Ny vecka nya utmaningar!

Hel så er! Mobil bloggar. Just nu ligger jag i sängen och dunkar musik. Ja men som sagt nu är de slutet på både veckan, helgen och januari. Helgen har varit upp och ner. Skit rolig och skit wierd. Men de får man ta om man är så jävla dum som jag är -.- Men låter mig inte luras av dig igen. Fyfan säger jag bara hur kan man vara sån som du är! Äh, tänker inte ödsla energi på de här! Det blev som de blev, ett olyckligt slut. Hursomhelst, efter träningen drog jag till Sandra, dom har köpt ett spa bad. Asså ett sånt som står utomhus. De är hur mysigt som helst! Vi iaf där typ i 2 timmar och badade, pratade, ja ni vet liksom chill. Jag kände att jag verkligen behövde det! Nu måste jag försöka förklara lite saker för en person. Så vi hörs imorgon. Puss & Kram. / Mysan - i'm in love!

Dagens dresscode.



♥ T-shirt - Fått av Nelly, Gina tricot.
Baslinne(Under) - Gina tricot.
Tights - H&M?
Halsduk - Idiska.

Nu är jag klar för att åka eller vad de nu heter (a) Hihi!
Ska ta och kolla när bussen går och lite så! När jag vet ska jag ringa Denise så jag ser till att hon är där då! Fanny ska kanske med också! Kulkul!
Nu ska jag ta och kolla bussarna så hörs vi efter träningen!
Pussar!
/ Mysan - I'm in love!






Dags att fixa mig!

Nu har jag ju degat framför datan i några timmar med musik på högstavolym, så ska jag nog ta och fixa mig, sen ska jag nog ringa till Bästevän om hon är vaken, och sen är de typ dags att dra. Så vi hörs om ca 1 timme!
/ Mysan -  I'm in love!


Uppe med tuppen!

Godmorgon! Just nu sitter jag bara här och degar framför datan, har ingenting bättre för mig.
Idag kl 3 har p97 match så jag och Denise ska ditt och kolla egentligen har vi match också men vi är inte kallade eftersom det är lätt. Kanske ska man titta på den? Men vi orkar inte åka till Huddinge och grejer. Så vi stannar hemma.
Men nu ska jag ta och fortsätta titta runt lite på datan, så hörs vi senare!
/ Mysan - I'm in love!


Så här fin är jag på morgon


Säger godnatt med denna bild!


Fruktsallad!

Mamma håller på att göra fruktsallad med vaniljvisp! Så jävla gott!
De här blir nog sista inlägget för idag stänger nog ner datan nu! Eller så bloggar jag kanske mera vi får se.
Men nu ska jag ta och hjälpa henne.
Pussar & Kramar!
/ Mysan - I'm in love!


Driv bild. (a)


Lungn kväll, ikväll.

Hejhej bloggis! Nu har jag precis käkat middag sitter och snackar med Mr.Hemlig och lyssnar på musik. Ivkäll blir den en lugn och skön hemma kväll med film och data! Så många inlägg ska de bli ikväll! Tror jag ska prata med lite folkt i tellefon också och så vidare..
Men nu ska jag ta och kolla runt lite här på datan kanske hittar jag någonting att skriva om?
Höres sötnosar!
/ Mysan - I'm in love!


Godmorgon..

.. godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör!
Haha, ja som ni nog märker så är vi vakna nu! Vi låg vakna till pappa kom hem från sin spelning vid ca halv 4 !
Idag ska vi typ inte göra något speciellt, eller vi ska till hallen och driva runt lite där! Köpa klubbor som vanligt.
Men nu ska jag kanske vara lite social mot mina vänner.
Kyss!
/ Mysan - I'm in love!


Godnatt!

Just nu spriger Amanda runt som en hyper Apa (a)! Sandra har precis somnat och jag och Denise ligger och Garvar åt Amanda! En oooond cirkel haha, en sovande cirkel. Híhih, men nu blev typ Denise fett hyper också!
Men vad har vi gjort en natt som denna då? Haha, vi har kört sms-roulet(stavning?)! Ska bli fett kul att se vad folket har skrivit imorgon för de va typ ingen som svarade -.-
Men iaf nu verkar de som om alla sover? Eller nej inte Amanda ligger och typ garvar för sig själv eller är de kanske jag som gör de? Skulle inte förvåna mig visst Karro? ;)
Men aja nu ligger dom här och klagar på att jag har lampan tänd. Jävla sovande människor man har till vänner!Men kanske ska man ta och släcka ner den + datan nu? Aa, jag gör nog de!
Vi hörs senare idag! Kisses!
/ Mysan
- I'm in love!


Vet haft bilden förut men även jag kan vara ful ibland och just nu ör jag de ser SJUKT trött ut -.-


Denise här!! ;D

Jag vet att myc typ blogga för 10 min sen. Men vi har typ inget att göra.. Kollar bara på tv ;d kul ?Men vi kommer bli skit flummiga i kväll sen när vi är skit trötta , haha som vanligt =D hah man kan typ garva åt en toffel då asså, helt jävla sjukt !!
Sjiiiit vad intessant..

I morgon bli de nog hallen ;) som vanligt typ ,, hehe :D det brukar alltid va något roligt folk där, annars får vi ringa dom,  hihi.

Aja men nu får vi gå och hitta på något ;) men vad ? 


 

Men ni får harre bäst alle smmans !!
Puss // Denise <33

Med dom bästa!

Hejsan! Sitter just nu i soffan med dem vackraste personerna i denna värld! Haha, men vi sitter och kollar på typ heros(?) eller Amanda  & Cp gör de jag och Denise letar blondin dikter/rim på google.se (a) De finns typ inga upplagda -.- Men vi kanske får hitta på själva! Om vi gör de kommer den äga alla jävla brunett dikter! Mohahah!
Ni får nog läsa om den senare..
Hursomhelst, vad har jag gjort idag? Jo va ju osm vanligt i skolan, bästavän är fortfarande sjuk men hon kommer på måndag tror/hoppas hon! :D:D:D:D Saknar henne i MASSOR! Vi slutade 14:20 och då drog jag till bussen som jag missade, så jag tog nästa. Drog direkt till Cp , sen drog vi på träningen som va en tidig idag as nice! Efter träningen kom Sandras mamma och körde hem oss alla 6 i deras lilla sittochträng (a)  trång och SKIT kul!
Men iaf, tror Denise vill fortsätta leta efter blondin dikter så vi hörs lite senare!
Puss&kram!
/ Mysan
- I'm in love!



För ca 10 sekunder sen!


Träning nu, hörs senare!

Dags att dra sig till bussen. Jag skriver mera när jag kommer hem!
Kisses!
/
Mysan - I'm in love!


Låång och tråkig skoldag!


Hej på er!
Idag va skol dagen låång och tråkig! Asså de är sånna dagar man sitter på lektionerna och drömmer sig bort hah nejdå jag skojar bara dock sitter jag ofta och tänker på olika saker. Och jag har beslutat att be min mami stäla mig i kö för att gå i kunskap! Kul va? Haha, stackars alla som går där dom måst ju stå ut med mig (a) fast så farlig är jag inte! Kan dock snacka en heeel del! ;D
Menmen, om ca 40 minuter ska jag gå till bussen för att åka och träna gymnastik! Kul som FAAN! :D Haah dock så tränar jag ju varje dag den här veckan.
Hursomhelst så måste jag gå och fixa mig in för träningen asså byta till tränings kläder (a)
Kommer snart!
/ Mysan
- I''m in love!



Jag just nu! ♥


INGEN bra dag idag!

Ja nu har jag ätit och duschat och förhoppningsvis ska jag hinna fixa mina naglar också! Men jag vet inte om jag hinner för idag måste jag verkligen S O V A!
Menmen skoldagen hände ingenting asså verkligen ingenting intressant som jag kan skriva om -.-
Efterskolan drog jag direkt till bussen för att komma hem så fort som möjligt! Men hjälpte de? Nej! De har ju varit snöstorm typ halv dagen. Så de har ju blivit kaos i trafiken. Härregud de tog ca 1 timme att komma hem när de i vanliga fall tar MAX 30 minuter! Jag han ju nästan ingenting, hemma fick typ slänga i mig mackor och sen dra och träna med 96a och träningen gick inte bra! Ingen bra dag idag kan man ju sägar! Humöret har legat på 0 H E L A dagen av olika anledningar De är typ bara Syster som vet varför.. Men vi dår hoppas de blir bättre imorogn inte sant? Tyckerr dock lite synd om mina vänner som måste stå ut med mig så ändring på humöret SKA de bli imorgon redan!
Men nu ska jag dra vi får höras imorgon!
Sovgott får jag ju passa på att säga också eftersom jag förmodligen inte kommer att skriva mera idag!
Så godnatt, Puss & Kram!
/ Mysan-  I'm in love!



Jag igår!


kommer snart med ett inlägg..

Hejhej älsklingar! HAR TRÄNAT MED 96NA! Jag berättar med för maten blev precis klar -.- Jag hinner inte skriva ngt.
Pussar!
/ Mysan - I'm in love!


Tränigen slutförd!

Träningen va slut för ca 1½ timme sen då ja drog in i duschen och sen käkade jag lite. Och nu sitter jag här och planerar min framtid med min syster (a) Haha, syster ska bli poet och jag ska bli hennes assistent! Nej, jag vill faktiskt bli fotograf och självklart vill syster också bli de, haha. Men självklart är man som sin syster så får man väl ta den smällen kanske? -.-
Men nu känner jag att jag bara sitter och snackar massa skit och massa onödigt vetande för alla er blogg läsare.
Så jag bestämmde mig precis för att ta och sätta mig vid tv;n vi hörs imorgon!
Kisses!
/
Mysan - I'm in love!


Kortdag!

Hejsan sötnosar! Just nu sitter jag och försöker fixa den andra datan ska skicka en grej till Karro!
Idag började jag halv 9 så jag fick sova lite extra! tror inte jag har sovit ut sen? hmm.. jullovet tror jag.. -.- Att få ova liote extra idag va as nice!
Idag har vi haft 1 riktig lektion vi har ju typ haft konsertgrej för typ alla 3or i botkyrka som typ en lite reklam konsert för alla 3or kommer ju kunna börja till 4an :D
Så vi hade 2 sånna konserter och sen en matte lektipn så jag ska väl kanske inte klaga? Vi slutat 5 i 2 men jag gick 10 i för att hinna med min buss! För att sen komma hem tidigare. När jag kom hem la jag mig på soffan och nu sitter jag här och ska dra och bytta om till träningskläder! Vi ska ut och ha fys uppe på brantan eller asså vi ska samlas där! sen sa vi typ springa runt på småvägarna!
Nu måste jag dra och byta om! Så vi hörs efter träningen!
Puss & Kram!
/ Mysan -
I'm in love!






Blogg.se är fuckt upp!

Hej på er alla! just nu sitter jag och dricker någon wierd dricka heter typ gainomax, man ska typ dricka den efter träning!? Venne om de funkar, de är skit äckligt men jahg ger de ett förskök eftersom jag har tränig varje dag den här veckan! Så måste jag få tillbaka engin slom jag förbränner på träningen blablabla ni fattar nog? ;)
Idag har jag inte uppdaterat som ni ser. Men ärligt jag har skrivot ca 3 inlägg idag dom finns inte på utkast och dom har inte laggts in! Såå nu är jag helt trött på blogg.se så jag tar och stänger av! Imorgon skriver jag lovar!
Puss!
/ Mysan -
I'm in love!


Har blivit en dålig bloggare -.-

Goddagens bloggen! Egentligen orkar jag inte blogga idag nästa vecka SKA de bli skärpning med mitt bloggande ska blogga minst 2 gr varje dag! Men jag kommer inte att bloga mera idag! För nu ska jag ta och steka pannkakor sen är de träning! :D
/ Mysan - I'm in love!


Fristående idag!

Goddagens! (a) Sitter här och kollar på någon fotboll? VEnne vad de är pappa som har fjärkontrollen!
Men vad har hänt i skolan då? Ingenting speciellt! EN heeelt normal dag i ett liv som till hör Myssiis! Hihi, sjukt roligt! MEn iaf om ca 1 timma är de tränig vi har ändrat tiderna på torsdagar så de bara blir 1 ½ timma. På träningen idag är de fristående som är en dans med lite blandade stilar, som t.ex ballet poch hiphop! Så de är ju lite kul! Eller intye lite de är jätte kul! Men nu måste jag gå och laga mat vi hörs senare!
Pussar!
/
Mysan - I'm in love!


Minnen = Citron!

Nu har jag käka och Pluggat lite! Och nu ska jag titta på handbolls EM och käkam citron och dricka te med honung, nu kan ju kanske själva fatta att jag har ort i halsen! Nu sitter de nog många osm tänker: Citron de är ju fett surt! Och ja de är de men de är också SJUKT gott jag vet fler som gör de! OMG MINNEN! 
Men iaf,  jag stänger ner datan typ nu! Vi hörs imorgon!
Puss!
/
Mysan - Im in love!


Duschen nästa! *älskar*

  

Snabbis!

 
De är dom här filurerna jag ska träna med idag! :D Älskar er!

Hej på er alla!
Sitter nu och ska käka upp mitt äpple och sen byta om. Sen bär de av till hallen!
Vi hörs innan jag ska plugga om jag inte gör de på datan då får ni massor med uppdatering!
Kyss!
/ Mysan - I'm in love!


Fattar inte att en människa kan falla för fel varje gång?

Hellujsan! Hemma från Maria nu! Eller de va ett tag sen.
Idag va Bea, Amanda och bästavän sjuka! Hurklarade jag mig? Nejdå, de gick as bra! Maria, räddade mig tack vännen! Aja, dagen rullade snabbt förbi. Vi slutar egentiligen 13:55 Men jag och Maria drog 13:45 för att vi skulle ta 5 över bussen. Sjukt skönt att dra från klassrumme tidiaret! Hursomhelts, träffade Alle på bussen. Haha, tack för godisen (a)! Vi snacka lite om typ allt och inget.
Drog ju som sagt till Maria, orkade inte ta bussen och sen byta, så jag drog till henne ist!
Vi gjorde väll inte speciellt mycket kollade på tv va inne på datan.
Men nu ska jag ta och stänga av datan för idag, jag orkar inte vara inne.
Eller flrst drar jag planerna för dagen!
Skola 8:10 - 14:45.
Då kommer pappa och hämtar. Och vi drar hem och lagar mat.
Sen tränar jag 16:45 - 18:30.
Hem och duscha!
Plugga.
Sova!

Imorgon som ni ser händer de en hel del men nu stänger jag ner datan. Vi hörs imorgon efter träningen. Kan bli ett inlägg innan träningen, men vi hörs imorgon iaf de vat jag !
Kyss på rumpan!
/ Mysan - Im in love!



Ett tag sen inte ny men har de där halbandet på mig idag (a)


Hos Maria!

Hej på er! Sitter hos Maria skriver när jag kommer hem har inten lust nu!
Kisses!
/ Mysan -
I'm in love!


My ♥ Bubbelvatten!

Sitter just nu och häller i mig bubbelvatten i stooora mängder! Gott! Har inte hänt något speciellt tycker jag inte, inte som jag kan berätta om. Eller juste va och kollade på träningen efter jag käkat. Blev sjut sugen på att träna! Men jag får träna på onsdag och sen igen, torsdag, frdag och lördag.. så en missad träning är inte helt fel..
Men nu ska jag ta och fixa mera bubbelvatten. Skriver nog inte mera ikväll.
Kyss!
/ Mysan - I'm in love!



Jag och mitt bubbelvatten!


Grissprutan!

Hej på er sötnosar! Just nu sitter jag och planerar fredagen med Denise, vi har redan planerat typ allt. Och Amanda och Sandra vet ingenting, men jag såg att Amanda loggade in på msn nu så ska ta och berätta för henne när jag är klar med inlägget.
Ska man kanske berätta om skoldagen? Aa, jag tar och gör de!
De började med en lektion som va till typ 10:30 :o Hade ingen rast eller någontign! Men de lektionen va de religion då Bettan's mamma Maria va där och berättade de va verkligen jätte kul men tog vääldigrt någ til men dom kommer nästa måndag, eller 3 måndagar framöver så de är ju roligt!
Sen va de dags att ta grissprutan 2a dosen! Gick välk bra men NU FÅR JAG INTE TRÄNA ! -.- Har typ sagt de 100 ggr idag, emn de är fan hemskt men jag ska iaf åka ner och titta men inte från början då men iaf.
När vi slutade kl 14:30 typ?! Venne riktigt, men då gick jag hursomhelst ner till tumba med Maria och Bea! Och Bea blev typ hungrig så vi gick in på sibylla och köpte en liten pomesfrites(?) men den tappade Bea. Haha roliga människa men hon hade typ inte hunnit käka något av den så vi gick till Ica och hon köpte typ en dricka och en chockladkaka. 
Jag och Maria va tvunga att gp sen för vi tog 5 över 3 bussen, sen hoppade jag av vid tullinge station och tog 722 med Logge och Quanya! Sen kom jag hem och tog farm datorn och här sitter jag än (a). Men mamma ropade att maten är klar så jag drar och käkar vi hörs sen :)!
Kyss på rumpan (a)
/ Mysan - I'm in love!



Jag just nu! :D


2009's person! (lite sent men jag glömde)



Jag vet att de kanske är lite sent att skriva år 2009’s person men denhär personen kanske jag inta har kvar 2010 efter de jag råkade göra!  Jag är inte värd att ha dig tillbaks efter de här. Jag kan inte hålla tårarna inne, dom bara forsar! Du är fan den bästavännen en människa kan önska sig, och tänk jag hade henne. Tänk att jag har delat alla underbara minnen med henne. Men nu kommer de nog inte bli flera, bara tanken på de får mig att inte vilja leva! Vad ska jag vara utan dig? Vad är en My utan sin Alexandra?  Vad är Mesen utan Flikkan? I mina tankar ingenting! Men efter de jag gjorde så får de som inte går i mina tankar nog bli så i verkligheten. Du vet ju själv vad jag gjorde, och jag vet inte varför jag sa de. De bara kom ut, jag kunde liksom inte stoppa de. Jag borde inte få leva kvar på denna jord, jag är inte värd att vara kvar här. Aldrig i mitt liv har jag gråtit över något så mycket som jag har gjort för de här! Jag har gråtit varje natt sen i onsdags, jag har inte kunnat sova, jag har vaknat mint 10 gånger varje natt av att jag gråter, jag drömmer mardrömmar varje natt.. Jag ör inte trygg utan dig! Jag kan inte leva med att du lämnar mig men jag tror jag får kämpa vidare utan dig i alla fall. Men jag är sjukt ledsen för de här. Och jag förstår om du inte tar emot min ursäkt! Men kom ihåg en sak: Jag älskar dig! Och jag vill inte att de ska bli så här. Du ÄR och kommer förbi att vara värden bästa person! Utan dig är jag halv!Jag älskar att jag fått dela sommar 2009 med dig och allt annat vi delat.  Jag kommer sakna de massor! Du är 2009s person heelt klart!


Städat mitt rum & pysslar om mig!

Japp, har precis städat rummet så jag kan hålla mitt löfte som mamma sa att jag skulle ha och belöningen blir bäst! Ni får veta belöningen om jag klarar de. Hursomhelt så sitter ja och väntar på att naglarna ska torka! Sen ska jag ta och fixa lite pannkakor blev inte de till frukost (a)
Vi hörs senare! Kisses!
/ Mysan - I'm in love!


Godmorgon godmorgon hörfåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör!

Ja, godmorgon på er! Jag vaknade för ca 10 minuter sen! Är ensam hemma mamma och pappa är på någon ledarutbildning så dom ska sitta i skolbänket hela dagen eller aa till halv 4. Hursomhelst, jag ska nog ta och äta frukost eller kanske blir pannkakor?
Love u all!
/ Mysan - I'm in love!



Tagen för ca 10 sekunder sen!


Cp-baarnet om ca 30 minuter!

Hejsan alla! Förlåt har lite dåligt samvete för att jag inte bloggade tidigare idag men jag har gjort andra saker, jag har tränat och varit med mina vänner. Idag har de varit hel hel chill skoldag, eller syslöjden va inte de? Aa dom som va där vet ju själva, haha läraren är ju helt .. ? Ja vad är ordet? Knasig kanske. Nej men asså ni förstår nog vad jag menar! Men iaf resten av dagen va typ chill. När vi slutade 14:20 drog Maria & Bästavän drog ner till tumba och tog bussen hem. När jag kom hem ringde jag cp och då kom cp, Amanda och Denise över och vi hade de chill! Sen vid fyra drog jag vidare till farmor hon fylde 65 idag grattis älskade farmor! Resten drog till sandra och sedan vidare till holken. Men skit samma, de handlar ju om mig faktiskt (a)! Hursomhelst, så va vi där till typ 20 i 6 då vi drog till hallen för träning / spelarmöte! Träningen gick ju si så där, eller ja som de brukar göra för mig? Men iaf åkte hem med cp. Btw, jag bor hos cp idag! Ska bli gryyymt kul!  nu Men nu drar och packar så jag kommer till cp snart!
Ni får ha de king! Så hörs vi senare eller imorgon!
Kisses!
/ Mysan - I'm in love!




Vi tatuerade varandra, hah (a)


AJ!

Hejsanhoppsan! Dagen har varit lite aa vad ska man säga? Knasig? Meniaf, dagen spenderades i pulka packen och i mina drömmar! nej då jag driver bara somnade dock lite på typ varje lektion :$ Bravo Mysan!
hursomhelst så åkte vi ju stjärtlapp också! Kul som fan men jag orkade inte vänta på stjärtlappen så jag åte på fötterna med uggs! Smart? Javisst! men tillslut fick jag så mycket fart att jag inte kunde bromsa då va backan nästan slut men iaf, jag fortsatte och spriga och tillslut tog ju baken slut liksom och då ramlade jag rakt på näsan, va kit kul så alla stod och as garvade typ. men ska jag vara ärlig gjorde de lite ont :$ Men vafan de är ju mitt problem eftersom jag inte orkade vänta? :s
haha, men om ca 30 minuter ska jag träna så jag måste fixa lite små saker liksom, så vi får höras senare!
HareKing!
/ Mysan - Im in love!




Godnatt!

Jag märkte också att inläggen hamnade fel.. Undrar hur de blev så`? Skit samma, nu ska jag ta och fixa i årdning mig för sängen, behöver sova om jag ska orka imorgon!
Godnatt sötisar!
/ Mysan - I'm in love!


Ramlar ganska ofta!? Eller ja iaf den dagen.. :s Bild på en av alla gånger iförrgår!


Dagen har vart en av dom bästa på lääääänge!

Goddagens bloggen. Haha ja som ni märker är jag på rikdigt bra humör! Och det är ju fett bra ju!
Dagen har som rubriken säger varit perffa(bilder kommer senare)! Nästan hela dagen i skolan har spenderats med ett par mycket efterlängtade vänner: Amanda och Bea! Roligtroligt! Men vi gick väl runt som valigt? Hah, just vi smälde en smällare också men syyh! Säg inte de till ngn ;d
Men iaf efter skolan som slutade 14:45 så kom pappa och hämtade mig i tumba, och vi drog och handlade på Willy's. När vi kom hem lagade vi bara mat och jag bytte om sen va de dags för träning med 96orna! De gick as bra! *happy*
Men sen kom jag hem duschade snabbt och nu sitter jag här som vanligt!
Men nu ska jag ta och lägga in bilderna från dagen. Vi hörs snart!
Kissses!
/ Mysan - i'm in love!



Rakt Vs krullit!


Bilderna som jag lovade från idag -

Här kommer dom!


Snö!



ngn åker, tror de är Amanda den sötnosen :) <3



Amanda och Bettan! ♥



Hihi, ingen ville åka. ;)



Bettan Bästus Snöhögen Åkerström!




Beuw, sötnos! 

 

Söt ungen igen ;D



Sötnötarna i backen (A)



Mathilda skulle vart Amanda också men Robin gick framför mig..



Lite suddig men iaf :)







Nu smäller de! :D



Mina älsklingar!



Bärfis ska smälla!

De va typ alla bilder, vi hörs igen senare!
Puss & kram.
/ Mysan - I'm in love!


Drar på träningen snart.

Nu ska jag ta och byta om jag ska köpa frukt och lite så innan träningen så ska åka tidigare!
Pussar.
/ Mysan!


TRÄNING IDAG!

Hejsan! Idag va de nog många skolor som började idag, björkhaga va en av dom! SÅ aa nu är mantbx till helvetet igen då! Nej så ska man inte säga men så är de nästan.. ååh, lyckos Alle som börjar på onsdag! Men ärligt nu ska vi inte snacka om de för ärligt tallat! GYMNASTIKEN BÖRJAR IGEN IDAG! Åh längtar! Pappa och jag håller på att laga mat. Eller pappa gör och jag kollar på tv (a) Hihi, bussig jag är!
Nu ska jag ta och vara lite sociell mot Veronica på msn, jag hjälper henne med matte. Grym man är :D
Hare king vi hörs nog inte försn imorgon om inte senare ikväll.
Pussen.
/ Mysan!


Nu har jag hittat dig, nu får du fan inte länma mig!

Hej sötnosar! Vet har inte uppdaterat idag, men jag har inte haft ork har varit sur hela dan typ, men de gick över nyss eller asså jag orkar inte bry mig. Men nu är jag sur igen pga att skolan börjar imorgon så jag måste gå och lägga mig tidigare än vanligt!
Nu ska jag gå och fixa inför imorgon.
Puss!!
/ Mysan!


Hiss and Diss XD!




Skola igen.
Imorgon är de nog många som ska lägga sig tidigare än alla andra dagar pga att skolan börjar! ÅÅH VAD JAG LÄNGTAR! HELVETE, HÄLLER! Jag vill ha lov i en månad till MINST! Vill inte tillbaks till helvetet igen! Jag vill vara kvar på lov och bara slippa tänka på någonting annat än att vara med mina vänner! HELT KLART STÖRSTA DISSEN DEN HÄR VECKAN!

 Dygnsrytmen som man måste ändra tillbaks nu innan skolan. Ja, eftersom skolan börjar igen på måndag så finns det ju tider man ska passa på morgonen vilket leder till att man måste gå upp tidigare och inte kl halv 1 liksom. Och de jag tycker är så jobbig är de att det är sååå lätt att ändra dygnsrytmen men de är svårt att ändra tillbaks, de är inte jätte svårt men de är inte någonting man vill så då går de trögare. Så diss på de!

 Att de är så jävla kallt ute. Tror att de är fler som tycker de men egentligen ska man ju inte klaga men ärligt? De är föör kallt enlig mig då! Men idag när jag, Paandan & cp gick till Pressbyrån frös man typ benen av sig.. :@ Åå, men de är ändå så himla fint! Men nu tycker jag att de iaf kan bli liiite varmare typ – 10 inte – 20.. Diss!

 

Storvreta 2010. ja de går inte att missa att hissa! Sepciellt inte de som hände nu: att vi träffade Ackers P.97 tror fan att de är dom roligaste människorna på jorden! Har typ a l d r i g haft så roligs om vi hade den natten/morgonen! Aja, STOR hiss till storvreta cup + Ackers p.97!

 Sims 2. Så himla roligt! Kanske lite töntigt att hissa de men jag va bara tvungen. Men tyck vad ni vill jag bryr mig inte! De är ju att spela sims jag, Paandan & cp, har gjort nu i två dagar. Så himla roligt så jag dör! Hihi. Hiss sjukt roligt!

Paandan. Aa, vad ska man säga? Rolig, alltid glad, söt. Och Hennes humor går inte att beskriva, så himla torr men ändå skir rolig! Ja hel enkelt underbar.  Gumman, jag har alltid roligt  med dig! Alla minnen kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Du har stoor plats där. Jag älskar dig. Hiss till denna blonin!


Nu tar jag och går mot sägen som jag skrev tidigare i inlägget dygnsrymen måste ändras, vilket kanske inte går så bra! ;)
Puss på er, vi hörs imorgon!
/ Mysan!


Dagens klädsel!

 

Jeansleggings - Typ bikbok har jag för mig! :s
♥ Linne - JC fått av Cookie.
♥ Cardigan - H&M.


Nu har dom dragit..

Hej på er! Nu har cp & Paandan dragit båda två. Eller aa Paandan drog vid halv 9 men skit samma (a).
Hursomhelst, jag har ärligt tallat just nu ingenting att skriva om? Eller ska jag kanske göra hiss & diss? :) Aa jag tror jag gör de + Dagens klädsel sen kommer de nog inte bli så mycket mera har match imorgon och jag ska typ träffa Paandan & cp innan och efter. Men sen drar jag nog hem och chillar gallet, eftersom skolan börjar igen på måndag. Men nu får ni veckans hiss & diss. Vi hörs snart.
/ Mysan


Storvreta bilderna:



Denise sötnosen, driver lite så där! §



Amanda gullet!



x2000 spelar! ♥



Pandan på heeeeel koncentration!

 

Cp baarn? Sjunger du? Ja ni fattar kanske varför vi kallas cp ;)♥



Roliga Denise!!



Matte från Ackers lånar mina sko XD



x2000 SÖTAST! :D♥



Jag, Cp, x2000, Zäta, Denise. Love! ♥



Tjejorna! ♥



Haha :)



HUMOR!



Mee!



Paandan! ♥



Söta cp baarnet :D



Denise sötnos Sandstedt


Lilla jag XD



P.97



Suddig, Amanda & Denise. ♥♥♥



Amanda Coolast Berggren :*



Rickard, bästis. From : Vendelsö.



Denise Myrslok ;)



Breakdans på bordet (a)



AVslutar med Bild på x2000!

Kisses!
/ Mysan!


Paandan & Cp idag igen (a)

Hallojsan Bloggen :)! Just nu sitter jafg vid den vanliga datorn och väntar på att bilderna från min födelsedag till idag, ska laddda klart så jag kan lägga upp dom från storvreta somjag lovat. Bra inte sant?
Hursomhelst, idag sak jag vara med Paandan och cp igen, vi ska fortsätta spela sims som vi också gjorde igår! Kulkulkul! Men Paandan är just nu och shoppar med sin mamma så hon kommer senare! Och cp är inte klar än, hmm.. tror jag fixade mig snabbt idag? Hihi, barvo Mysan!
Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag att dom är klara nu! Så ni får dagenlädsel och mycketmycket mera, det kommer ungefär 5-6 inlägg idag kanske! 
Love you.
/ Mysan!


Tog måånga fina bilder morgonen på julafton här va en av dom! Ni har även fått typ 2 till innan.


Sims :)

Sitter just nu och lyssnar på när sandra och Amanda snackar om lite kuliga saker samtidigt som vi spelar sims (a) Hah, men snart är de dags att käka. Senare ikväll är de träning, wiho!
Vet inte vad jag ska säga? Hadde bara lust att blogga lite!
Vi hörs senare! Kiisses!
/ Mysan.




Amanda och cp idag!

Godmorgon sötisar! Vaknade vid 9 eller vaknade poch vaknade pappa väckte mig måste komma in i rutinerna igen nu, eftersom skolan tydligen börjar på måndag igen! Shiit, vad lovet har gått fort, VILL HA LÄNGRE! Haha, men de ska bli kul att träffa alla igen efterlovet! Undrar om de är någon som förändrats? Jag tror jag tycker att jag har de. LIIITE, men jde kommer inte visas i skolan! Då skulle... skit samma.
Hursomhelst, så ska jag ta och fixa mig nu Amanda och Cp baarnet kommer om kanske 1 timme? Så dags att skynda mig lite kanske!
Ni får bilderna ikväll!
Kisses..
/ Mysan!


Hihi jag och Cp gjorde den för ett tag sen (a)


Hemma igen!

Hejsan sötnosar!
Jag kom hem igår, som ni redan vet. Vi kom 3a, ganska bra kanske? Men vi ville vinna så när vi förlorade semifinalen började jag grina :$ eller typ hälften av laget började grina! Menmen, även om vi bara kom 3a så kommer de vara den roligaste cupen jag någonsin varit på! Visst tjejer? :)
Jag kommer aldrig glömma den! Shiiit, roligaste vi hade! Men ska jag kanske berätta närmre om den?
men när vi kom dit va de typ match på en gång i hallen som låg precis brevid där vi sov si vi slapp åka vilket va skönt eftersom vi hade suttit i bilen i en timme. Men vi spelade mot kungsängen och vi van med 3-0, go tullinge! ;) De andra matcherna blev de: FBI tullinge - Högalid 3-2, FBI Tullinge - Saga 3-0(igen) sista matchen FBI Tullinge - Rotebro 2-3. Så vi vann ju alla förutom 1 så de va ju bra! Inte sant?
Sen förutom alla matcher så gör man ju andra saker, som att träffa nya personer! Och kan ju säga att Olli va bäst på de, eller vad man nu ska säga?! Menmen, hon pratade med allt och alla! Tillslut tröttnade jag och Sandra på de så vi satte oss i en korridor! Och där sitter min pappa och snackar med några från ackers så vi säter oss där, och pratar med dom också. och sen satt vi typ där i 1 timme. Roliga människor, de va!  Shh, men kommer sakna dom! Men vi får hoppas att dom kommer på påskcupen sen :)!
Säger mera senare, ska dra nu cp-barnet kom!
Puss & Kram skumm banan!
/ Mysan!


Dålig uppdatering + Strovreta!

Hej alla! Jag vet dålig uppdatering som som sa tsom ett nyårslöfte att bli bättre? Aja, vi kör de löftet från och med på Torsdag! Nu undrar ni säker varför jag inte skriver imorgon eller ngt som är närmre. men det ska jag berätta! Jo så här är det: Imorgon 4/1 åker jag och mina innebandy älsklingar till Storvreta och spelar cup. Jag har INTE tillgång till data, så jag kommer inte att uppdatera mycket förns på torsdag.. eller egentligen ingenting alls, för jag vill inte mobilblogga de är så tråkigt! Så, så ligger det till! Menmen, igår fyllde jag 12 år, ett år närmare döden som Es-björn(Maria) sa, haha. Jag ser de dock inte på det sättet! jag ser de som ett år närmare tonåren! kanske ingenting att längta efter vilket jag inte gör, men jaja så ser jag på de!
När jag säger att jag fylde år igår tänker nog många skäkalas, eller typ vara med familjen! Heeeelt tvärt emot vad jag gjorde! Vid kl.4 på kvällen/morgonen låg jag cp baarnet ocg Denise och pratade, jag Amanda hade somnat! Fast juste jag berättade kanske inte att dom skulle de, då fick ni ju veta de också! Men iaf, jag hade en helt sjuk födelsedag! Roligast någonsin tror jag ! Jag fick vara med dom som betyder mest, och sen kl 00:00 när vi satt i bilen på väg hem från donken, sjunger dom för mig. Gulliga människor man har runt om kring mig :)
Men vad har jag gjort idag då? Hmm, jo juste! Idag kom en del av min släkt och firade mig. Sen va de träning! Kom hem vid halv 8 typ, oc nu sitter jag här och ska dra och duscha & packa.
PUSSAR! :)
/ Mysan!


Denise här!!! =D

Hejjsan, denise här som ni fattar kanske i rubriken :D. My och sandra står och sminkar sig, det blir snart ut gång.
Jag vet inte va vi ska göra ute, och pia är stäng :(
amanda stadar, hahah nej jag skoja:D 

Aja men nu ska vi dra harre bääääst!!//Denise <333

haha vi bjuder på en bild, men cp barnet ville inte vara med :S


Drar över gatan!

Nu drar jag över gatan, sen vid 10 i 7 drar jag till hem nr 2(innebandyhallen) och leker med några i laget. Vi får se när jag kommer tillbaka!
Puss på er sötnosar!
/ Mysan.


Gjorde en Syster-pows(stavning?), hihi lika som bär! ;)


Mer av 2009!

1. Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
Ja självklart!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget så jag kunde inte hålla!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Emma!
Eller vänner och vänner, vi pratar då och då så jag känner henne bara lite men iaf.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nepp!

5. Vilka länder besökte du?
Spanien & Tyskland!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja massor! Men mest är nog att vara tsm med "L" :$. En sak jag bara saknade halva
2009, är Amanda & Bea och dm vill jag ha 2010 men..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Dagen då vi tävlade truppligan!

8. Vad var din största framgång 2009?
Oj, de va svårt jag har gått många steg fram! Men jag tror att de är att jag vågar tro på mig själv! Jag har lär mig att våga misslyckas! Och myckmyckt mera!

9. Största misstaget?
Att jag aldrig skulle skrivit de där till henne, då hade allt varit som förut! Men man lär sig av sina misstag och jag ska hålla sådana saker som jag skrev till henne inom mig!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja! Jag har haft typ svininfluensan tror jag? Och sen har jag skadat båda fötterna, knäna och nacken! Gymnastik år en farlig sport! ;)

11. Bästa köpet?
Vet inte!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Godis tror jag, om jag ska vara helt ärlig! :$

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja! Mycket! När jag och Sandra kom på cp barnen!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Oj de är aaaaas många men, 5 av alla typ 1000 är;

Sofijah - När livet sviker
Promoe - Svennebanan 
Black eyed peas - Boom boom pow
Kanye West - Heartless
Jason Mraz-I'm yours

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj svårt, fast jag tror ändå ledsnare utan tvekan.
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåts mera med gamla vänner och inte bara dom nya.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på saker som hänt för länge sen som får mig att må dåligt!

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma, med släkt och familj!

19. Blev du kär i år?
Ja tre gånger. Aldin, "Mr.L" Och Lukas :$
 
20. Favoritprogram på tv?
Vet inte.. Ballar av stål kanske?

21. Bästa boken du läste i år?
Om jag kunde drömma & När jag hör din röst. Glömde köpa dom andra böker na men nu har jag 3an & 4an så nu jävlar ska här läsas! Iaf kärlek Stephenie Meyer!

22. Största musikaliska upptäckten?

Erik Grönwall - Higher.

23. Bästa filmen du såg i år?
Twilight! Lätt och snart ska jag se New Moon också har bara inte kommit iväg på den än :s

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Massor kommer baa inte ihåg vad efter som de va nästan exakt ett år sen!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja! Större säng! Fick en ny fast inte större!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Va och shoppade hade släktgrej dagen efter!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, gu massor!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Vet inte svårt att säga de själv, men typ inget speciell. Som typ alla andra!

29. Vad fick dig att må bra?
Vännerna!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Taylor!

31. Vem saknade du?
Ingen speciell varierade från dag till dag, hihi!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Oj många, Nelly! Va en av dom! Sen har jag mest kommit personer närmre!



ÅRET.
Hur har året nollnie varit för dig? - Skolan har varit si och så! Men loven har vart de bästa i mitt liv!
Bättre än förra året? - Nja! Vissa stunder!
Har du träffat några nya vänner? - Ja!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnie? - Ja, Fulis-med-kalsbyxor te.x!
Har du flyttat under år nollnie? - Nupp's!
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja självklart!
Isåfall vilken? - Många!
Har du druckit alkohol? - Ja.
Har du kysst en främling? - Nej, Varför skulle jag göra de?

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnie? - För de mesta bra!
Har du strulat med någon? - Japp's.
Har du varit kär? - Ja, OMG ja jätte! Och är fortfarande! :$<3
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja, :)
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nja, kanske litet (a)

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej.
Har någon i din släkt avlidit? - Ja eller inte släkt utan min farfars sambo!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nepp.
Har du varit i slagsmål? - Hehe, nej.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja typ 1000 gånger FÖR många!
Isåfall vad? - En speciell sak jag inte tar upp nu..
Har du skämt ut dig? - JA! Va tvungen att stå och göra en jävla kycklingdans för att jag missade!
Har du ljugit för en vän? - Ja..
Har du varit ute en hel natt? - Haha, självklart!
Har du blivit tagen av polisen? - Nej?
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Haha, ja!
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - Ja!

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Björkhaga.
Har någon varit elak mot dig på skolan? - De tror jag nog.
Hatar du någon på din skola? - Nja!
Har du gjort något framsteg? - I vad? ;o
Har du haft alla rätt på ett prov? - JA!  

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja!
Har du förlorat en vän? - Jadå! Fick henne tillbaka sen försvan hon igen! Du vet att du betydde massor! 
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Jaadå!
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.
Har du ljugit för din bästavän? -Säker något? Inget stort vet jag.
 
Har du haft en relation med en vän? - Ja, liten kanske?
Har du många killkompisar? - Ja, men inte fler än tjtjkompisar!

Året 2009!

Fulis-med-kalasbyxor!
De va i mitten av sommaren 2009 Cp barnen från almvägen(jag och sandra) låg i poolen och schteckte mycket aa typ varje dag där i mitten av sommarlovet !(a) Då en dag cp barnets mamma och pappa kom hem med en typ hund med byxor, asså till poolen. en uppblåsbar ni vet en typ som små barn brukar åka runt på på vattnet. skit samma. Cp barnet döpte den till Fulis-med-kalasbyxor! Eller hon kom på att den skulle heta fulis och jag kalasbyxor sen blev de bara som de blev: Fulis-med-kalasbyxor!

Alexandras land!

Som förra året så var jag även iår på alexandras land! Lika roligt varje år! Finns inte så mycket mer att säga är: HUMOR! SKRATT! SENA KVÄLLAR! LÅÅÅÅNGA DAGAR PÅ STRANDEN! PRESSA I SOLEN! Då vet man vad vi gör när vi är där!



Sommar 2009!

Ja ist för att ta upp roliga stunder så säger jag hela sommar 2009 harvarit ett minne för livet! Och jag vet att sommaren 2010 kommer att bli lika bra om inte bättre!



Truppligan tumbling! 
 
Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv! Shit, de va liksom liyte pinsamt ju! Men vi kom inte sist vilket va veldigt konsdigt med tanke på hur vi körde (a)! Roligt! 

De va en liten del av mitt 2009! Ni får en sån här fråge lista grej snart!
HERE BÄST!
/ Mysan!


Kanske ska man?

Godmorgon på er alla! Vaknade för ett tag sen. Kanske inte så sent som jag väntat eller jo kanske? Vet inte hade inte förväntat mig ngt så! ;)
Men vid halv 2 vaknade jag till lite och kollade på mobilen, då ville cookie att jag skuller ringa henne för hon ville säga hejdå ja ni fattar hon ska ju vara i Thiland i 10 veckor nu! Jag kommer sakna henne den sötnosen! Men ska förmodligen prata med henne imorgon! för DE ÄR MIN FÖDELSEDAG IMORGON! Lovelovelove! Men jag kanske ska ta och göra som typ alla min vänner har gjort fast dom gjorde de igår, men en årssumering eller vad de heter? Så får ni veta lite om mitt år 2009! Även om du som hängt med sen april vet ganska mycket om mitt liv, så kommer de nog fram lite ny saker tror ni inte de? För jag berättar aldrig ALLLT som händer på dagarna de skulle ingen orka läsa och jag skulle inte orka skriva!
Så nu ska jag ta och göra de fast i ett annat inlägg! Vi hörs snart igen!
Puss!
/ Mysan!


Gammal!


RSS 2.0