte att missa att vara kär. De går inte äns att beskriva. De är så underbart, de går liksom inte att fokusera utan att man sitter och drömmer bara dag in och dag ut.  Att gå i samma korridor som han/hon utan att skrika till närmaste vän är en utmaning. Att se på han/hon som man är kär i utan att skrika är en ännnu ssvårare utmaning. Kärleken är en utmaning. Men att vara kär är ändu underbart. I LOVE IT!

Snö - De tror jag många hissar den här veckan men de går inte att låta bli. Snöbolls krig, och allt jag skrev för några dagar sen. När snön ligger vit och glimar på marken där man går.

Alexandra Sundin - Måste bara hissa henne! Pga allt hn gör för mig. Att hon alltid ställer upp, och stöttar var man än befinner sig. Alla sommrar med dig gumman är 100000000% värda. Du vet att jag älskar dig bästis. Flikkan ♥ Mesen.


Börjar bli sjuk.

Nu har bästis taggat hem, efterdsom hon ska till hennes mormor och morfar, hoppas hon får de mysigt! Kommer sakna henne, kommer inte kunna träffa henne förns nästa vecka.
Hursomhelst, jag ar gort klart huset på sims, och satte mig vid mami's data. Och kvar sitter jag. Idag är de innebandy träning, VILL träna men jag håller på att bli sjuk så vet inte om jag får för pappa. Hoppas han inte märker (a) håll tummarna för att han inte märker. Hihi. Nu ska jag ta och titta lite på tv fast med datorn i knät.
Sjuka kramar.
/ My..



Bild från igår


ALEXANDRA SKRIVER !!!

HEJSAN! Vad gör ni ?? jag ska snart tagga hem och käka och sen åka till stallet my sitter och spelar sims XD aja jag ska väll ta och tagga snart, det är väll inte lika mkt snö idag som igår ?? tror inte det. våran kväll igår spenderade vi framför datan INTE tv:n som vi skulle utan det blev godis ch läsk vid datan, men det går ju lika bra :) Haha nu ska väll jag börja gå hemåt när som helst ha det bäst
kiss &hugs //Alexandra




Njut av snön så länge den varar..


Music

Låten är hemsk men passar bra in på mig och mitt liv just nu! Mår inte speciellt bra just nu, de pga vänner hit och ditt. DU som jag skriver om läser nog de här, snälla lyssna på den här. <de ni håller på med de är så jävla fegt! Du kan inte hata pga någonting som inte hänt! De är bara ett tecken på feg het. Jag menar inte att ni är fega men vafan? Tänk efter va ha jag gjort er? Jag har bråkat med Bettan





Godmorgon Bloggis!

Vaknade för ca 30 min sen ganska tidigt i know! :$
Idag vet jag inte vad jag/vi ska göra Alex ska dra vid 1 typ. Menmen, vi sitter just nu med mamis dator i knät i sängen. Mami & papi är på begravning jag VÄGRADE att följa med. De är min plast farmor som haar dött i canser. Men jag har typ bara träffat henn 5 ggr. Hursomhelst, nu ska vi typ käka frukost?
Vi hörs senare. Kram!
/ My..


Pannkakor

Pannkakorna väntar vi hörs senare! Blir nog inte förns senare, för mamma ska ha dataor noch blablabla. Vi ska dessutom spela sims!
Puss!
/ My..


Dagens låt!

De är den här som spelas på högstavolym på datorn just nu. Den har även splelats 200 ggr på typ 10 minuter .



Sofijah - Du var så mycket.


Kom på de blir ingen blogg kväll vi ska spela sims (a)
Kysss!
/ My..


Godis & pannkakor!

Hejsan bloggis! Nu är jag hemma från träningen! De va ISKALLT i hallen frös fan fötterna av mig typ. Endel av er sitter noog och garvar åt mig nu, men de va fan ingte kul! Menmen, somsagt va ju Alede pannkakor på bordet äsk(ni får bild sen). Och när vi kommer tillbaka, så finns de pannkakor ♥, me love! Vi sitter på mammas nya dator som hon fått från jobbet. Hoppas jag får min egen iallafall! Men nu ska vi fortsätta pressa musik i högtalarna!
Pussssssssssss.
/ My..

Idag ÄR de bloggkväll!!



Ja som ni ser så är de inte bästa bilderna pga att de är taget med webb. Skit samma,. NU ska vi käka pannkakor!


ALEXANDRA SKRIVER!!

Hejsan, just nu håller my på att byta om (hon ska snart träna) medans hon tränar ska jag gå typ och köpa lite godis och dricka som vi kan ha ikväll att mysa med framför en skräckis !!! vi ska snart åka hon eller jag kommer att blogga när vi kommer hem ikväll. jag kommer attt ta kort som ni kanske får se sen :) aja nu ska vi åka ses sen//Alexandra<3



hittade en gullig bild på my från i sommras men nu ska vi åka ses sen :D

De bästa med julen/vinter med snö!

För mig är de bästa med vintern när de finns snö; pulka(?) åkning med små kusinerna på ju aftons förmiddagen, snöbolls krig, snöänglar, snölycktor, snögubbar, pepparkakor, varm dryck(choklad eller te), maten, jag älskar allt med julen förutom 1 sak! ATT ALLT GÅR SÅ HIMLA FORT! Allt annan är härligt, men vet ni någonting som inte är härligt? Jo när mamma där höga mobil räkningar! Och eftersom jag bloggar från mobilen så drar de ju pengar. Oj vad jag snackar. Ni förstår nog, för nu måste jag sova. Pussssss. / My..

Kallt!

Hej! Ligger just nu i sängen under 2 täcken dock är de inte dun så jag fryser iallafall. Kollade ut genom fönstret nyss. Säger bara, FY FAN VA DE SNÖAR! Men de är ju bra man till ju gå en riktig vinter/jul, med snö, mysigt. Puss, ska skriva ett inlägg efter de här. Puss. / My..

Innan!

Tänke bara säga innan jag drar till sägen  om ni kollar i min meny så finns de ju kategorier och nu har de kommit upp en ny!
Jullov 09/10, den handlar helt enkelt om mitt lov, jul afton, nyår, ledig tid. Ni fattar vad jag menar. De va de jug ville säga!
Puss återigen!
/ My..


Tar och stänger ner nu!

Nu tar jag och stänger ner datan, mitt photoshop grej tog längre tid än väntat + mat och andra nödvändiga pauser. Jag här även städat rummet fast de syns inte. Hmm, hur gick de till? Jo, tog tog ner alla saker från hyllorna, mitt smink bord, och mina byråer(?) och stälde alla saker på golvet, och dammade av och torkade de! Så nu är de rent och fint! Imorgon slutar jag kl 11 typ, och då möter bästis Alex upp mig i tumba och vi är kanske där ett tag sen bär de av till hennes piano som börjar kl halv 3 tror jag de va? Jag har träning kl 5 - 8, sista träninge för i år med gymnastiken. Sorgligt! Men vi ses ju efter terminen :D Men bästis ska antingen kolla och så drar vi hem, jag duschar och sen går vi ut och träffar folk, eller så stannar hon hemma, och träffar mig nör jag är klar, vi får se. Juste, någon som vill träffa oss? Haha, nu tar jag och säger God natt till alla mi söta läsare. För jag behöver min sömn nu! Ska upp och fixa mig imorgon ju, ma måste ju vara fin till skolavslutningen ! 
Pussssssss!  
/ My..


Osminkad och helt oseriös, Bästis i bebis gungan på hennesland i somras. Saknar sommaren 2009! Men man ska inte klaga på viner för en är ju fin de också!


Hemma!

Jag skrev värsta inlägget som jag skulle lägga ut men som vanligt när jag blir nöjd, blir allt fuch up när jag ska visa de. Kom hem från Wanda för ett tag sen. Men jag ska ta och leka med Photoshop nu. Visar hur mitt värk blev sen! Eller vi hörs senare tar nog en paus efter någo timme? Man måste ju vila ibland, tihi.
Puss!
/ My..



Jag 2007, söt? :*


Hos Wandis!

Hej på er! Ni som sett mitt schema över veckan vet att jag är hemma hos Wandis nu! Vi har fika och tittat på Pistvakt <3, så j*vla bra! LoveLoveLove! Ni märkte nog att de inte blev en blogg kväll igår. Vi kollade på en film och bara myste liksom. Men vi ska gå ner till Wandis Rum nu. Och idag Lovar jag at skriva när jag kommer hem. Blir vid 7 typ för jag ska åka buss/tåg hem idag. Aja, skit samma hejdå!
Puss!
/ My..


Är med Cookie

Hejsan ♥ :)
Shit va de har snöat idag! Och som alla vet JAG ÄLSKAR DE! Hihi, men just nu sitter jag hemma hos Cookie, vi ska typ fixa en ny design till mig! Nice va? Känner att jag har tröttnat lite på den ja har. och dessutom är den ganska sommrig! Inte för att de är något fel på sommaren, men jag menar de är vinter och snart jul så vi ska göra en julig! Jag ska vara här ett tag till, mamma ska typ hämta mig, men när? Har ingen anning. Men Blir nog en blogg kväll?
Puss!

/ My..


Kort träning idag..

Hej! Kom hem för två sen från träningen alltså! Hihi. Va bara en kort träninge idag pga att de är så jävla kallt i hallen + att Johanna och Madde behövde göra andra saker. Så ja de är skälet till att jag är här nu. Men ska kanske inte säga att jag är här för jag ska gå bara visa hur min vecka ser ut..




blev lite suddig, menmen -.-
Pyssss!
/ My..


Fan!

Hej! Ja, sorry mitt inlägg igår, jag hade bråttom, men de har jag inte nu!
Men iaf går dagen va si så där. Uppvisningen gick bajs för mig! Landade på huvudet när jag skulle göra dubbel. Menmen, sådant händer. Efter lite gråt(lät skumt men så va de) tog jag tag i mig själv och körde reedan varvet efter! Även fast de gjorde SKIT ont.. Körde alla hopp varv. Och ett tumblingvarv. drog hem och duschade sen drog jag till Gina, va typ 1000 år sen jag va med henne, så de va grymt kul! Vi låg och snackade och bara myste liksom! Vi somnade ganska sent, jag som nade tyo halv 5 - halv 6, ganska sen eftersom vi skulle gå upp kl 10. Då vi hade Musik grej med skolan tråk som f*N, sorry :$ Men nu fick jag ett mess av Cpbarnet. som svarade på om vi skulle dra till hallen nu. Och de ville hon så jag ska ta och sätta på mig träningskläderna och så. Mer får ni efter träningen!
Pusss.
/ My..



Titta vad liten man va haha :D


SNABBIS!

Gina nu! Skriver imorgon sover där! Kan skriva från mobilen eller kanske fårn hennes data?
Aja. Har bråttom nu! PUSSSS! / My..

SÅÅÅ RÄTT! :D

Ja , nu va idol slut för i år då! Har dock inte kollat så mycket i år, men dom gånger jag sett har han varit helt klart bäst! Så Grattis till dig Erik! Du ÄR en värdig vinnare.
Men med de här säger jag GOD NATT. Så hörs vi imorgon!
Pussssss & Godnatt.
/ My..




Nu bär de av!

Nu ska jag åka till hallen, önska nmig lycka till nu. Vi hörs när jag kommer hem.
Pusssss.
/ My..


Bilderna från idag...

ja, kollade igenom bilderna från idag. Och märkte att de va bara typ 3 st som va normala.. så ni får tuvär nite se dom men en kan ni få och de är på snön som faller.
Njut av bilden nu.
/ My..


LADIES NIGHT IDAG!!!!!! :D

Hejsan! Sorry har lite damp just nu! Men om ni kollar inlägget nedan så förstår ni varför! Jag ♥ Träna! 
Btw, idag är de Ladies Night, som jag valde ist för att gå på idol finalen, ja ni förstår ju :$
Aja, dagen har vart ganska stökig är helt sjukt trött! Men jag behöver nog bara få in mig lite mat för att jag ska hoppa runt på golvet.. Eller de gör jag ju redan.. Hmm.! Haha, gu vad rolig jag är. Men idag snöade de lite!!! JAG ÄLSKAR SNÖ! Ni kan kolla i inlägget lite längre ner! OMG jag älskar typ allt idag, förutom hemkunskapen idag, för vi fick städa! :o Men alla får tydligen de sista veckan. Aja, ska ta och fika lite nu på datan,ska t.ex ladda in bilderna från idag. Ska också blogga en massa innan ladies Night också. Kul, visst? Självklart! Och idag blir de som jag tänkt och inte som förra gången ;).
Big kisssss.
/ My..


Måste bara!

Och om ca 10 min ska jag träna :D:D:D::D:D:D:D:D TRÄNA ♥ MY! JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA! Asså shiit, tänk er jag valde bort idolfinalen mot att spela innebandy. Och jag väljer ofta bort vännerna för att de är match/träning. Ja, som jag har sagt tidigare. Jag tycker om att träna. Jag älskar att känna att jag blir starkare efter att jag gjort mina situps t.ex. , jag älskar att komma hem och känna mig vältränad, jag älskar att komma in i hallen och känna: Nu är de träning! JAG ÄLSKAR HELT ENKELT ATT TRÄNA!

De va de jag ville säga för nu drar jag och byter om. Vi hörs kanske efter, om inte så ses vi imorgon när jag kommer hem!
Pussssss!
/ My..



Gymnastiken

+

Innebandyn!
(de här är inte vi hittade ingen just nu..)



Torsdag!

Hejsan! Idag har de vartit en stökig dag, alla har snackat, snackat och snackat ännu mera! Ja, ni kan ju tänka er. men idag hade vi, sv, engelska <3, no och matte! Asså om ni undrar varför jag satte ett "<3" efter engelska för att jag nu mera tycker att de är kul! Bra, visst? Ja, de är klart de är. Men de är bara för att jag får göra ur en SKIT rolig bok om man jämför med alla andra förutom Maria, Bettan & Danne(kanske!?). Men vi slutade iaf 14:55 då jag tog tåget och en bussen hem. Och ja nu sitter jag här.
Pusssssar!
/ My..


Bild från förra vintern! JAG VILL HA SNÖ NUUUUU!


Måste sova nu!

Japp som jag sa tidigare idag, så är jag helt slut! Så jag tar och går och lägger mig nu. Inte för att jag kommer att somna men jag ska iaf vila ett tag somna gör man iaf till slut. Så:
Puss & Godnatt alla!
/ My..



Med den här flummiga bilden säger jag godnatt! ♥


Dagens fråga..

Ja som ni märker så blev de inte som jag ville, men ni får klara er på några inlägg. Men på söndag blir de massor hoppas jag :$!
Men en dagens fråga.

Jag läser många bloggar. Och nu är min fråga: Vilka bloggar läser ni?
Puss.
/ My..




Godmorgon..

Hej! Ja godmorgon på er. Eller jag vaknade för ett tag sen så där har ni svaret varför jag skrev de. Nej, men har vart i skolan idag. . Men va så jävla trött när jag kom hem, så jag gick och kollade på tv och somnade. Och nu har jag precis ätit, och fått i mig lite. Men vi får se om jag går till skolan imorgon.. Men som sagt amn vet aldrig vad som händer.
Hursomhälst, så kommer jag försöka blogga ganska mycket idag! Kul va? Ska typ köra lite dagensfråga och ja ni fattar.
Puss.
/ My..



Love! ♥


Plugga hit ich plugga dig -.-

Hej! Ja som ni märkt så har jag inte uppdaterade jag inte igår och i söndags efter konserten.. Men de är så mycket plugg + att man måste göra andra saker också. Så de är därför.
Idag & Igår va jag med Maria efter skolan, av har pluggat och spelade wii. Och ja inte mycket mera.
Datorn stängs ner nu, så vi hörs imorgon, HEJDÅ! :D
Puss.
/ My



Älskar dig syster. Av hela mitt hjärta!


Godmorgon!

Ja, godmorgon på er! Blev att gå upp tidigt idag, har ju konsert och ska fixa mig + att jag kanske ska ett tag till mitt hem(hallen) med cp-barnet! Fast tror inte jag hinner. Vi hörs om kanske 1 timme med bilder på mig och min klädsel. Så vi hörs snart för nu ska jag kolla om plattången och locktången är varma nog.
Pusss.
/ My..


Gymanstik dag idag..

Hello! Idag har de vart en gymnastikdag! Eller innebandy också, men gymnastiken gick bra.. Menmen, hade match imorse sen gymnastikträning. Efter drog jag hem och duschade och käka sen drog jag till täljehallen, och kollade på uppvisning. Sädertälje hade.
Hamnade här när jag kom hem och aa har ingen lust att göra något idag.. Men aja, imorgon är de Lucia konsert, med skolan. Blir väl kul? Eller skulle hällre göra något annat! Som att bo i hallen med cp-barnet! De är alltid lika kul!! Love u cp-barnet ♥! Men de är ingenting att vara sur över vi får bo där nästa vecka älskling! :)
Jag vet att jag har haft en JÄTTE dålig update den här veckan! Nästa vecka lovar jag att bättra mig, men jag mår liksom inte så bra just nu men de är på bättring vägen.
Nu ska jag äta chips och kolla på tv med Mamma.
Kraaaam! ♥
/ My..




Tåget, baby! ♥


Alexandra Sundin.. ♥




Oj, ja vad ska man säga? Du är underbar. Jag vet inte hur jag ska säga, du har liksom alltid ställt upp för mig. Du är en riktig bästavän! En man kan lita på och veta att hon inte säger till någon om man berättar att man är kär. Jag vet inte hur jag ska förklara, de finns inte ord på hur underbar du är! Asså shit, de finns ingen människa som har ställt upp så här mycket för mig. Jag förstår inte, hur du orkar ibland. För du finns A L L T I D, när man behöver någon att prata ut med. De är helt sjukt, hur mycket du betyder för mig! Bästis, sommaren 2008 har de varit du och jag, sen på vinter har vi alltid splitrats. Eller asså inte bråkat eller så utan bara inte umgåtts, men i år har vi vart med varandra and a love it! Jag älskar helt enkelt att vara med Och ja vad mer ska man säga? Finns liksom inte ord! Men jag hoppas år 2010 med dig, blir lika bra som alla andra! Jag älskar dig, bästavän! Nu & Föralltid!


Puss, till dig Alexandra Bästevän Sundin!
/ Mesen ♥


repetion, lalala.. -.-

Hej! Jag vet att de har vart dålig update den här veckan, men de har hänt så mycket, som jag har behövt tänka på.. Men aa nu är jag här och ska skärpa mig!
Idag har vi haft repetion typ HELA dagen, inte speciellt kul kanske. Men de blir nog bra på söndag ska vi se!
Men om ca 20-40 minuter kommer Maria's mamma och hämtar mig och då ska vi till Maria's dans grej, som sanera är med på också så de är ju kul!
Men nu ska jag ta och göra något annat än blogga här på datan.
Puss!
/ My..




Sommar 09 JAG SAKNAR DEN SÅ JÄVLA MYCKET! Hoppas de blir lika bra nästa år. Bästevän, Wille & Robin, vad säeer ni? :)


kort.

Nu är jag hemma, igen från skärholmen. Har köpt till alla förutom FlikkanBästevän & Veronica & Coockie! Så nu kan man snart andas ut!
Men jag måste fixa lite plugg jag behöver göra. Och så och de är ett måååste! För har bestämt att ja ska köta mig i skolan nu fram över! Vill ju trotts allt få bra omdömmen! Och sen bra resultat i provet sen i vår.
Så nu måste jag chila i väg!
Pusss!
/ My..



1 december!

Godmorgon sweethaerts! Om ca 2 minuter börjar julkalender! OMG, snart är de jul!
idag ska Maria och jag köpa julklappar. Men vi hörs inter hörns senare. NU skajag fixa frukost och sätta mig vid tv.. hoppas jag hinner. :$ Blir ingen bild har inte tid :s
Pusss!
/ My..


RSS 2.0