HELSINGBORG!


Godmorgon!
Jag har helst enkelt glömt bort bloggen på sista tiden.
Idag ska jag åka någon stans ska inte till skolan, och ni får inte veta var jag ska.
Nej då jag skojar bara. Jag ska till Helsigborg med min älskade gymnastik grupp. VI ska tävla i RM, imorgon så bussen åker halv 9 idag. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!
Nu ska jag ta och fixa de sista. Sen ska vi kanske ta och åka! ;)
Jag kommer hem på söndag. Så vi hörs då.
Puss & Kram!
/ Mysan. ♥


hinner inte!!!!!!!

Drar till Denise nu hinner inte skriva! Puss.

Behövde bara skriva av mig lite.

Jag ska inte behöva göra någonting jag inte vill. Jag ska inte känna att jag mår dåligt? Men utan er mår jag dåligt. Men jag vill ändå inte gå kvar längre. Förut betyde gymnastiken allt, sen kom innebandyn som jag själv tycker är grymt mycket roligare! Jag valde semin för en tävling. De måste betyda någonting? Även om jag grät när jag behövde välja så valde jag innebandyn. Jag tror nog att jag kommer att göra de fast helt om ett tag. För gymnastiken är ingenting som lockar längre. Nu är de innebandy som är först. Men vi får senare hur jag gör.  Men vad som än händer kommer jag inte släppa alla vänner som finns i gymnastiken, för då kommer jag må dåligt för de är ni som gör att jag går kvar på gymnastik nu. Jag vet inte hur jag ska göra? Jag mår dåligt efter träningarna och kommer nästan alltid hem och säger att jag vill sluta. Men samtidigt vill jag gå kvar.


Mår skit!

Jag pallar fan inte, är bara sur och trött. Jag bloggar imorgon, när jag är på bättre humör.. när de nu kommer att hända. Men hursomhelst förlåt alla!
/ Mysan. ♥



 You are my sunshine baby. Jag vill inte leva utan dig! Älskar dig Logge! Nu och föralltid.


Duschen väntar!


Nu är jag hemma från träningen! Som faktiskt gick super! (y) Hihi, hursomhelst så har jag käkat lite och nu ska jag ta mina trötta ben till duschen jag skriver klart mitt inlägg om går dagen när jag är klar!
Love!
/ Mysan. ♥


Dagen igår

Godmorgon, förlåt att jag inte uppdaterade igår! Men allt gick så fort: nu ska ni få höra om dagen!
Igår började jag skolan 20 över 8. Då vi hade musik 2 gånger efter varandra.
Sen hade vi syslöjd. Jag broderade (y) de är roligt i början men efter ett tag blir man ganska uttråkad. De är ju liksom upp och ner, upp och ner, upp och ner vänd samma tillbaks. Alltså samma hela tiden. Så i slutet satt typ halva gruppen och spelade mobil spel. och nej alla broderade inte men ändå. Roliga vi är älsklingar! (aa)
Sen hade vi lunch, käkade ingenting. Tror nog att man får börja vänja sig med de ;o Aja, på rasten körde vi king. töntar iknow!
Men iaf, efter ett tag kommer Sebbe och han kompisar asså några 9or och körde med oss eller kanske ska säga mot? :o Sen kom typ några i 3an och va med också, då blev vi för många och då körde vi i par. Och då va Sebbe inne så han typ bad mig komma in till han, så jag spelade med han. Kan ju bara säga vi ägde alla! och så är de bara! ;) Sen skulle hon som hade bolldra någonstans? Så då hade vi ingen boll att köra med. Då gick jag AManda och Bea och satte oss i solen och solade lite. Sen kom typ massa folk så vi satt och pratade lite med dom. Sen kom Sebbe och satte sig brevid mig så satt och snackade lite. Vi gick typ in sen.
Sista lektionen va idrott, då vi va ute och körde brännboll! Jag slog 2 gånger och båda gångerna gjorde jag fri varv! Grymast, javisst! Jag och Maria drog/smög ner tidigare, shhhy!
Tog bussen hem och träffade Sandra. Vi satt bara och spelade spel på datan och pratade. Sen drog vi hem till henne och käkade. Vi va asså här först.
Men nu måste jag fixa mig till träningen. Jag berättar mer när jag kommer hem.
Kyss.
/ Mysan. ♥


Skolan nästa.. -.-

Godmorgon alla som har hittat hit. Sitter och väntar på att mamma och pappa ska bli klara så vi kan åka.
Har ingenting att skirva om. Eller jo idag så kommer jag inte blogga typ 7 inlägg utan max 3 eftersom jag har träning kl 5 och så.
Men vi hörs senare. Puss.
/ Mysan. ♥


Om du bara visste ..

 


Om du bara visste hur mycket jag gillar dig. Om du bara visste, att jag drömmer om dig varje natt. Om du visste att, min största dröm är att de ska bli du och jag. Och min störska önska är att du tycker lika. Då skulle livet vara mycket lättare!

.


Plugga, plugga, plugga kan skolan inte ge oss fritid?

Hej på er! Sitter här och pluggar, har såååå mycket plugg den ähr veckan. Förken Europa tills imorgon, länderna. Och aa känns som om jag måste plugga till allt! Just har matte tills imorgon också! :o
Där har ni svaret till varför jag inte har bloggat på några dagar: PLUGG! Usch och fy! Nej nu ska jag vara posetiv! Eller vad finns de för posetivt till att plugga? Kan jag komma på någonting..? nej tänkte väl de.
Aja, dagen har som vanligt spendrats i skolan. -.- Vi slutade en timma tidigare så de va nice! (y) Tog 2 bussen hem sen har jag bara gjort INGENTING, och nu när jag skulle börja plugga kom de fram att jag måste städa mitt f*cking rum idag också.. Åh Hata! Jag orkar faktiskt inte med allt längre träning 6 dagar i veckan + lite extra träningar ibland, skola, läxor, kompisar. Jag pallar snart inte mera. Men vill ni vet en sak? Klart ni vill. (a)
Nu tänker inte jag klaga mera.
Puss&Kram!
/ Mysan.


BRANTAN IDAG!

Godmorgon alla sömntuttor! Idag vaknade jag upp i vårat "musikrum" med fötterna på kudden. Och brevid mig låg Sandra, Denise, Jessika och Maria. 'Vi hade en sjuuk rolig kväll igår, och idag ska den bli ännu bättre idag uppe på brantan i SOLEN! Man måste bara älska vädret idag! LOVE IT! (y)
Men nu ska vi gå och fixa oss sen ska vi upp till brantan.
Puss & Kram. 
/ Mysan. ♥





Har fortfarnade bildbrist, så här är en gammal bild!


Med den här bilden säger jag Hejdå datan!


Sämst på att blogga nu för tiden? ;s

Hejhej alla små och stora! ;) Fråga inte varför jag skriv så. Skrev bara någonting.
Jaja,
jag har blivit SÄMST på att blogga nu på sista tiden. Men jag har så mycket plugg! -.-' Sitter faktiskt och pluggar just nu. Egentligen borde jag inte blogga, för nu kommer jag säkert inte hinna klart vilket jag gärna skulle vilja göra. Men vi får se hur de blir sen.
Idag har jag ju varit i skolan som alla andra dagar?  Vi hade, musik 2 gånger på morgonen då vi sjöng lite alternativ som vi kanske ska ha med oss till Gotland♥.
Efter Musiken hade vi söljd. Jag har ju syslöjd, så jag broderade. Sen hade vi Lunch! Och vet ni? DE GICK ATT ÄTA! (y) Haha. Sen hade vi matte, gjorde 2½ sida. Sen kom sista lektionen som va Idrott. Vi körde någon hinderbana som man skulle köra 2 och 2 asså mot varndra. Jag körde mot Robin ;) Vi hade sjuuuuuuukt roligt! Drev runt där på banan, och garvade som fan!  
Och vet ni, snart ska vi ha ute, Love it! För de betyder BRÄNNBOLL! Och som typ alla vet så äger jag på de ;) Inte, men de är kul iaf.. ;D
Men nu ska jag fortsätta plugga lite! Vi hörs om kanske en timme!
Puss.
/ Mysan. ♥


Old! Älskar dig! ♥


Dagens klädsel


( Igga mitt ansikte )

♥ "Mjukiströja" - Fick av mami imorse.
♥ Linne - H&M
♥ Tights - Gina

De va dagens enkla klädsel! Nu tar jag och drar mig till duschen.
Puss & Kram.
/ Mysan. ♥


Tips från Mysan. x)

Haha, ja nu kommer ett litet tips från mig!

                        

Ja shiit, de är så himla fint tycker jag! Ska ha de imorgon tror jag. Så för alla er som inte har ett par vita jeans tycker jag att ni ska ta och köpa ett par. De är så fint, stilrent och väldigt somrigt!

Vad tycker ni att jag ska tipsa om nästa gång? Skriv en kommentar så kanske de blir de jag tipsar om nästa gång! 
 Pussss & Kraam!
/ Mysan.


Back to hell again!

Hejsan! Ja igår va de första dagen i skolbänken efter mer än en veckas lov! De har gått aldeles för fort, men nu är de ändå bara 34 dagar kvar tills jag åker till Malta så de är najs. Fröstadagen gick faktiskt som på rullande band, även dagen gick fort! (y) På rasterna har vi bara legat och degat i solen! SÅ JÄVLA SKÖNT! :)
Imorgon tror jag nog att jag ska ha med mig ett par shorts som man kanske kan byta om till? ´
De är så härligt med sol, nu är de ännu mera sommarkänslor.
Men hursomhelst, just nu sitter jag med Maria. Vi sitter och tittar på tv eller vi tittar inte så mycket.
Men jag har heeelt ärligt inte vad jag ska skriva om just nu, de kommer nog snart ;)
Puss.
/ Mysan. ♥


Älsklingspojkarna idag! *gilla*

Tjena, Idag hade vi kvarts final säger bara: INGA KOMENTARER! Men vi spelade ju i Åkersberga och min och Saras älsklings Sebbe, va där och glodde. Så vi drog och snackade med honom efter. Han och Sara va fett osociala. ;) Sen va Sebbe Andersson där också (y)! Vi va där ett tag sen åkte vi till hallen, där min älsklings bästis Rikard va där för han spelade floorboy som va idag! De va sjuuukt roligt att träffa honom igen, man saknar ju sin bästis när man inte träffat honom på ett tag eller hur? Hihi, hursomhelst jag, Sandra och Amanda satt med Rikard och Wille som hans kompis hette. Sen när dom skulle spela hejade vi som fan xd!
Dom spelade sista matchen i hallen så när den va slut så drog vi hem. Jag och Sandra tog bussen hem och Amanda gick till sig.
Jag och Sandra, tagga in till henne och spelade sims. Och nu är Amanda här också! Dom sover hos mig också.
Men nu ska vi gå över till mig och käka. Vi hörs hemma ifrån mig.
Puss och Kram.
/ Mysan. ♥



De va den ända jag hittade på Sandras data. ;)


Tjenatjena..

.. igga rubriken jag vet inte vad jag skulle skriva.
Igår sov Alexandra, Sara och Sandra här. Vi satt typ och bara pratade hela kvällen, de va sjuuukt mysigt. Love u girls! Idag är de träning och imrgon är de kvartsfinal, men jag skriver mera senare för nu ska vi käka frukost.
Pussar!
/ Mysan.


Sommarkänslor!

Ja shiiit vilka sommarkänslor jag har fått idag! för de första så är de faktiskt ganska varmt och sol! Sen åkte pappa ut och åkte motorcyckel idag. Hursomhelst, så ska vi baka kladdkaka nu. Ni får bilder senare.
PUSS!
/ Mysan. ♥



Tror inte att den blir så här fin, men aja..


Rolig kväll!

Godmorgon, ligger här med Sandra och väntar på att Sara ska vakna. Igår drog vi till hallen och tittade på dam matchen, Tullinge - Åkerberga som slutade 5-4 till tullinge alltså. Då gick vi, asså gick.. eller vi va ute ett tag också. Vi skulle försöka få ut Anthon, men han duschade typ. Så vi stod och pratade med Victor som med öppet fönster. Hihi, grymt roligt va de. Men vid typ 11 va vi typ hemma hos Sandra och hämtade hennes saker.
När vi kom hem till mig igen, så kollade vi runt lite på datan sen somnade vi famtiskt alla vid typ halv 1 :o gu va duktiga vi va, nej men vi hade ju liksom inte sovit på ett tag :'D
Men nu tror jag att jag ska väcka Sara.. haha, nej nu vaknade hon av sig själv. Men jag har ändå ingenting mer att berätta nu. Jag skriver när de har hänt någonting kul (a)
Pusspuss.
/ Mysan. ♥



Ni får en gammalbild, för att ni VILL inte se hur jag ser ut just nu! :P


Kul som fan! (y)

Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Har varit och solat i tullinge :)<33

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hejsan :)<33 är du klar? (a)<3

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
09:00 ;)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Redan packad :D<33

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
Är på konferens ;) dudå? <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ååh, stackare!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Filma ni någonting när han va full? :P<33

8. Vad vill du höra mest av allt?
Haha jag har jätte roligt NOT :) <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Varför har du franska? ;)<3

10. Din romantiska replik? 
Aha, men hon va ju så taskig mot dig? <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Snyggt!


Haha, de va lite kul från oss xd!
Pussar.
/ Mysan. ♥

De är ljust igen :o!

.. ja som ni märker så är jag fortfarandevakna, så vi klarade de (y)! Grymmast vi är tjejer.. De verkar som om Amanda precis däckade precis? Haha, nej nu kom hon upp för cops började på tvn. Tönt Amanda!
Hursomhelst, vi har haft grymt roligt! Vi har förstorat läpparna på hemligt sätt som jag nog att dom flesta vte, men jag säger inte för de finns nog personer som inte vet(bilder kommer längre ner). Sara har berättat spökhistorier så Amanda började må dåligt.. Hon låg här och höll för öronen ch sjöng tillslut när vi berättade. Du är ju för rolig darling! 
Vi har också bara suttit och tittat på tv, och glott på datan..
Tror faktiskt alla börjar att bli trötta men vi ska klara ett dygn, eller hur älsklingar? Jag ska vara vaken till halv 11, Sandra ska vara vaken till halv 10, Amanda ska vara vaken till 8(redan somnat flera gånger ikväll) och till sist Sara som ska vara vaken till 12! slår
men nu ska vi se om vi kan hitta på någonting kul?.. är ju faktiskt 6 redan. De är sjuuukt ljust nu.
Sandras mamma och pappa kommer snart upp för dom ska till jobbet kl
Btw, nu har Amanda somnat igen. Så vi ska bära henne till luftmadrassen tror jag? Haha, nej nu vakna hon. Aja bilderna kommer nu.
KYSSSSSSSSSSS!
/ Mysan. ♥



Tidigare idag, när vi väntade på tåget till Willys!



Inne på dinken, Sandra typ smetade glass i Amandas ansikte


Saras SUPER stora läppar ;)!



När vi va ute lite ;D


Dygna? ;)

Är hos Sandra, med Amanda och Sara. Vi ska sova här, eller retaresagt vi ska dygna. ;) Får se om vi klarar de. Vad tror ni? Men de kanske kommer lite uppdatering senare men inte just nu.
Puss.
/ Mysan. ♥


GUUUUUUUUUUULD! :D

Tjenatjena, kom precis ut ur duschen har spelat final i påskcupen!! Finalen började kl 3 men jag va självklart där typ vid halv 10 ;)!
Menmen, finalen va mot Tumba. Vi va sjuuuukt taggade typ håppade runt som störta idioterna.? Haha, hursomhelst matchenbörjade faktiskt väldigt jämt, och de blev inga mål i första perionden. Men när 2a startade, så gjorde tumba 2 mål. Så vi låg alltså under med 0-2. Men vi tog tag i oss själva och gjorde 1-2 och sen 2-2. Matchentiden tog slut så de blev sudden(?). Vi fortsatte som innan, fast i powerplay i 40 sekunder till. Efter 25 sekunder, så "stjuter"(om man kan kalla de det), eller de skulle iaf vara de men den rullar sjukt nära linjen och över till Jessika som sjuter. Och den va i mål och ALLA sprang ut på planen. Shiit vi grät, skrattade, kramades SÅ JÄVLA HÄRLIGT! Haha, vet faktisk inte vad jag ska säga? Så säger bara: Vi tog GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD tjejer! JAG ÄLSKAR ER! 
Och så går jag och fixa mig lite, käka kanske? Sen ska jag kanske vara med Sandra och Amanda snart.
KYSS!
/ Mysis! ♥♥


(Ingen bild, alla från påskcupen kommer senare)


Påskcupen, we love it! (y)

Hejsan sweeties!
Idag har de varit påskcupen exakt hela dagen, och vi älskar de visst? Kanske inte ni då eftersom jag typ inte bloggar så mycket? Men jag älskar de, och de är de bästa inte sant? :D
Hursomhelst jag kom hem för ca 40 minuter sen, och nu sitter jag och tittar på Evan den alsmäktige så grymt bra!
Aja dagen nu. Vi va i hallen redan kl 8 imorse, då vi samlades för att möta Tumba då vi vann med 2-0! Efter den matchen satt vi och käkade lite snackade sen va de dags igen fast mot Täby där vi dock förlorade.. Men vi spelade 2 matcher till, 3e matchen mötte vi TT(Tyresö/trollbäcken) vi spelade då 1-1 sen hade vi vår sista match, snacka om att man va trött asså, shit mina knän sa ifrån men jag spelade ändå (y)! Vi vann iaf sista matchen med 3-1 som va mot Tungelsta föresten! Så grym som jag är så gjorde jag 1 mål från halva planen! *de gillar vi*
Sen stannade jag och cp kvar och tittade på 96orna som spelade mot huddinge, dom vann också.
Men nu mina sötnosar ska jag gå till duschen, vi hörs senare.
Pussar!
/ Mysan. ♥


Fyfan för den här dagen! :o

Hej på er! Ja fyfan! Inte för att de har hnt någonting, eller jo de har de! Har typ blivit sjuk? Vet inte vad.? Men är  typ frisk igen :s!
Skulle egentligen varit hos farmor kl 5 idag, men kunde inte följa med!
Har legat i sängen hela dagen och sovit. Ändå ör jag trött. Men nu är mamma hemma så hon lagar mat till mig! (y) De blir den första riktiga maten jag äter idag!
Pallar inte skriva mera nu.
Puss och kram..
/ Mysan. ♥


Innebandy heeela dagen (y)

Hejsan, idag va vi ju som ni vet i tumba och glodde på p.97. Fyfan, va otacksamma dom va asså? Dom va inte snälla alls haha jodå. Men vi tog aldrig bussen pappa körde oss till tumba ist, så Amanda åkte bussen hit! Vi kollade lite, och som vanligt träffade vi nya människor! Love it! Dom kommer att komma till hallen imorgon. Asså förlåt men de kommer átt bli ur kass updatteringe nu på lovet, men även jag föryjänar ju lite lov ibland. ;) Orkar faktiskt inte skriva mera håller typ på att garva mig till döts(?) haha bra va? nej driver men vill ni veta mer om vad ni gjorde läs: www.tyypsara.blogg.se !
Vi hörs någong gång. Pussar.
/ Mysan. ♥



En bild kan säga mer än 1000 ord, den här säger: iggs mitt face! :)


Sandra här!! :D

TAHA!!! :D

 nu ska ni få ha roligt med min humor! My berättade ju att jag var lite galen menmen det är bara sån jag är XD '
Nu har My precis gått å duschat så jag tog över datan då ;)
Ja som sagt, vi ska till tumba och vi ska ta 713 från pressbyrån 11.18 och om vi ska hinna duscha och sånt måste vi öka som fan! :O
Så jag måste maska mig iväg nu -.-'


Kram kram! :)
♥♥♥♥♥♥♥♥ SANDRA! ♥♥♥♥♥♥♥♥


Godmorgon!


SItter just nu brevid Sandra som är typ huuuur trött som helst! Hon sjunger någon jävla mask sång. Berättade jag att hon leker mask/dinosarurie(?)/kanot. haha, men de är helst normalt i våran värld.
Men idag ska vi dra till tumba och glo på påskcupen. Men jag måste dra och duscha nu, så vi hörs senare idag.
Puss & Kram!
/ Mysan. ♥


Hos Denise! (y)


Tips: Vrid på huvudet (a)


Hej bloggen,
sitter just nu hos Denise, med lilla Sandra. Dom tar tid på mig här så mobba inte om de här inälgget blir lite rörigt xd!
Hursomhelts, dagen har varit helt okej har rätt(?) ut lite saker med en vän, så nu är allt okej! (Y) Men vi började iaf dagen med typ..? Engelska, gjorde muntligadelen i nationella provet. De gick sjuuuukt bra! *de gillar vi*  Vi hade massa andra saker som jag inte pallar att berätta om, men sista lektionen hade vi franska -.- tråktråktråk! Asså vi prövade bara, jag ska nog ta spanska eller jag SKA ta de. Efter de slutade vi, då drog jag och mötte upp Synne. Som pratade med Gurra, haha T Ö N T Synne, men älskar dig ändå (a)! När vi kom till bussen så satt Angelica och Alva där, så jag pratade lite med dom. För Synne va ju så himmla tråkig eftersom hon pratade med Gurra. Men vi tog iaf bussen, och jag åkte till Denise och nu sitter vi här och tittar på massa roliga saker. Amanda är och shoppar med sin mamma, men hon kommer typ sen.
Vet ni vad de bästa med dagen är? ATT NU ÄR DE PÅSKLOV! Och påsk betyder i mina ögon PÅSKCUPEN, som faktiskt börjar idag! Love , love, love, it!
Har ingenting mer att berätta om dagen, eller förutom att vi ska till hallen senare fast de fattade ni nog? ;)
aja, om ni undrar så tog de här inlägget typ 10 minuter, måste bli snabbare att hitta på :o!
Puss på er sötnosar!
/ Mysan. ♥


RSS 2.0