Är med Sandra!



Sitter här med Sandra, och nu ska vi titta på "Den gröna milen" skriver i pausen!
Kyss.


Underbart! (y)

Aa typ allt är underbart just nu, livet leker. Vaknade vid tolv av att pappa kom in och väckte mig, hade lätt kunnas sovit någon timme till. Gick upp och käka frukost, fast åt typ bara en banan som mami tvingade i mig. Asså jag kan verkligen inte ät på morgonen. Idag har Amanda kommit hem så ska träffa henne och Sandra fast de vet inte Sandra. Eller hon vet inte att jag kommer också men aja. Vet inte vad vi ska hitta på men någonting blir de nog som vanligt?

Gårdagen kanske jag ska berätta om också? De va sjukt kul att få träffa alla igen! men berättar mer senare.
Kyss!


Gör typ ingenting.



Hejhej,
just nu sitter jag och Maria och tittar på scrubs. Love it!
Än så länge har vi inte gjort någonting. Om typ 1 timme kommer pappa och hämtar mig här för jag måste ducha och lite så. Klockan 6 ska vi ju vara i vändelsö. ÅÅÅH, VAD JAG LÄNGTAR!
Men nu ska jag titta vidare på scrubs. Skriver mera sen , då får ni bild på kvällens outfit. 
Love ya!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Är sjuuuukt glad! Måste faktiskt berätta varför, jo så här är de! Imorgon kväll ska jag till Vändelsö och träffa Rikard, Daniel, Moa, Jocke, eller aa hela familjen Sjöberg!! AS GLAD!!!!!!!! Hhihihi, läääääääääääääääääääääääängtar! Äntligen får jag träffa min bästa lilla skitunge Rikard. Saknat honom! ♥
Men nu ska jag äta.
Kramar.



Här har ni en bild på bästisen också.


Hos maria.

Då har man landat på jorden. Haha, nej då men jag sitter just nu hemma hos Maria. Kom hit nyss, vi tittar på Disney channel (y) älskar de. Slaggar här, vi hörs senare för nu ska typ Maria gör något.
Puss på rumpan.


Regnregn.


 Jag hör regnet piska mot runtan. Jag hör åskan några km bort. Jag sitter vid mitt fönster, jag tittar ut mitt ut i ingentans och genast får jag frågor i mitt huvud. Varför lever vi och vad har vi för nytta här på jorden egentligen? Jag har tänkt på många svar, för att försöka svara på min egen fråga , men ingenting stämmer riktig. Dom känns inte riktigt rätt. Den här frågan har jag tänkt på många gånger, så jag har bestämt mig för att min livsfråga kommer vara: varför lever vi och vad gör vi gör nytta här på jorden?
Nu sitter jag här har ingenting att göra, jag kan inte gå ut för de ÖS regnar. Ingen är hemma, vad ska man göra idag egentligen? Jag får nog sitta här ett tag till.

Vi hörs senare, kanske hittar jag på någoning att göra.. hoppas de.
Puss.


Jobba ? :o


Old pic!

Idag ska jag typ jobba, eller ska typ hjälpa mamma med någonting? Men de ska jag inte göra förns kl 3 så just nu sitter jag och laddar över musik till mitt nya minneskort. SEN SKA JAG UT I SOLEN! Känns som om jag inte sett den på typ flera veckor. (y) Men nu ska jag ta och fortsätta lite, så jag kommer ut någon gång.
Puss.


Huvudvärk..



Hejhej,
har världens huvudvärk. De gör ont att bara tänka så jag skriver inte förns senare. De kanske blir imorgon, kommer nog däcka i soffan är nemligen sjuuuukt sliten. Men jag har 1 sak att säga! Man behöver inte tänka för att säga de, för de är naturligt att säga de; BAJEN ÄR BÄST I STAN BAJEN ÄR BÄST! ♥
De va allt för mig just nu. Puss på kinden.


Alexandra här!

Tjena Alexandra här! Jag håller på att fixa Mys design så därför kommer hon att ha den här tillfäligt. Jag ska fixa färdigt den här imorgon iställt. Ha det så bra! / Alexandra ( www.asuundin.blogg.se ) ♥

Svensksommar! (y)

Tjenare, sitter hos världens bästa Alexandra Sundin(http://asuundin.blogg.se) med sötnosen Sara Johansson(http://tyypsaras.blogg.se). Igår slagga vi hos mig. Vi va på stendal och bara mös. Sen drog vi hem och lämnade bad kläderna och drog ut. Vi va inte ute så länge för de va typ as kallt. När vi va på väg hem så ringde Simon bästis pratade med han i typ 2 timmar ;$$ Haha osocial, javisst. Nej, jag va faktiskt social så deså.

Idag tog vi 12.11 bussen till stationen, och sen vidare till söder. Vi gick där ett tag sen satte vi oss i typ "gården" där. Haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara de xd? Menmen, va så smart så glömde fråga mami om pengar och sen glömde jag mina andra pengar, så hade typ bara 50 kr men jag klarade mig! (y) Men som tur va hade Alex också gjort de så jag va inte ensam, så de va bara Sara som köpte lite saker. Hursomhelst, när vi varit där ett tag drog vi hem till Sara och fixade hennes grejer. När vi skulle ta bussen till mig från henne för att käka så tittade Alex på tidtabellen och bussen skulle gå typ kvart i. Så vi satt där och väntade typ när kl va tio i gick jag och tittade och de stämde ju, sen kom vi på att de va lördag. SÅ då gick den inte förns kvart över. Jag och Sara väntade på bussen för vi hade inte brottom och de regnade ju så vi ville inte gå hem, så vi stannade och väntade på bussen. Men Alex hade typ as brottom hem så hon kubba hela vägen hem. Jag fick ta hennes grejer så fick ju inte bära på LITE saker. När jag och Sara kom hem käkade vi tacos och fotade lite, sen gick vi til Alex. Men då ÖSREGNADE de verkligen, så vi tog ett paraply men de va för litet så vi fällde ihop de och gick utan de så va va as blöta när vi kom till Alex.

Imorgon ska vi till Grönan om de inte blir sånt sop väder som de är nu.. någon som vet vad de ska bli för väder? Sen efter drar vi in till söderstadion och möter upp Fredde, Alex pappa eller Sara ska möta sin mamma. Men hursomhelst, så ska vi titta på Bajen - Engelholm. HEJA BAJEN! :D Juste glömde berätta att jag slaggar hära i natt.

Men nu ska jag ta och vara social mot folket på msn, och mot Sara och Alex.
/ Mysan. ♥


..



NU ska jag ta och sova.
Sovgott älskade läsare.
/ Mysan. ♥


Yoville, är mitt nya liv .. -.-'



TJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNARE!
Har verkligen I N G E N T I N G att göra har världens tråkigaste liv just nu! Sitter och spelar Yoville, som jag inte fattar någonting av.? Haha, ja de här är min kväll de.
Imorgon blire stendal hela dagen, får sen bnär jag bloggar nästa gång! Blir nog något damp inlägg senare ikväll?
Puss och kram!


Amandas land!



Landet! (y)

Hejsan,
igår blev de varken stan som ni vet eller stendal, för Amanda blev tvingad att åka till sitt land så jag följde med. Vi gjorde ingenting speciellt, badade i havet solade fick faktiskt färg (y)! ååh, tänker på Karolina när jag säger så, älskar dig storsis! ♥ Menmen, vi spelade plump på kvällen behöver jag säga mer än att jag fick typ 20000000 plumpar? haha, är as sämst på sånt! Men jag kanske har tur i kärlek? Haha, eller inte! Jag tror nog faktiskt inte på den där "otur i spel = tur i kärlek" för de är ju inte sant!
Imorse tog vi bussen från AMandas land som gick kl 10! Uschuschusch, va de va jobbigt att gå upp! Men upp kom bi ovh bussen han vi med! Vi åkte typ två stationer, och sen gick vi av för att ta nästa buss som gick hela vägen till södertälje! Vi gick av i södertälje hanm, och tog tåget till tullinge! De gick faktist ganska fort (y) Så vi har bestämmt att vi faktiskt ska ut dit fast hela tjejgänget någong gång, dock blir de nog någon helg när skolan har börjat eftersom ingen är hemma samtidigt :(
När jag kom hem käkade jag lite, började packa ur väskan sen va de bara att ta på skorna igen och möta Amanda på bussen för att åka in till stan och shoppa. Vi gick till mami's jobb och jag fick lite pengar sen gick vi och kollade. Fick med mig ett linne och typ 9 par örhängen hem. Haha, de v sånna här på ett packet med 3 olika sorter i olika storlekar.  
Men nu ska jag ta och vara social mot alla på msn och facebook, och så. Vi hörs senare.
Kisses!
/ Mysan. ♥


Sova?



Ska kanske ta att gå och lägga mig? Planerna för imorgon blev att dra till stendal, så vi får se när jag drar dit. Men ska iaf sova ut imorgon!
Aja, godnatt på er!
/ Mysan. ♥


Varför..

  


  
- är de alltid jag som blir lämnad? - är de alltid jag som tar fel väg? - är de alltid jag som ligger hemma i min säng, men ett hav av tårar runt mig? - är de alltid jag som jag får känna de "förbjudna kärleken"? Jo, för att jag är My Eriksson. Men nu orkar jag inte mera. Avståndet, kärleken. De funkar inte, jag ska berätta för dig hur jag känner. Jag gillar dig verkligen jätte mycket, men de funkar inte i längden. De kommer inte att gå de vet du också! Men de tuffa kommer att bli att förklara för jag vet att du vetrkligen är kär. Och visst kommer jag att sakna tiden då jag pratade mig dig i telefon, när vi bråkade om vem som älskar den andra mest. Jag kommer sakna de. Sjukt mycket. Men vad ska vi göra åt saken? Vi bor där vi bor, och så kommer de bli. Men du ska veta att jag gillar dig de gör jag verkligen, och jag vet att jag kommer göra de ett tag även om jag säger att de inte funkar. Så är de alltid. Så får de bli så.


Stendal i mitt hjärta..



Jag älskar dig mest hjärtat! ♥

Yes, som rubriken säger stendal i mitt hjärta. Efter mitt damp inlägg som jag skrev så drog vi ju som sagt till stendal. Vi badade, badade och badade lite till. Sen kom även Gabbe och Chester dit, vi badade typ lite med dom. Asså seriöst gabbe är fan dum i huvudet, han hoppade från stålis, för er som inte vet vad de är så är det typ klippor som folk har döpt och grejer xd. Men seriöst jag skrek fan mer än vad han gjorde, och jag tittade bara. Aja, vid 6 drog vi där ifrån, för att vi skulle käka och så.
Imorogn ska vi typ till stan annars blir de nog stendal som vanligt.
Men nu ska jag ta och lyssna på musik, och försöka få tag på lite folk ..
Kyss,
/ Mysan. ♥


Okej, de går inte..



Jag för några dagar sen!

Go'dagens! xd
Jag har faktisk kommit på att de går inte att blogga så mycket som jag vill. Och därför tänker jag inte äns försöka att förbättra mig nu.
För jag har sommarlov! Och nu ska jag dra till stendal, puss på rumpan.
/ Mysan. ♥


Dagens planer.



Godmorgon
, eller kan man säga så? xd
Vaknade för ca 40 min sen. Åt precis frukost = jordgubbar ♥ Just nu sitter jag och titttar på Run's house på MTV och pratar med lite folk över msn.
Idag ska jag åka in till mamma vid 4a vi ska typ på ansiksbehandling. Efter de så ska vi äta ute någonstans sen har jag faktiskt ingen aning än men de blir nog att vara med Sndra och kanske Alex? Aja, vi får se. Många planer för dagen idag, haha.. 
Men nu ska jag ta och byta om till bikini och gå ut och få lite färg (y)
c'ya.
/ Mysan! ♥


lite update.



Hejsan,
förra veckan va jag på sportscamp som typ alla vet! Fyfan, va de va underebart. Alla skratt, alla vänner och alla STEFFE?! haha, de går inte att beskriva hur kul de va på sportscamp! Inga beskymmer, ingenting man behövde tänka på. De va klart den bästa veckan i mitt liv, vecka 27 2010!
 Och "discot" , hittar inga ord de va så underbart! Jag älskar dig. Men efter fredagen kommer lördagen och då är de dags att åka hem. Ohc de va något av de värsta jag har gjort i hela mitt liv! De gick inte att sluta gråta, alla stod där och glodde som fan men de gick verkligen inte att sluta de va helt sjukt! :o Men allt har sitt slut, även de bästa tar slut. Jag saknar allt som fan, hur sjukt de än låter så vill jag ha de tillbaks. Ge mig tillbaks 4-10 juli 2010 de va den bästa veckan i mitt fucking liv!

Idag då?
Idag, vaknade jag upp på Denise balkong av att Denise pappa kom och väckte oss. Så de va bara att gå upp. Vi käkade frukost, sen tog jag och Sandra bussen hem och packade om, gick till flottsbro och mötte upp Denise som redan va där.
 Vi va där typ hela dagen, sen när vi skulle hem så orkade jag och Sandra inte gå och de stod en buss där de stod huddinge station på. Så jag och Sandra tyckte de va perfekt för då kunde vi ju ta tåget hem och sen bussen. När vi kom till huddinge kollade vi om de gick någon buss till huddinge sjukhus.. och de gjorde de (y) så vi tog den. När vi kom till huddinge sjukhus tog vi 713 och tänkte ta den till önnemövägen och sen gå men de orkade vi inte häller. Så vi hoppade av vid vallmovägen ist och väntade på 722. Medans vi väntade vi på bussen så typ doppade vi fötterna i dammen (aa)! Sen kom 722 och vi hoppade på den hem. Vi drog till Sandra och badade de va fan 32 grader i poolen idag Me like (y)
Va där typ hela dagen och aa nu sitter jag här och har ingenting mer att skriva om..  förutom att jag hade tänkt att berätta att från och med nu ska jag skriva MINST ett inlägg om dagen De kommer förmodligen att komma på morgonen då jag kommer att berätta om dagen innan och planerna för dagen. Och på söndagar kommer ett "schema" för veckan.
Menmen, nu orkar ni nog inte läsa mera? Och jag ska ändå titta på 2½ man nu så.
Vi hörs imorgon mina älsklingar.
Puss!
/ Mysan!


RSS 2.0