Sista dan i skolan den här veckan Jippie :D!



En bild på mina ögon för att göra in lägget lite roligare ;)!

Hejsan mina sötnosar, vad ska ni göra idag på valborg? Själv ska jag typ till tullingeberg och kolla på brasa, hörde att några andra också skulle det så blir väl att vara lite med kompisar mysigtmysigt!
Idag va det en ganska slapp&tråkig dag i skolan eller igentligen hela dan :s
I skolan på slutet skulle 5, 8&9 D "sjunga in våren" HAHA ! Men fint va det iaf, filmade allt hihi!
Sen skulle vi gå till parkeringen och bli in delade i grupper med 5 orna. Jag ville var med Karolina men nehe blev med typ Matte Wanda och någon annan kille från 5an :( , Men nästa gång SKA jag bli med Karolina ! :D♥
När det va klart slutade vi och vi drog ner till tumba jag Bettan och Piff haha Bea jag kom på ett nytt namn åt dig! :D♥
Menmen vi åkte hem, jag köpte glass möte nämligen mamma i tullinge c så hon körde hem mig :) !
Så nu sitter jag här har precis käkat upp min glass och pratar med Karolina på msn haha stackarn har blivit in delade i rum när dom ska till Karlskrona med klassen haha det va typ hon och Diana och några andra typ töntar i hennes rum och typ alla andra i ett annat.
Idag ska jag träna, :s 
Jag bah till min tränare i måndags: Men hallå det är ju valborg då! man kan ju inte träna på valborg ?!
Tränare: Jo klart man kan !
Jag : Men då hinner man ju knappt se ngn brasa..
Tränare Men då får du väl ta med en in då .
Jag: Hahahahahahahah!
Tränare : Äh?
Hihi typ ingen fatta va (?) HÖR AV ER OM NI GJORDE DET , HAHA!
Aja det va allt för idag skriver kanske mer om valborg imorgon!
Puss på er  ♥
/ My

Tjejer jag saknar er ! ♥



Tjejer, ni e helt jävla fucking underbar det ska ni veta. Och, ja, vi har det lite svårt på sista tiden, det brukar lösa sig efter ett tag men nu har vi vart typ "ovänner" i några dagar ni svarar inte på mina sms som säger förlåt och ni total ignorerar mig. Jag vill verkligen inte vara ovän med er längre! Efter som jag typ mister er nu. Helt plötsligt skriver ni att ni inte ville vara vän med mig, jag typ grät i timmar asså, om ni skriver så, vet ni inte hur mycket ni betyder för mig.  Från första gången jag såg er ville jag typ bara bli kompis med er ni såg så snälla ut och så, nu har vi var bästisar i typ mer än ett halv år och vi vet typ allt om varandra om man är nära vänner blir man sura på varandra det hör liksom till, i know , men inte på det här sättet . Jag saknar er liksom dina kramar som värmer men nu får jag inga för du har lämnat mig. Världen är skit utan er! Våra minnen tillsammans kommer ni ihåg dom ? Eller har ni lagt dom bakom er ? Jag vill jag vill verkligen bli vän med er igen! Men det känns som om vi aldrig kommer bli de mer! Innan jag skrev det här tittade jag igen alla bilder på min data vilket är ganska många kom jag fram till att jag verkligen gillar er när jag tittar på alla bilder på oss från berget när vi hoppade från scenen alla dom bilderna. Kommer ni ihåg dom? Eller har ni raderat dom?  Ni får skratta åt mig ni får hata mig ni får göra vad ni vill bara jag inte mister er jag vill inte ha andra "nya" vänner jag vill ha er! Jag kan fatta att ni kanske inte vill vara vän med så som jag är men vi kan väl göra ett försök ? Jag saknar er som fan!

/ En vän som saknar ..

GARV , GARV !



Haha , fan va kul vi hade!

Hejhej bloggen, Vad ska ni göra på valborg? Själv ska jag till tullingeberg med släkten , tror jag :)
Sorry ! Har inte kunnat uppdatera pga att jag har haft fult upp hela tiden typ men nu har jag skit mycket tid men jag skriver bara om dagen inte om dom andra dagarna ..
Hihi rubriken + bilden så mycke som vi garavar på bilden så har mindag vartflumdag nr 1!
När jag kom till skolan typ dampade syster Karolina på min nya mobil för att hon typ älskar dom , haha.
Sen skulle vi ta spruta , inte så kul kanske men asså när vi tog skulle man kolla på en katt och typ döpa den haha Maria döpte den till Bäver jag till Mr.Cool haha jag kom inte på ngt men han hade typ keps så han fick heta det, så det blev ju lite garv där asså! . Sen fick vi typ en juice som va SKIT ÄCKLIG!  USCH ! Säger jag bara. Vi hade matte då jag och Mathilda satt i grupprumet och typ lyssnade på musik , sjöng och garvade! Vi jobbade typ ett halft tal om man nu kan göra det (?). Sen va det musik och sen Hemkunskap/Syslöjd vi käkade lunch sen hade vi SO som va kul för en gångs skull! På SOn skulle jag + några andra redovisa våra land, jag redovisade om Kreta/Grekland, det gick bra! Sen skulle vi visa upp några "pjäser" som vi hade gjort om olika saker min grupp va först haha vår skrattade man lite till . Sen va det Håkans grupp OMG säger jag bara jag skrattde så jag nästan kissa på mig (?) Nej men asså gu va vi garvade dom hade om typ jordbrukets-utveckling (?) hehe och när "Håkan" är med så blir det oftast rikdigt kul! Så 5d om ni hörde massa skratt va det vi som kollade på "Håkans" grupp ;o ..
Sen hade vi bild , fan vad jag älskar bild asså jag kan typ inte rita men det är kul iaf , när bilden slutade slutade också skoldagen vilket va rikdigt skönt!
Jag Maria och "Håkan" gick neråt centrum sen skulle "Håkan" dra så jag och Maria gick själva. När vi kommer ner skulle Maria in på ICA när vi står inne i ICA ringer Mathilda och frågar var vi är och sen kommer hon. vi gick typ runt i hela ICA och frågade vad Maria skulle ha lite garv blev det ju då aa inte lite garv inte! Vi garva så hela ICA hörde typ :o haha !
Sen drog jag hem och typ gjorde ingenting så då kom jag på att jag skulle skriva i bloggen ;D
Det var min dag det, Jag skriver nog inge mer idag så vi ses kanske imorgon.
Juste jag får inte glömma Grattis Maria och Johanna , älskar er!
Puss på er.
/ My

- Lördag - Söndag :)

Hej bloggen och alla läsare! :D♥



Bild på mina egna tjejor + jag då i storvreta cup, älskar er tjejer ! ♥

Det blev inget skrivade igår just för att jag spelade cup i tullingehallen, så skriver o lördagen nu istället .
Jag vaknade kl 10 över 6(Mamma väkte) för att vi skulle samlas typ 7 , alla va där pigga och glada haha not ..
Vi värmade upp lite och sen skulle vi springa igenom en typ "tunnel" men rök i och så ..
sen spelade vi 4 matcher varav en oavgjord två förluster och en vinst mot tumba :D!
Mellan varje match skulle man äka nygonting så vi fick en stor korg med frukt det va jordgubbar päron äpplen plommon & Russin ♥ .
Jag sandra och Elin åt upp typ en hel stor burk med russin, haha, snacka om speedade! Vi ♥ Russin!
När jag kom hem va det soffan som gälde! Jag typ somnade fett snappt jag va fett trött! 
Idag har jag typ inte gjort någonting än mamma och pappa åkte till hallen vid 7 :o Så jag är ensam hemma årkar typ inite göra någonting har sån jävla träningsvärk i benen :s . Men jag tror att jag ska börja draga mig mott min älskade innebandy hall och kolla på 99orna som spelar idag !
Jag nås såklart på mobilen hela dan och jag tror att det blir mer bloggande i kväll.
Pussar My ♥

- Då kommer dagen lite kort ,

Hej igen bloggen!
Nu är jag hemma från träningen , så ska talla om för er hur hämsk min dag var.
Min dag började jag åkte buss till skolan, mötte Bettan som vanligt, när vi väl kom till skolan får jag höra att MIN egen ängel Karolina inte är i skolan , då tänker jag : Nehä hur ska jag klara mig nu? Men jag går vidare. Vi hade i idrott som gick ganska bra! Sen börjar det dåliga, När vi skulle gå på matte så skulle jag sitta ute och då säger min bästa allra bästavän att hon skulle sitta med några andra "okej" tänker jag då , så jag går ut och sätter mig med några andra tjejer , och tänker inte så mycket mer på det, sen när jag kommer in och står utanför dörren hör jag några sitta och snacka skit om mig , sen öppnar jag dörren och då sitter min "bästavän"  och några andra och typ snackar om mig , sen går dagen bara ut för jag blir dumpad , bråkar med min bästa vän + dom andra som satt där( ni vet vilka ni är) , m.m.
Tack till er som stöttade.
Just nu känns allt bara skit och Ja jag vet att bli dumpad är kanske inte så farligt men jag ÄLSKAR/älskade honom! Så jag går till klassrumet efter lunchen och då får jag höra av en sann vän vad dom har sagt, jag tänker inte säga vem. Jag tänker inte skriva det dom har sagt , men dumt va det iaf! Sen fortsätter dagen med NO vilket jag brukar va ganska bra i, men den här lektionen gick det värkligen inte att jobba jag skrev bara 2 rader på hela ! Vilket är kånsdigt sen när min "bästavän" kommer ut ur grupprumet där hon satt med dom andra , gick jag bara rakt fram till henne kramade henne och hon berättade lite saker . Och när jag kramade stod vi där i säkert 5 min och mina tårar bara rann ner för kinderna asså omg en sån kram glömmer man ALDRIG!
Jag gick på en stig efter ett tag delade sig stigen i två och jag tog den stigen till ena hållet, efter ett tag frågar jag mig själv " My tog jag rätt väg nu" Men jag ska säga att jag vet faktiskt inte jag vill bara spola tillbaka och se vad som hade hänt om jag tog den andra vägen. vet inte om mitt vaj är ett "Slut" eller en "början" Just nu vet jag ingenting , allt bara är skit och efter som karolina inte va där idag så kunde jag inte få nångon rikdig tröst , av en som värkligen känner mig!
Så fort jag tänker på dagen börjar jag gråta så jävla hämsk!

Men jag vill tacka er över hela mitt hjärta jag älsker er, 

Karolina:  Från första ögonkasket, alltså värkligen första , fick du mig att le gumman och det betydde oerhört mycket för mig !  De ända du behöver göra är att le, för jag har lyssnat på allt du har sagt till mig allt dåligt och allt gott, och jag har lärt mig, väldigt mycket tackvare det , och om du bara ler , du behöver faktiskt inte göra något mer vet jag vad jag ska göra , nästa allt jag sakt till dig har jag menat , alla kramar jag fått av dig är helt underbara! Hur ska jag någonsin kunna tacka dig, för allt  bra du gjort för mig?
Ida: Du fick byta grupp det va så jävla hämskt asså, men vi slutade inte hålla kontakten för det och det är jag glad för idag ! För varje gång vi ses pratar vi om allt mellan himmel och jord det är värkligen allt! Och jag älskar de väskligen , ett tag va det tyst mellan oss , men när vi träffades på TTC blev allt mycket bätre igen jag har värkligen en vänn jag kan lita på och de är du!
Mickis: Varje gång vi tränar är jag med dig, förut gick jag typ alltid ensammen nu när du min ängel kom och räddade mig från det ljupa har jag alltid någon att vara med! Du är en av dom vänner jag litar på till 110 % asså ingenting av det jag har sagt till dig har gått ut till någon annan en dig och mig, och det betyder att jag kan säga vad som hälst till dig!
Innebandy gänget: Ni har alltid stöttat mig på planen i omklädnings rumet överallt , Jag älskar er!  Tack tjejor 4 mather imorgon !
 
Det finns flera men skriver inga fler här men ni vet vilka ni är! :D♥

- FREDAG, JIPPIE! kort skriver mer sen.

Hejsan bloggen !
Jag måste bara säga det här!
JAG ÄLSKAR SOLEN , helt jävla underbart och brun blir man också haha! Ja jag vet helt crazy asså, hihi (a).
Det va allt för just nu , men jag kommer skriva om dagen efter träningen jag ska dra till nu.
Pusshej / My
Här kommer en sommar bild jag tagit från google x)♥


Ganska fin va? ;) <3

- Tro det eller ej men jag HAR TRÅK!

Slänger in 100 frågor om mig :)♥


1. Fullständigt namn? -  My Christin Eriksson
2. Ålder? -  11 .
3. Vart bor du? - I Stockholm
4. Bor tillsammans med? - Mamma och pappa
5. Färg på ditt hus? - vitt

6. Hus eller lägenhet? -  Hus
7. När är du född? -  2 januari
8. Klass? - Musikklass
9. Vilket år tar du studenten? ööh typ,

10. Något jobb? -  Nej
11. När gick du upp i morse? - Vid 8.
12. När ska du sova? - Ikväll?
13. Duschat idag? -  Nej ska det efter träningen.
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Japp,
16. Vad har du ätit idag? - Lunch
17. Dagens klädsel? -  jeans med en svart tröja och en typ blå tjocktröjja
18. Dagens smink? -  Mascara
19. Dagens sötnos? - Aldin
20. Dagens roligaste? - BAMM! HAHAHAH , ni som är med fattar

Socialt:

21. Har du många vänner? - haha, tror det :)

22. Hur många har du kysst? -  Haha ,
23. Vem kramade du senast? - Mathilda eller Emma Ö :D
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - EN vad jag vet.
27. Har du pojk-/flickvän? - Japp .
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Jullan som skrev att hon är blond nu .. =S


Favorit:
31. Film? -  Oj , typ nej venne många,
32. Låt? -  Vet inte, många!
33.
Mat? - potatisgratäng typ.

34. Dryck? - Vatten
35. Färg? - Vitt, Svart & rosa.
37.
Stad? - Stockholm
38. Land? - Grekland / Kreta

39. Ämne i skolan?  Bild o musik

40. Människa? - Karolina , Mathilda , Lovisa, Aldin <3


Senaste:

41. Personen du tänkte på? - Aldin <3
42. Personen du kysste? -  Hihi ,
43. Gången du spydde? - venne ..
44. Gången du grät? - när han gjorde slut
45. Pizzan du åt? -  länge!
46. Gången du var i Göteborg? - sommaren 08.
47. Gången du var i Stockholm?- Igår.?.
48. Gången du var full? - Hahhah aldrig.
49. Gången du var hög? - Aldrig hänt, kommer aldrig hända!
50. Gången du var kåt? - Hahhah :$

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? .- Katt

 53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på humör
54. Tvspel eller datorspel? - Datorspel(sims2).
55. Singel eller upptagen? -  Haha , beror på , just nu upptagen A :D
56. Hångla eller ha sex? - Hm, haha.
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? -Vet inte.
60. Blont eller svart hår? - Blont så klart blondin så fin ;)
61. Har du blåa ögon eller bruna? -  Blåa men har ett grönt också.
62. Choklad eller lakrits? - Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Fanta

66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - Vet inte beror på
68. Älska eller älskas? - Båda tack!
69. Leva eller dö? - Har aldrig varit död , haha.

Antal:

70. Personer du älskar? -  MÅNGA! Aldin är en :D <333

71. Personer du hatar? - Haha många.
72. Gånger du varit full? - Inga fakitskt.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? -  haha.

74. Glassar du ätit på en dag? - Jadu, inte så många tror jag
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Inga tror jag.
76. Gånger du haft minnesluckor? - många
77. Gånger du varit hög? - Aldrig!
78. Personer du saknar just nu? - Gamla klassen!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Brast i tusen bitar för Han ..

Vem:

80. Vill du kyssa nu? - Haha ,han.
81. Ska du träffa imorgon? - Aldin<3
82. Sjöng du senast för? - Sjunger för mej själv, haha.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Karro ( http://sessankarro.blogg.se/ )

84. Spelade du tvspel med senast? - Ronja älskling <3

85. Vill du ta med på resa nu? -  Aldin mathilda Lovisa & Karolina
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - massa
87. Förtjänar att dö? - Många ...!
88. Är söt? -  Aldin <3
89. Vill du sova jämsides med i natt? -  han:$

Vad:

90. Gör dig glad? - Att få vara med nära och kära.
91. Gör dig ledsen? -  när jag inte får dig!

92. Vill du helst göra nu? - Krama Aldin <3

93. Önskar du att du slapp göra? - SV / So !
94. Vill du ha nu? -  Han hos mej..
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - mkt men det är typ ett år kvar :s
96. Längtar du till? - 1 maj!
97. Tycker du om dina betyg? - Vet inte har inte fått några betyg än

98. Ångrar du i ditt liv? -  Mkt!

99. Är det bästa som hänt dig? - Musik klassen och Karro, Bettan Aldin <3
100. Hur mycket är klockan? - 20,28

Nu har ni fått veta lite mer om mig haha :)<3
/ Mysan


- onsdag igen då!



Här är en bild på mig och Älsklingen, för några dar sen.

Hejsan bloggen, somsagt är det Onsdag igen och jag har uppdater otroligt dåligt och det värsta är att jag inte äns kommer ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna så jag berätter bara om idag :)
Min dag började kl 10 i 7 då jag vaknade med en frilla som stod åt alla håll , haha , inte så fint kan jag talla om , så fick platta och borsta igenom hela håret så att det såg lite normalt ut iallafall..
Sen det första som händer är att Patrik i 5an skrämmer livet ur mig OMG säger jag bara jag skrek inte men asså jag dog haha. När jag kommer upp till klassrumet har dom inte öppnat, så jag sätter mig brevid gullungen Seffi och snackar lite sen kommer tup alla Karolina, Johanna , Amanda, Bea och typ Julia m.fl.
Sen kom Joyce och släpte in oss på matte, matte gick ganska bra idag jobbade 2 sidor så ligger på röda kursen nu :) Eller inte för att jag brukar ha problem med matten då ;)
Sen va det musik och sen slöjd på sjöjden gjorde vi klart våra midje tjolar hah kanske slänger in en bild senare ..
Sen käkade vi lunch det va ganska gott hihi , på rasten sän träffade jag älskling hihi, du är fan under bar bebis :)♥
sen hade vi drama "/ vi va typ i Nagiala (?) ni vet i Bröderna ljonhjärta asså vi fantiserade oss det haha, vi fick iaf frukt och äppeljuice gott!
sen hade vi bild som va ganska kul det ända tråkiga va att Håkan inte fick sitta med oss :( Menmen nästa gång ska han det!
Vi slutade vi 14,40 och jag gick till Aldin och typ kramade honom men sen när han drog hörde han inta att jag skrek hej då älskling menmen, det va typ allt för idag änså länge skriver förmodligen mer imorgon .
Kramar bloggen
/ My

- Maria e här så att alla vet, haha.

Hejsan håppsan läsare x)



Bilden e tagen i vintras,de e jag och Bea.

Asså förlåt att jag inte har skrivit men det har inte hänt ngt speciellt jag har typ bara vart i innebandy hallen, hihi.
Idag började vi kl 8,10(som vanligt) . Vi började med drama, på våra drama lektioner brukar dom filma oss, så vi fick kolla lite på en film när vi hade dramatiserat spökhistorier. Hahahaha, det va kul att se sin egen grupp :D .
Sen hade vi matte i vanliga fall brukar vi ha matte med Joyce och Thomas men idag va Joyce på museebesök med 6orna, så vi hade bara Thomas, och det är inte så bara för han ÄGER !
Sen va det halvklass i musik så halva gick och käkade och min grupp gick påmusik sen byter man.
Sen va det idrott vi körde typ intenuddagolv - kull, det va ganska tråk menmen.
sen dragade jag Mathilda Maria och Bea ner till tumba c och typ käkade glass sen skulle bea gå så jag och maria började dra oss mot bussen hem till mig :D.
Menmen, hejdå nu ska jag och Maria dra och göra mat, skriver kanske mer senare bara kanske.
/ Mysis

FÖRLÅT!



Bild av Karolina i början av terminen :D.

Hejsan, har inte skrivit på typ några dagar men ska berätta vad som har hänt.
Jag börjar med Onsdagen: Jag och Maria vaknade runt halv 10 typ, och drog upp och kollade på tv.
Efter ett tag gick jag och Maria hem till Maria och käkade Lunch.
När vi hade ätit tog vi en buss som gick typ 13.44 till Tumba, i Tumba skulle vi mötta Aldin i skolan hihi.
Vi va där till typ halv fyra, vi typ snckade och och lite så...
Sen skulle han dra och jag och Maria drog hem till Maria.
Vi käkade och sen typ "bestämde" vi att jag skulle sova hoss henne.
Vi gick och la oss runt typ 11, men jag smsade med Aldin i typ en timma så jag somnade kanske vid halv 1 hihi.
Iaf, maria vaknade kl halv 11 typ, och jag typ 11,hehe jag vaknar alltid efter henne..
Sen har vi typ inte gjort så mycket sjungt singstar, sorry Maria men jag ägde typ dig, hihi :D.
Vi satt väl lite vid datan också. Men hon skulle till sin moster och äta påskmiddag nu, fett gott! *Avensjuk*
Menmen, nu ska jag dra till innebandyhallen & kolla på Påskcuppen.
Juste Karolina förlåt för att jag tog den bilden men jag blev bara påmind om när vi träffades, det va typ bara ett hal år sen, Men det va den bästa dagen i mitt liv! Jag älskar dig storasyster! Jag finns alltid här för dig gumman.
Skriver förmodligen mer idag.
/ My

BIO!<3

HEJSAN !♥

(ÄLSKAR DIG BEBIS)
Idag har jag vart med  Veronica, vi vaknade typ 9,30 och dragade ut i solen direkt, kulkul! :D♥
Sen ringde Maria och frågade om vi skulle gå på bio. Då svarade jag självklart. JA! Haha x)
Så vi gick och klädde på oss och drog till Maria.
När vi kom till Maria drog vi till tåget som gick till söder.
När vi kom till söder hämtade vi biljeterna och drog och åt.
När vi åt snackade vi om typ allt, haha.
Sen när vi ätit klart ringde min älskling Aldin mig, så vi snackade ett tag, I LOVE U!
Vi va typ 40 min tidiga till filmen så vi stod på scenen vid bioduken och typ dansade, och sjöng, haha(Maria skämdes över oss). Sen lekte vi typ Kurragömma, hihi kulkul! Sen kom typ alla, asså vi va ensamma i salongen :D.
Sen började typ reklamen, som va typ 25 min tråktråk! Tur att älsklingen Aldin hade sin mobil inärheten, TACK! x)♥
Under filmen gick jag och Veronica på toa 3 gånger, hihi(stor drika) .
sen drog vi hem på vägen köpte jag och Veronica varsin Pigelin, gottgott!
Sen drog alla hem till mig och typ hoppade studmatta, sen drog Veronica, och jag och Maria käkade, sen hamnade vi här.
Det va min dag det :D♥
Imorgon ska vi till Tumba och träffa Aldin typ :D♥
Aja det var allt för idag, skriver mer imorgon .
Pussar / My 

- Träning


(Bild på mig och storasyster Karolina)

Idag har det typ inte hänt någonting, vädret har vart typ helt piss, och jag har vart trött och har ont i huvudet..
Eller jag va på träning med min älskade grupp UT, Det gick så jävla dåligt så till slut satte jag mig och började smsa med Storasyster Karro, tack för att du underhöll mig när jag va på dåligt humör för du gör mig på bra humör x)♥
Sen i slutet av träningen körde vi fristående, gick väl ganska bra vi övade in och ut spring in för tävlingen om 2 veckor.
När träningen va slut vaknade min lilla älskling så jag smsade med han..
Sen vid 4 typ dragade jag och mamsen på innebandyträning, själva träningen började kl 5 så vi va där för att springa men det va inga som tränade innan oss så vi gick ut på planen direkt, bra!
Sen hittade Sandra ett par solglasögon med Hellokitty på, haha så fina! Så det blev mycket skratt för hon körde i dom, HAHA!<3
Om man missade mål skulle man stå på ett ben och håppa runt och skrika som en kykling typ haha så jag va ju tydligen tvunden att missa målet 3 gånger så jag fick stå där i 5 min och skrika!  Lite pinsamt asså för några i F96 kollade haha  
Aja det är vad som har hänt i dag xD♦
I morgon blir det Veronica, då blir det ofta mycket oseriöst(skratt)det blir väl inte så mycket framför datan då så skriver nog inte imorgon vi får se, så om ni vill något få ni skicka ett sms på mobilen.
/ Eran My

- Det blev ingen Gina..


(Gamal bild på mig och Gina, på väg hem från Oskarström med gympan för 2 år sen)
Som ni kanske vet skulle jag vara med gina idag men hon svarar inte på mobilen, och hon ringer inte = dålig still. Menmen, jag har solat HELA dan och snackat med min nya älskling Aldin, om typ allt!
Just nu kollar jag på gamla bilder hihi då hittde jag den här bilden haha, som är tagen för 2 år sedan när va hade vart i Oskarström när jag och mitt jag tog brons x) Ursäkta minen men det bjuder jag på hihi (a) <3
Aja hejdå bloggen & alla läsare skriver förmodligen mer idag.
/ My


- SKOJJA <3

Eller skojja bara jag gillar dig vist xD♥


JAG ÄLSKAR VÅÅÅÅR!

Hejsan :D
Som sagt jag ÄLSKAR värkligen VÅÅÅREN! <3
Man kan ju undra varför jag sitter här då? Aja ska sriva det här sen ska jag dara ut i solen.
Här kommer några bilder jag tog om det va igår eller iförrgår vet inte menmen, här kommer dom ficksade till ett collage i Picasa :)♥

FÖRLÅT för att jag inte skrev igår och i förrgår hade träning och så menmen ska bätra mig ..
Jag kan ju börja med  vad jag gjorde i torsdags,
Ja det va väl som alla andra dagar ganska slapp vi gjorde inte så mycket, blev mäst massa skratt ..
Efter skolan dragade jag och Maria hem till  mig och käkade pannkakor har typ aldrig gjort det förut men dom blev goda! Sen va det fristående träning va tränade lite på formationer(stavning?!) och lite så träningen slutade 8 då drog jag hem och duschade och lite så. Eller juste vi satte upp studsmattan från början skulle jag och Maria göra det själva men allt rasade typ 10 gånger, haha, så pappa fick hjälpa oss.
Sen igår(fredag), va det hem och sola, och sedan va det träning som gälde. Efter träningen drog jag till Parkhemskolan och skulle ha typ "påskdisco" med gympan. När det va tryckare va typ alla killar helt galna och typ bah " NEEJ! Jag vill inte dansa med henne" . Haha så tillslut fick jag dansa med en tjej som gick i 1an haha fett ont i ryggen jag fick av att böja mig ner så mycket sen när discot va slut skulle vi städa, blää! När vi hade städat klart drog jag hem och gick in på datan förlåt glömde skriva i bloggen menmen, snackade lite med Diddi älskligen min på msn aa sen hände det typ inge mer.. Idag har det typ inte hänt något kul än :o Smsar lite med min älskade stora syster Karolina somm säger att hon har hittat en kille till mig haha jo tjena Karro han är inte fin, förlåt om du läser det här.. du vet vem du är!
Eller jag har ju typ solat hela dan haha :D<3
Snart blir det Gina som typ kommer om en timme eller något hon sover förmodligen här också så kommer kanske inte skriva mer idag men vi får ju håppas :D.
Aja det va allt nu ska dra ut i solen och sola nu!
/ My


TRÅK!

Regler: Kontakterna på din mobil.
Stanna slumpvis.
Ta namnet och sätt som svar.
FUSKA INTE.



Hej jag heter Emma .
Jag är jätte kär i Jessica L .
Men jag tycker Gurra, My(Jag) och Wilma är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Flossi .
Fast Jeppe är nästan fulare.
Jag tycker Lina är helknäpp.
Men Maja är nog den mest korkade personen jag vet.
Hetast i universum är Ekdahl och Karolina kommer gå längst i livet.
Men Hejdå nu ska jag ha sex med Gabbe .

HAHA IGENTING STÄMDE! MENMEN HEJDÅ <3/ My


- Hej igen bloggen!

Hej igen som sagt!
Nu hade jag tänkt börja blogga igen :D
Idag har det inte hänt så mycket va i skolan, är på typ skit bra humör kanske är det för att det är så bra väder? Kanske det kanske för jag har värkligen väntat på våren!
Menmen skoldagen var ganska "soft" vi gjorde inte så mycke..
sen har det typ inte hänt något mer..
Eller jo det va ju 1 April idag, jag och några andra i min klass stälde fram klockan 20 min haha, och våran lärare Carina gick på det! Sen gick jag Amanda, Mathilda och Maria och bah Varför snakar du/ni skit om oss?! 
Ni skulle sätt en del blev typ jätte chockade haha!
Men nu måste jag dra ska kolla på innebandy match kolla på damerna.
Pussar&kramar / My


RSS 2.0